Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
holnap este meghallgatom neked, csak most már nem tudok "zajongani" :-) azért írj itt majd a fórumon, el ne felejtsem ^^

Kuss!-magyarázta.

mike0013
köszi😊 egy hang nem stimmelt nálam, de így már mindjárt más😄
és 1:09-tõl 1:16-ig?😊 köszi szépen, hogy segítesz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

HTS s3rg1nh00
ibanezbõl 100 alatt csak rg vagy s széria(használtan nagyon jókat lehet kifogni,épp 70-75 körül...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Látom (szar) videóklipp linkgelgetés folyik itten😊

Nos ami engem megfogott a múlt héten az ez:

Óriási! 5:40tõl ámuljatok!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hecker007
hát ez az amplitube kész teljesen, utálom ezt a programot, esküszöm hogy egyszerûbb a multi pedálon beállítani egy hangszínt....
szerintem próbáld meg a guitar riget is abban vannak nagyon jó gyárilag beállított hangzások

McGrady
Helló! Nekem valami ilyesmi:
---------------------
-3-5-3-------------
4------4-2----------
-----------5--0-5-2-
--------------------
---------------------

Üdv!

Kuss!-magyarázta.

mike0013
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy kicsit?😊
Ebbõl a számból kéne 0:43-tól kihallgatni, hogy mit játszik a szólógitár, próbálgatom, nagyjából sikerül, de nem tökéletes. Érdekelne, hogy ti milyen hangokat hallotok ki😄 Köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Na de nem kell magatokra venni, szal gitárkodjunk tovább.
ON:
Vélemények Ibanez Grg270-es gitárról úgy 70k-ért?

Positive Mental Attitude

Ha már HC akkor inkább ez:

Bár tudom felesleges, vitázni, hogy ilyen HC- meg olyan HC, de ez a trú HC és amiket említessz az inkább Metal/Death/Grind <#zavart1>

Csak itt már annyira a tetõfokán volt a hangulat, hogy szegény hörgõtmörgõt nem hagyták kibontakozni 😄 <#idiota>

Positive Mental Attitude

ERykk
Ha gitárkodós HC, akkor Protest The Hero, Sikth, The Faceless, The Dillinger Escape Plan, The Fall of Troy, The Number Twelve Looks Like You, vagy Between The Buried And Me (õk pl. a Dream Theaterrel turnéztak, és szerintem tudnak valamit. Ja, még annyi, hogy nem akarom leszólni az ízlésed, de ha már HC-t mutatsz, akkor az igényesebb fajtából 😊.

CopyKing92
jószín;]

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ha át szeretném festetni a gitárom, ismertek valakit aki nagyon profin meg tudja oldani a dolgot? konkrétan ez a szín kellene jp6 de tényleg csak akkor ha profi munkát kapok. köszi a segítséget elõre is 😊

CopyKing92
ha bíírjátok. és szóló is van benne ;]

a szõõrfeláll a hátamon XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ebbe van egy kicsi.
CopyKing zenét kérünk! <#hehe>
mumpic
😄

CopyKing92
-najó ne nézdmeg. át vertelek nincs benne csak egy kis ilyen beleolvadós szóló😄- amúgy ha szóló kell TheBlackDahliaMurder ;]

CopyKing92
jo ez ilyen HC nem gitárszólós zene ez.. ha gitárszólós"" kéne akkor:

ha bírod

Off: bárcsak minden feka így "énekelne" XD

mumpic
De mérges a srác.

nagyon bíztam benne hogy lesz legalább egy gitárszóló, ami megmenti számot

CopyKing92

Valaki ismeri? nemtom valahogy nagyonteccetös(nekem._.) a gitárbenne😄

hali... olyan 40 ezer most elsõkörben
Hecker007
az attól függ hogy mennyi pénzt szánsz rá 😊

Hali!
gitárt szeretnék venni (elektromosat) és most kezdek majd tanulni rajta... ti milyet ajánlotok?
KILLER2
Én eddig kb 5 féle kombinációt próbáltam ki, most van egy egész jó, de még nem az igazi. Köszi elõre is mindent.

Töltsük le az internetet!

Hecker007
Boss Metal Zone vagy Metal Core pedáltól szerintem lehet ilyen hangja de nem merek esküdni, holnap megnézem amplitube-ban meg guitar rig-ben hogy mit lehet összerakni erre, hátha sikerül összehozni, nekem most kb 10 perc alatt sikerült szét torzítani a gitáron az összes húrnak a hangját a gagyi G2-es Zoom multimmal... 😊

Hecker007
Én is inkább a DR-t ajánlom mióta kipróbáltam, akusztikuson DR Zebra van az elektromoson meg sima DR, szerintem sokkal jobb a hangja és jobban is bírja a kiképzést mint a D'Addario. 😊

