Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most sikerült beleszuszakolni valahogy egy letöltésvezérlõbe, már csak 3 óra, és hátha nem döglik meg közben.
Hát ez depositfiles nem jött be. <#shakehead>#shakehead>
Két óra alatt lejött félig...
Aztán meg is döglött. Kivártam a fél órát, mert addig nem lehet újra tölteni. És amikor elkezdtem volna újra tölteni, akkor meg nem is indult el a letöltés, és a meglévõ 170 megát is elküldte a holdba. <#boxer>#boxer>
Két óra alatt lejött félig...
Aztán meg is döglött. Kivártam a fél órát, mert addig nem lehet újra tölteni. És amikor elkezdtem volna újra tölteni, akkor meg nem is indult el a letöltés, és a meglévõ 170 megát is elküldte a holdba. <#boxer>#boxer>
illetve bocs,az zone...de nem hiszem h.a core ebbõl a szempontból sokkal jobb lenne...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
helló
éppen tervezek gitár ügyileg nagyobb szintre lépni. egy Jackson DKMG - Dinky -t szemeltem ki, esetleg valaki tudna valamit mondani róla? gondolok itt ár/teljesítmény-re.
valamint kinéztem magamnak a boss ML-2: Metal Core torzítót errõl is ha valaki tudna valamit mondani örülnék. 😊
elõre is köszönöm.
éppen tervezek gitár ügyileg nagyobb szintre lépni. egy Jackson DKMG - Dinky -t szemeltem ki, esetleg valaki tudna valamit mondani róla? gondolok itt ár/teljesítmény-re.
valamint kinéztem magamnak a boss ML-2: Metal Core torzítót errõl is ha valaki tudna valamit mondani örülnék. 😊
elõre is köszönöm.
Roland Cube 20X van most otthon.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Hat Line6 pl sokkal szarabbul szol mint a peavy, de igy most ezeket meghallgatva nekem nagyon nem tunt rossznak a peavy. Most termeszetesen a modelezos erolodokrol beszelek.
Setup the stratocaster
have fun😄
have fun😄
fú ez itt borzasztóan szól :C
ha jó rockcucc kell vegyetek orange-ot, blackheart-ot vagy
valami line6et inkább
ha jó rockcucc kell vegyetek orange-ot, blackheart-ot vagy
valami line6et inkább
én nemtom, de itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=ofAtycZp_rU
Errol mi a velemenyetek, ismeri valaki?
Peavy vypyr 30
Peavy vypyr 30
egyébként vagy egy videóm, setup the stratocaster vagy mi, 40 perces
és részletesen végigmegy pontról pontra...ha van rá igény elõkeresem
és feltöltöm valahova
és részletesen végigmegy pontról pontra...ha van rá igény elõkeresem
és feltöltöm valahova
Szerintem amíg a bundokat nem kell csiszolni, addig a többit egy lelkes gitáros otthon is megcsinálja. Én mondjuk a nyak pálcájához nem merek már hozzányúlni, de van aki azt is otthon csinálja.
a V52 munkadíjai pl.
Gitár teljes beállítás (bundok szintezése, profilozása, polírozása, nyak dõlésszög és görbület beállítás, húrmagasság állítás az alsó és felsõ nyeregnél, oktávállítás, pickup magasság állítás)
Bundok fenése, síkbacsiszolása, összeigazítása, polírozása, állapottól függõen
2,000-4,000Ft
Akusztikus és elektromos Gitárok beállítása gyári opciók szerint.
Tartalmazza a bundok síkba csiszolását.
8,500 Ft + húr
Akusztikus és elektromos Gitárok beállítása testreszabott és tuning opciók szerint.
8,500 Ft + húr
Bundozás (fogólap gyalulása, csiszolása, konzerválása, bundozása, teljes beállítás), a felhasználandó anyagok nélkül. Az anyagköltség állapot és hangszerfüggõ. A bundanyagköltség típus, húrszám és igényfüggö.
