Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a jó ötleteket akkor innen összeszedjünk, csinálok neki egy oldalt és akkor 1-2 hetente frissítem, persze csak ha van olyan infó ami közérdekû
Sziasztok
/kis off
Elado egy Line 6 Ux1-es
-Power Pack es
-Metal Shop kiegeszitokkel.
Ha erdekel irj ram..
A cucc hibatlan, ujszeru allapotban van.Fel eves, tehat van ra meg fel ev garancia.(2010.jun-ig)
Az ux1 + kiegeszitok 46E-re jon ki ujonnan, en 38-ert adom. Termeszetessen kiprobalhato, illetve ha nem vagy a vilag masik felen hazhoz is tudom vinni.(Diosd, Erd, Budapest, megoldhato)
/off vege , es elnezest attol akit esetleg zavart volna<#zavart1>#zavart1>
/kis off
Elado egy Line 6 Ux1-es
-Power Pack es
-Metal Shop kiegeszitokkel.
Ha erdekel irj ram..
A cucc hibatlan, ujszeru allapotban van.Fel eves, tehat van ra meg fel ev garancia.(2010.jun-ig)
Az ux1 + kiegeszitok 46E-re jon ki ujonnan, en 38-ert adom. Termeszetessen kiprobalhato, illetve ha nem vagy a vilag masik felen hazhoz is tudom vinni.(Diosd, Erd, Budapest, megoldhato)
/off vege , es elnezest attol akit esetleg zavart volna<#zavart1>#zavart1>
Mára már lukas az agyam, majd holnaptól elkezdem átnézni mik voltak a gyakori kérdések itt.
Én amúgy úgy gondoltam, hogy mondjuk téma: gitárvásárlás, és akkor mindenki leírhatná a tanácsait. Vagy mondjuk téma: bemelegítés, mindenki leírná, vagy letabolja hogy hogyan szokott bemelegíteni. stb.
Én amúgy úgy gondoltam, hogy mondjuk téma: gitárvásárlás, és akkor mindenki leírhatná a tanácsait. Vagy mondjuk téma: bemelegítés, mindenki leírná, vagy letabolja hogy hogyan szokott bemelegíteni. stb.
nekem van egy extrás tárhelyem oda fel tudom dobni, csak azt kell összeszednünk hogy mi legyen benne 😊
nem lenne jobb hogyha írnánk egy FAQ-t és azt belinkelni?
errõl a szerkeszthetõ infóboxról semmit nem találok, meg ha meg is lenne hogy korlátoznánk hogy ki írjon bele meg ki ne?
errõl a szerkeszthetõ infóboxról semmit nem találok, meg ha meg is lenne hogy korlátoznánk hogy ki írjon bele meg ki ne?
ha rájövök hogy hogyan lehet olyat csinálni 😄
eddig még nem sikerült :S
a fatörzsnyakas sztori viszont tényleg korrekt, amúgy azt nem mondta menyi pénze van, mert ha nem sokat szánnak rá akkor nehéz erõsítõt meg használható gitárt is venni, mondjuk squaier bulletból is lehet normálisat kifogni és az 30 ropi körül van ha jól emlékszem
eddig még nem sikerült :S
a fatörzsnyakas sztori viszont tényleg korrekt, amúgy azt nem mondta menyi pénze van, mert ha nem sokat szánnak rá akkor nehéz erõsítõt meg használható gitárt is venni, mondjuk squaier bulletból is lehet normálisat kifogni és az 30 ropi körül van ha jól emlékszem
Szerintem meg ne vegyen elektroakusztikusat, mert.... minek?
A másik, ha van pénz erõsítõre, és gitárra is, és az elektromos gitárt a hangja miatt szereti, akkor vegyen olyat. Persze, minden gitáros könnyebben fogja le a vékony, formás elektromos gitár nyakát, ha elõtte nyúzott már egy fatörzs nyakú akusztikusat, de nem alapkövetelmény.
