Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olcsó hangszereknél mindíg azt érdemes megfontólni, hogy az ember pénzéért mit vár el.
Naívság azt elhinni,hogy egy 20-30 ezres hangszer minõségileg hozza a drágább társaik színvonalát,így az értékelésnél azt szokták kíírni, hogy egy "megfelelõ ár értékarányos hangszert vihet haza valaki... " Gyakorlatilag ezek a szériák arra jók, hogy valaki elkezdhesse az ismerkedést a hangszerekkel és az árától nem gatyásodik le..
A szomoró dolog az, hogy a nagyobb gyártok, hasonló kivítelû "olcsó" hangszereket árúlnak a kis márkákhoz képest dupla áron, sok esetben egy azon gyártósorról... Mégis a kis márkákat szidják gyakrabban.
Példaként említhetem az epiphone olcsó les paul-ját, 50-ért ezt megkapod Vorsonban 29-ért hasonló kivítelben, csak más felírattal.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Valószínûleg konszenzus nem fog kialakúlni, ha arra vársz, hogy ki mit mond adott márkáról..
Mindenkinek más jöhet be és sajnos az emberek (magyarok)hajlamosak arra, hogy leszólnak márkákat és ez nem csak gitárokkal van így, úgy, hogy csak innen-onnan beszívárgó információkat vesznek alapúl.
Mindenképpen próbálj ki, akár Vorson gitárokat is, mivel ezzel nem vesztesz semmit!
Tudom páraknál ,nem túl népszerû márkáról van szó, de ha már nem keresnék az országban, már rég nem árúlnák és nem adnák el tömegével..
Egy "népszerû" Ibanezt is kínaiak vagy esetleg Indonézek raknak és sok gitár úgy van "összeszögelve" rétegelt anyagból "aktív" elektronikával, hogy valahogy megszólaljon !- de az ugye mégis csak Ibanez és a "mindenekfeletti" gitár
Nem okoskodni akartam, csak arra felhívni a figyelmet, hogy nagyobb márkák a nevükkel el tudnak adni mindent, gyenge anyagokkal, sok pénzért.
Én alsókategóriánál (olcsó) biztos nem nagy márkát választanék,mert ott érhetik meglepetések az embert sok esetben...
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
XIII.Herzen u. 6.
az Oroszlánbarlang , illetve a Vintage-52 szomszédságában vannak..
Keverõkrõl hallottam már jókat, + erõsítõkrõl.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ki kell próbálni és utána te is eldöntheted ezt.
Ha esetleg használható, ebben az árban külön nincs torzító pedál az biztos, bár én nem vagyok feltétlen híve a beépített kütyüknek...
Egy hangszert kézbe kell venni és utána érdemes véleményt alkotni.
Sok hangszert, erõsítõt leszólnak úgy, hogy még csak ki sem próbálják.
A powerstatékat is leszólták mások különbözõ fórumokon, én kipróbáltam azért és nem tettem rosszúl, mivel amire én kerestem megfelelt...
Szerintem ezért a pénzért nem roszz választás lenne, bár ebben a márkában
csak az erõsítõket ismerem..
Életem legrosszabb döntése vólt, amikór egy Pgt-100 elõfok csöves erõsítõt elkótyavetyéltem és vettem egy Marshallt.
Magyar srácok tervezik és nagyon rendesek éppen most jöttek ki egy új csöves erõsítõvel és veri az összes itthon beszerezhetõ hasonló cuccot.
Szerintem próbáld ki a gityót !
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy kicsit a kinai hamis pacsulik jutnak eszembe..Dugo Boss és társai.
Én azért akkor is hanyagoltam volna ezt a nevet, akármennyire frappáns.
Szerintem a név elég fura,de felvilágosítottak, hogy egy szójáték az-az
Nagyfit jelent (Nagyfi Laci,Omen,ex-Pokolkép)
Azért esett le az állam, mert az árához képest igen jó hangszerek a felhasznált anyagok tekintetében! Mahagóny, EMG hangszedõ, Grower kulcsok.Egy hasonló kivítelû hangszer a legjobb tudomásom szerint a dublájába kerül. Én valószínûleg karácsonyra beszerzek egy les pault.
Kár,hogy goldtopjuk nics..
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
szóval egy ilyet : http://www.gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=64004
mennyivel lenne dögösebb hangja és megérné-e ennyi pénzt belekölteni
nekem is egy gax30 asom van 😊 csak nekem nincs sok pénzem venni másik gitár meg erõsítõt is :S ha berakok a gax30 ba egy ilyen [url=pick up]pickup-ot+ egy jó erõsítõ elérném a kívánt hatást? 😄 h egy picit dögösebb legyen a hangja és megérné e belevenni ennyi pénzért
a hozzászólásokat elõre is köszönöm!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Perpill egy Ibanez Gax30am van, lassan 3 éve h megvettem. Kicsit zúzósabb vizekre eveznék, és h ne kelljen áthangolgatni, új gitárt szeretnék. Jelenleg egy B.C. Rich Kerry King Wartribe-on gondolkozok (valami ilyesmi a pontos neve😊), van valaki aki ezt használja/játszott már rajta, és tudna véleményt nyilvánítani? elõre is köszi😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Van egy eladó Ibanez rock gitárom, ami eladó. Képet most nem tudok mutatni róla, de fekete, lekerekített limited edisön. Annyi a gondja, hogy kicsit kontaktos a hangerõpotija, néha sistereg és nincs kedvem most megcsinálni 😊
45ér viheti bárki, akit érdekel. Csak írjon egy pm-et. Egy szem karcolás nincs rajta és dupla pick up-os. Csak én nem haszálom, akusztikus párti lettem 😊
Sokszor látom a youtubeon, hogy ha játszik valaki egy számot, akkor az a sáv amit nem szól. Ezt, hogy csinálják?
...vágod?