Lakkozatlan fogólap esetén
31,000 Ft + anyag
Lakkozott fogólap estetén
41,200 Ft + anyag
Tremolo alaplap köszörülés, csavarokkal együtt
5,000Ft
Fogólap kezelés: tisztítás, olajozás
1,500 Ft
Fejtörések javítása garanciával csiszolva (szinbecsiszolás megtörténik de felületkezelés, lakkozás, pácolás, színpótlás nem)
8,000-20,000 Ft
Fejtörések javítása garanciával lakkozva (szinbecsiszolás után felületkezelés, lakkozás, pácolás, színpótlás)
18,000-30,000 Ft
Fogólap-pálca csere (bunozással, pozíciójelölõvel, stb.)
60-120,000 Ft
Hevedertartó puskázás csappal
2,300Ft
Hevedertartó puskázás pálcával
1,200 Ft
Nyakprofil alakítás
22,000 Ft-tól
Bundnélkülivé alakítás
25,000 Ft
Húrtartó ragasztás
6800 Ft
Repedések, felválások munkától függõen
3,000-10,000Ft
Gerendaragasztás
2,000 Ft/db
Alsó és felsõnyereg csere (kézi utánreszeléssel, csiszolással, a megrendelõ igényei szerint)
Mûanyag
3,000 Ft
Csont
5,000 Ft
Grafit
4,000 Ft
Nyak-test puskázások
5,800 Ft
Marások
full Pick-up
7,000-15,000 Ft
Tremolo igazítás
8,000-12,000 Ft
full Tremolo
15,000-20,000 Ft
Kulcs csere felfúrással
3,000 Ft + anyag
Kulcs csere puskázással
2,200 Ft/ db + anyag
Kopatók készítése anyag nélkül
8,000-18,000 Ft
Bal kézre alakítás marással
8,000-10,000Ft
Nyak-test puskázás
5,800 Ft
Nyakragasztás csapolással
6,800 Ft
Elektronikai munkák
Aljzat cserék (mono)
2000 Ft
Aljzat cserék (sztereo) 3000 Ft
Kapcsolócsere
5,000 Ft
Pick-up csere normál (passziv)
2,500 Ft/db + anyag
pick-up csere EMG (aktív)
3,500Ft/db + anyag
Potenciométer (poti-tekerõ) csere
2,500Ft/db
Potenciométer (poti-tekerõ-aktív) csere 3,500Ft/db
piezzo beszerelés húrtartóba marással-síkolással
5,000Ft + anyag
piezzo beszerelés kávamarással (EQ)
10,000Ft + anyag
További javítások, megbeszélés szerint a munkától függõen, testre-hangszerre szabva.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák
Extrém esetekben az árváltoztatást jogát fenttartva, a lehetõségekhez mérten a legrövidebb határidõket szabunk.
Gitár teljes beállítás (bundok szintezése, profilozása, polírozása, nyak dõlésszög és görbület beállítás, húrmagasság állítás az alsó és felsõ nyeregnél, oktávállítás, pickup magasság állítás)
Bundok fenése, síkbacsiszolása, összeigazítása, polírozása, állapottól függõen
2,000-4,000Ft
Akusztikus és elektromos Gitárok beállítása gyári opciók szerint.
Tartalmazza a bundok síkba csiszolását.
8,500 Ft + húr
Akusztikus és elektromos Gitárok beállítása testreszabott és tuning opciók szerint.
8,500 Ft + húr
Bundozás (fogólap gyalulása, csiszolása, konzerválása, bundozása, teljes beállítás), a felhasználandó anyagok nélkül. Az anyagköltség állapot és hangszerfüggõ. A bundanyagköltség típus, húrszám és igényfüggö.
Lakkozatlan fogólap esetén
31,000 Ft + anyag
Lakkozott fogólap estetén
41,200 Ft + anyag
Tremolo alaplap köszörülés, csavarokkal együtt
5,000Ft
Fogólap kezelés: tisztítás, olajozás
1,500 Ft
Fejtörések javítása garanciával csiszolva (szinbecsiszolás megtörténik de felületkezelés, lakkozás, pácolás, színpótlás nem)
8,000-20,000 Ft
Fejtörések javítása garanciával lakkozva (szinbecsiszolás után felületkezelés, lakkozás, pácolás, színpótlás)
18,000-30,000 Ft
Fogólap-pálca csere (bunozással, pozíciójelölõvel, stb.)
