Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
és 1:09-tõl 1:16-ig?😊 köszi szépen, hogy segítesz
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nos ami engem megfogott a múlt héten az ez:
Óriási! 5:40tõl ámuljatok!😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szerintem próbáld meg a guitar riget is abban vannak nagyon jó gyárilag beállított hangzások
---------------------
-3-5-3-------------
4------4-2----------
-----------5--0-5-2-
--------------------
---------------------
Üdv!
Kuss!-magyarázta.
Tudnátok segíteni egy kicsit?😊
Ebbõl a számból kéne 0:43-tól kihallgatni, hogy mit játszik a szólógitár, próbálgatom, nagyjából sikerül, de nem tökéletes. Érdekelne, hogy ti milyen hangokat hallotok ki😄 Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ON:
Vélemények Ibanez Grg270-es gitárról úgy 70k-ért?
Positive Mental Attitude
Bár tudom felesleges, vitázni, hogy ilyen HC- meg olyan HC, de ez a trú HC és amiket említessz az inkább Metal/Death/Grind <#zavart1>#zavart1>
Csak itt már annyira a tetõfokán volt a hangulat, hogy szegény hörgõtmörgõt nem hagyták kibontakozni 😄 <#idiota>#idiota>
Positive Mental Attitude
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
a szõõrfeláll a hátamon XD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ha bírod
Off: bárcsak minden feka így "énekelne" XD
Valaki ismeri? nemtom valahogy nagyonteccetös(nekem._.) a gitárbenne😄
gitárt szeretnék venni (elektromosat) és most kezdek majd tanulni rajta... ti milyet ajánlotok?
Töltsük le az internetet!
Ilyen hangot szeretnék kicsikarni a gitáromból, de egyszerûen sehogy sem tudom elérni, hogy a felsõbb húrokat is ennyire eltorzítsa, meg túl magas az egész, pedig alap hangoláson kell lennie. Bármi tipp?
Positive Mental Attitude
Köszi mégegyszer😊
Kéne kis segítség a gitárhang beállításában. Nem tudom, hogy csak a másik gitár miatt van-e, de nekem eléggé úgy tûnik, hogy elég jó hangja van a fõ vagy milyen gitárnak, ilyen koszos vagy mifene. Nos, nekem adott egy Cort X1, egy Cubase 4 és egy Amplitube (metal, x-gear és fender). Ezzel kérnék segítséget, hogy valami ilyesmi hangot kapjak. (esetleg jöhet egyéb ajánlat is, hogy milyen programmal tudok erõsítõket szimulálni PCn)
Csak hogy tudjátok is, hogy mit akarok, itt egy videó a zenével: jobb híján, ebben legalább nem zavar be másik gitár.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
akkor leírom mégegyszer
Ha van az erõsítõben több elõfok, akkor azokat kapcsolóval szokták váltani.
Ha van lábkapcsolód, akkor tudsz lábbal váltani, nem kell lehajolni, hogy nyomkodd.
Az erõsítõ saját torzítását kapcsolja ki-be, a lábkapcsoló önmagában nem effekt. Csak kapcsoló, ezért is ez a neve.