D'Addario helyett DR-t ajánlanak.
KILLER2
Ismét felteszem a kérdésem, hátha valaki most tud válaszolni. Elõször amplitube-ra érdekelt volna, de jöhet bármi tipp erõsítõrõl, húrról, pedálról, stb, hogy mitõl lehet ilyen hangja a gitárnak.
Ilyen hangot szeretnék kicsikarni a gitáromból, de egyszerûen sehogy sem tudom elérni, hogy a felsõbb húrokat is ennyire eltorzítsa, meg túl magas az egész, pedig alap hangoláson kell lennie. Bármi tipp?

jó ha nagyváros közelében élsz, vidéken alig van választék😄 de a D'Addario-t csak ajánlani tudom😄
Én is úgy vagyok vele hogy megveszem de tapasztalat segít majd még. Teszteket olvastam ott is a D'Addario Pro Arte Composites EJ45C normál feszítésût néztem vagy Pyramid Super Classic Double Silver Fluro-Carbon Normal Tension. De majd holnap megyek körbe nézni milyenek vannak.

Nekem a kedvencem a D'Addario (Silverplated wound clear nylon Hard tension félét használok) húr, de ha nagyon most kezded vegyél medium tensiont vagyis közepes feszítésût. amugy ezt mindenkinek ki kell tapasztalni hogy milyen húrokon kényelmes játszania. jah és ha egy húr elszakad mindenképpen cseréld le az összes húrt, ez fontos! nem fognak passzoni ha csak egyet raksz fel!
Sziasztok tudnátok tippeket adni akinek van tapasztalata nylon húr tipusokbol véleményt kérnék hogy melyik szól jól.És hogy a vastagsága a húroknak miben függ össze..nem rég vettem gitárt és elszakadt az egyik húr szóval az elsõ cserém lesz és tapasztalatlan vagyok még ebben.

Most ennek van a szezonja? Ezen a héten tevagy a 3. aki ezt kérdezi... De amúgy nem lehet 😄

Positive Mental Attitude

Van egy nylon húros akusztikus gitárom és szeretném kérdezni hogy fém húrt tehetek-e rá és ha igen milyet?
köszi szépen! Ez több mint sok😄
Köszi mégegyszer😊

Hell boy
hangmester.hu fórumot kihagytam

mumpic
pikop.hu, index fórum, iwiw 😄

Hell boy
metalindex.hu mymusic.hu musichello.hu meg esetleg hallgass.hu

Tudnátok mondani olyan oldalakat, ahol érdemes bandatagok után keresgélni?😊

Hecker007
Van itt valakinek Ibanez RG350DX gitárja?

Hell boy
nem mondtál hülyeséget 😊 pont úgy van ahogy leírtad

Nem lehet. Az acélhúros gitár nyakában van egy fémrúd, ami meggátolja hogy eltörjön, mivel az acélhúrok akkor erõt fejtenek ki, hogy anélkül bizony kinyiffanna. Másrészrõl a hangolókulcsok sem egyformák a két fajta gitáron, meg a húrláb sem. (Remélem nem mondtam hülyeséget, mert még én is kezdõ vagyok 😊 De majd kijavítanak, ha tévedtem)

lehetséges e egy nylonhúros gityót acélossá alakítani, és ha igen megéri-e?
Nagyon dicsérték a boltban... a boltban 😊 Remélem tényleg jó.
Hecker007
nekem most az van és szerintem nagyon jók, a daddarionál sokkal jobb szerintem és egy árban vannak

KILLER2
No emberek, ilyesmi hangzás kéne nekem amplitube+cubase 4-el (vagy bármi más PCs megoldással) egy Cort X1 gitárral (dupla humbi)

DR húrokról mit gondoltok?
KILLER2
Kéne kis segítség. Próbálkozom megtanulni a Metal Gear Solid egyik számát, de egyenlõre nem csak a tudás hiányával kell megbirkóznom 😊
Kéne kis segítség a gitárhang beállításában. Nem tudom, hogy csak a másik gitár miatt van-e, de nekem eléggé úgy tûnik, hogy elég jó hangja van a fõ vagy milyen gitárnak, ilyen koszos vagy mifene. Nos, nekem adott egy Cort X1, egy Cubase 4 és egy Amplitube (metal, x-gear és fender). Ezzel kérnék segítséget, hogy valami ilyesmi hangot kapjak. (esetleg jöhet egyéb ajánlat is, hogy milyen programmal tudok erõsítõket szimulálni PCn)
Csak hogy tudjátok is, hogy mit akarok, itt egy videó a zenével: jobb híján, ebben legalább nem zavar be másik gitár.

Nitramk
Ja értem, köszi 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

mumpic
mivan? <#idiota>
akkor leírom mégegyszer
Ha van az erõsítõben több elõfok, akkor azokat kapcsolóval szokták váltani.
Ha van lábkapcsolód, akkor tudsz lábbal váltani, nem kell lehajolni, hogy nyomkodd.
Az erõsítõ saját torzítását kapcsolja ki-be, a lábkapcsoló önmagában nem effekt. Csak kapcsoló, ezért is ez a neve.