60-120,000 Ft
Hevedertartó puskázás csappal
2,300Ft
Hevedertartó puskázás pálcával
1,200 Ft
Nyakprofil alakítás
22,000 Ft-tól
Bundnélkülivé alakítás
25,000 Ft
Húrtartó ragasztás
6800 Ft
Repedések, felválások munkától függõen
3,000-10,000Ft
Gerendaragasztás
2,000 Ft/db
Alsó és felsõnyereg csere (kézi utánreszeléssel, csiszolással, a megrendelõ igényei szerint)
Mûanyag
3,000 Ft
Csont
5,000 Ft
Grafit
4,000 Ft
Nyak-test puskázások
5,800 Ft
Marások
full Pick-up
7,000-15,000 Ft
Tremolo igazítás
8,000-12,000 Ft
full Tremolo
15,000-20,000 Ft
Kulcs csere felfúrással
3,000 Ft + anyag
Kulcs csere puskázással
2,200 Ft/ db + anyag
Kopatók készítése anyag nélkül
8,000-18,000 Ft
Bal kézre alakítás marással
8,000-10,000Ft
Nyak-test puskázás
5,800 Ft
Nyakragasztás csapolással
6,800 Ft
Elektronikai munkák
Aljzat cserék (mono)
2000 Ft
Aljzat cserék (sztereo) 3000 Ft
Kapcsolócsere
5,000 Ft
Pick-up csere normál (passziv)
2,500 Ft/db + anyag
pick-up csere EMG (aktív)
3,500Ft/db + anyag
Potenciométer (poti-tekerõ) csere
2,500Ft/db
Potenciométer (poti-tekerõ-aktív) csere 3,500Ft/db
piezzo beszerelés húrtartóba marással-síkolással
5,000Ft + anyag
piezzo beszerelés kávamarással (EQ)
10,000Ft + anyag
További javítások, megbeszélés szerint a munkától függõen, testre-hangszerre szabva.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák
Extrém esetekben az árváltoztatást jogát fenttartva, a lehetõségekhez mérten a legrövidebb határidõket szabunk.
ááá akkor érdemes bevágtázni vele egy szakihoz
Mondjuk két évente egyszer mindent bevinni a teljes garnitúránkat, hogy beállítsák a húrlábat, csavarokat, stb.
Nem tom mit csinálnak vele pontosan.
Mondjuk két évente egyszer mindent bevinni a teljes garnitúránkat, hogy beállítsák a húrlábat, csavarokat, stb.
Nem tom mit csinálnak vele pontosan.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
a fán múlik a dolog akkor már..
sajna nehéz ügy, van aki meghallja, én csak akkor, ha egymás után
egy-az-egybe meg lenne ugyanúgy pengetve mindkettõ hangszer..
de mindez egy fél nap különbséggel..hááát..esélytelen
sajna nehéz ügy, van aki meghallja, én csak akkor, ha egymás után
egy-az-egybe meg lenne ugyanúgy pengetve mindkettõ hangszer..
de mindez egy fél nap különbséggel..hááát..esélytelen
Az mennyibe lenne, ha egy profihoz vinném?
Én arra az esetre gondolok, hogy ugyan az a gyári húr, ugyan az a kiadás, ugyan úgy száradt ki a fa stb.
Ugyan az a torzítás nélküli tiszta hang.
Tehát mindent leszámítva, csak a hangszer hangját figyelembe véve, mennyi különbség lehet?
Ha mondjuk meglátok egy jóárasított fendert, érdemes e lecsapnom rá, vagy azért próbálgassam a boltokba, és lehet, hogy találok egy annyival jobb hangút, amiért még többet is érdemes lenne kiadni ugyan azért a tipusért?
Én arra gondolok, hogy azért olyan nagy különbség nem nagyon adódhat.
Esetleg, abból, hogy egy csavar másként van meghúzva, vagy kicsit más a fa erezettsége. De ebbõl adódó hangzás különbség nem igazán észre vehetõ.
Jól gondolom?
Egy fender, az fender akkor is.
Ugyan az a torzítás nélküli tiszta hang.
Tehát mindent leszámítva, csak a hangszer hangját figyelembe véve, mennyi különbség lehet?