Kedves házigazda úr, mikor lesz olyan fasza infó dobozunk amibe ilyeneket leírhatunk? 😄
A másik, ha van pénz erõsítõre, és gitárra is, és az elektromos gitárt a hangja miatt szereti, akkor vegyen olyat. Persze, minden gitáros könnyebben fogja le a vékony, formás elektromos gitár nyakát, ha elõtte nyúzott már egy fatörzs nyakú akusztikusat, de nem alapkövetelmény.
Kedves házigazda úr, mikor lesz olyan fasza infó dobozunk amibe ilyeneket leírhatunk? 😄
én az akusztikusat javasolnám így kezdéshez, ahhoz nem kell erõsítõt venni, egy jó elektroakusztikus gitárt meg már kap az ember 40-50 körül (ibanez)
Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy én most, vagy is inkább májusban a szülinapomra kiegyeztem egy gitárt édesanyummal. A kérdésem hogy meiken könnyeb, és praktikusabb megtanulni gitározni? Akkusztikus, vagy elektromos? És elõször gondolom érdemesebb ólcsóbbat venni. Márkából miet javasoltok? Köszi a válaszokat. Üdv
Kérdésem az lenne, hogy én most, vagy is inkább májusban a szülinapomra kiegyeztem egy gitárt édesanyummal. A kérdésem hogy meiken könnyeb, és praktikusabb megtanulni gitározni? Akkusztikus, vagy elektromos? És elõször gondolom érdemesebb ólcsóbbat venni. Márkából miet javasoltok? Köszi a válaszokat. Üdv
Ty. ez nagyon jó!
nem is próbálkozok<#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
ez a video
ez a video
Elõször azt hittem valami harmonist effekt, de a végén hallatszik hogy két gitár. Amúgy meg sima distortion. Elég érdekes, nem mondom hogy tetszik 😛 😊
Az sg-n úgy kell beágyazni, hogy az src címet rakod flash tagok közé, vagy bemész a humoros aranyos topikba, ott van felül videó beágyazó, megnézed mi lesz a kimenete, kimásolod és berakod ide 😊
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WFhXMbICMzI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WFhXMbICMzI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
3:10 körül van valami szólószerûség valaki letudná írni tabba hogy mit hall?
És milyen hangszín/torzítás?
Köszi!!!
3:10 körül van valami szólószerûség valaki letudná írni tabba hogy mit hall?
És milyen hangszín/torzítás?
Köszi!!!
áááhhh <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Itt meg tudod nézni rá kell alul kattintani a hangokra, és megmutatja hol van a hang (minden bundon megjelenik egy kis körben)
P.S.: Ja és meg is szólal<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
P.S.: Ja és meg is szólal<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Valaki nézze már meg ezt a d'accord easy guitar tuner-t mert nekem valami gyanus. E hur márfeszes mintállat, de még mindig írja, hogy feljebb. Most az E alacsonyabban van, mint a B...
olyat nevettem meg szólal a rádió😄 de elméletileg szarul forrasztottam meg a gitár kábelem hogy esetleg még az közre játszott-e 😄 na m1😄
Velem nem, de sok ismerõsömmel fordult már elõ. Nem meglepõ, minden található egy gitárban ami egy antennában is 😊
Srácok nem tudom hogy történt e már veletek bedugtam gitáromat azaz próbáltam erre meg szólalt egy rádió... most per pill így vagyok szól valamilyen rádió az erõsítõmön és közbe rá van dugva a Johnson gitárom😄
veletek fordult már ilyen elõ?😄
veletek fordult már ilyen elõ?😄
Tudom én, hogy ügyeskedett 😊 Koncert közben is mindig hangolgatott 😄
Ne hangolj olyanra, ami a standard E-nél magasabbra húzza a húrokat, és akkor minden okés, nem lesz szakadás 😊. Pl openG-ben a két középsõ húrt békén hagyják, a 4 szélsõt pedig egy-egy egészhanggal lejjebb hangolják.
Amúgy azt is tudni kell, hogy jimmy page sokszor már csak felvágásból használt extrém hangolásokat, a legtöbb számát E-vel is el lehet játszani.