Ha mondjuk meglátok egy jóárasított fendert, érdemes e lecsapnom rá, vagy azért próbálgassam a boltokba, és lehet, hogy találok egy annyival jobb hangút, amiért még többet is érdemes lenne kiadni ugyan azért a tipusért?
Én arra gondolok, hogy azért olyan nagy különbség nem nagyon adódhat.
Esetleg, abból, hogy egy csavar másként van meghúzva, vagy kicsit más a fa erezettsége. De ebbõl adódó hangzás különbség nem igazán észre vehetõ.
Jól gondolom?
Egy fender, az fender akkor is.
sajnos lehet.
ha a különbözõ életkorú és vastagságú húrokon meg a
beállításon, meg a különbözõ erõsítõkön túl is lépsz,
még akkor is lehet különbség a szórásból adódóan..persze ez ott helyben
nem fog kiderülni 😄
ha a különbözõ életkorú és vastagságú húrokon meg a
beállításon, meg a különbözõ erõsítõkön túl is lépsz,
még akkor is lehet különbség a szórásból adódóan..persze ez ott helyben
nem fog kiderülni 😄
Valamivel 100 mátyás felett van, nem sokkal.
Marha jó az ár/érték aránya.
200 ezret is megérne. Egyedi ibanez tremoló, nem hangolódik. Kényelmes fogás, lekerekített nyak. Erõteljes hangzás, minden hang jól elkülönül. Marha jó, minden stílusban megállja a helyét a hangzása, mindent ki lehet hozni belõle. Ilyen univerzális hangja van. De fenderhez, vagy gibsonhoz nem lehet hasonlítani.
Én azt szeretném kérdezni, hogy mondjuk venni akarok egy gitárt. Kinézek magamnak egy márkát, tipust, mennyi hangzás különbség lehet ugyan annál a gitárnál más más boltokban kipróbálva?
Érdemes vásárlás elõtt próbálgatni ugyan azt más más boltokban? Vagy nagyjából mindnek ugyan olyan hangzása van? Például egy fender 2008-as kiadás, usa strató. Minden boltban ugyan azt próbálva, még a szín is egyezik.
Lehet különbség?
Marha jó az ár/érték aránya.
200 ezret is megérne. Egyedi ibanez tremoló, nem hangolódik. Kényelmes fogás, lekerekített nyak. Erõteljes hangzás, minden hang jól elkülönül. Marha jó, minden stílusban megállja a helyét a hangzása, mindent ki lehet hozni belõle. Ilyen univerzális hangja van. De fenderhez, vagy gibsonhoz nem lehet hasonlítani.
Én azt szeretném kérdezni, hogy mondjuk venni akarok egy gitárt. Kinézek magamnak egy márkát, tipust, mennyi hangzás különbség lehet ugyan annál a gitárnál más más boltokban kipróbálva?
Érdemes vásárlás elõtt próbálgatni ugyan azt más más boltokban? Vagy nagyjából mindnek ugyan olyan hangzása van? Például egy fender 2008-as kiadás, usa strató. Minden boltban ugyan azt próbálva, még a szín is egyezik.
Lehet különbség?
Ez jó Kis gitár, haveromnak ilyen van. Csak túl metál ezzel a fekete színnel.
simán.
Még 50 ezerért is veszek neked kocsit, ami megy is.
Még 50 ezerért is veszek neked kocsit, ami megy is.
200-300 ért autót?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy fender kópia, meg egy fekete ibanez rg-m.
Ilyen.
Kell egy single coilos, jó kis jazzes, üveges csilingelõ hangzással, ezért kell a fender.
És kell egy erõs jelû, dús hangzású, hangjában sok felharmonikussal gitár is, ez az ibanez. Rock zenéhez. H-S-H kialakítás. Mindenhez ideális ahol zúzni köll.
Ilyen.
Kell egy single coilos, jó kis jazzes, üveges csilingelõ hangzással, ezért kell a fender.
És kell egy erõs jelû, dús hangzású, hangjában sok felharmonikussal gitár is, ez az ibanez. Rock zenéhez. H-S-H kialakítás. Mindenhez ideális ahol zúzni köll.