Amúgy azt is tudni kell, hogy jimmy page sokszor már csak felvágásból használt extrém hangolásokat, a legtöbb számát E-vel is el lehet játszani.
jó mjuuuzik😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valaki megnézhetné ezt a progit miután géppel, vagy fülre behangolta a gitárt. Ty.
Ahha, azóta kísérletezgettem, és open húrokra kell hangolni, csak nem akartam túlhangolni, nehogy elszakadjon a húr :/
a-a.
az a vastag E húr. Azért van mögötte hármas, mert az a "harmadik E hang"...ami egy oktávval fentebb van az a negyedik és így tovább...legalábbis szerintem 😊 guitar proba ha kiválasztasz egy kromatikus skálát akkor az összes hangot mutatja neked, aztán meg lehet nézni mi hol van, de többet ér ha sokat nézelõdsz a gitáron és akkor megtanulod gyorsan 😊
az a vastag E húr. Azért van mögötte hármas, mert az a "harmadik E hang"...ami egy oktávval fentebb van az a negyedik és így tovább...legalábbis szerintem 😊 guitar proba ha kiválasztasz egy kromatikus skálát akkor az összes hangot mutatja neked, aztán meg lehet nézni mi hol van, de többet ér ha sokat nézelõdsz a gitáron és akkor megtanulod gyorsan 😊
Kuss!-magyarázta.
Ööö, nem kell bocsánatot kérni, én csak figyelmeztettelek 😄
Positive Mental Attitude
Tényleg, bocs nehéz napom volt. Most össze vagyok zavarodva 😄 <#szomoru1>#szomoru1>
Ahogy látom nem a tiedre ment a válasz 😄 <#wave>#wave>
Positive Mental Attitude
Köszi!
Nincs egy kép, vagy leírás ahol leírják, hogy hol milyen hang van? Zeneiskolában csak kottából játszottunk, oszt' jól van.
Nincs egy kép, vagy leírás ahol leírják, hogy hol milyen hang van? Zeneiskolában csak kottából játszottunk, oszt' jól van.
Segítsetek!
D'addario easy guitar tuner-t használok a hangoláshoz, de itt írja hogy selected: E 3, akkor az E húron a 3. bund? Mert tabokban ha üres húrt ír, a 3 bundon jobban hangzik ha ezzel hangolom be.. :S
D'addario easy guitar tuner-t használok a hangoláshoz, de itt írja hogy selected: E 3, akkor az E húron a 3. bund? Mert tabokban ha üres húrt ír, a 3 bundon jobban hangzik ha ezzel hangolom be.. :S
A Line6 30W-os Spider IV-es erõsítõvel van valakinek tapasztalat? 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ABRB<#eljen>#eljen>
szinte minden nap meghallgatom 😊
szinte minden nap meghallgatom 😊
kicsit melódiás de teccik ahogytolják O_O
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Igazából arra próbáltam rávilágítani, hogy egy gitározással foglalkozó topikba olyan zenét kéne mutogatni, ami esetleg felkelti egy gitáros figyelmét, mer CB, Oceano, SS, nem valami nagy cucc ilyen szempontból.
Engem amúgy nem zavar mert az elõbb említett zenekarokat is szeretem, de ha ilyet szeretnél mutogatni, arra ott van a HC topik😊
Engem amúgy nem zavar mert az elõbb említett zenekarokat is szeretem, de ha ilyet szeretnél mutogatni, arra ott van a HC topik😊
Köszi, csak hirtelen ezen akadt meg a szemem, de még nézelõdök, úgyis messze lesz még a vétel... ha lesz <#szomoru1>#szomoru1>
Positive Mental Attitude
én az elözõre írtam hogy HC amúgy a Cancer Bats-ra 😄 Az oceano az DeathCore 😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
elõször gondold át hogy érdemes-e átfestetni, mert 30 ezer alatt nem úszol meg egy komplett gitár festést.
Végre nem egy tucatzene! Köszi!
jaja vágom, de rohadt jó😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ilyesmi?
-/7-p5------------
-------7-5---5~~~~
-----------7------
------------------
------------------
------------------
-/7-p5------------
-------7-5---5~~~~