Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
70/75-ért gitarshop.hu-n van Cort KX1Q is...ha esetleg nem akarsz szenvedni a tremolóval😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ray Z
azér az a híd se semmi, bár én nem játszanék hosszú távon ilyen gityón, az én szívem már a fenderé😛

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Caligo
100.000 forint. Szerintem 90-re le tudom alkudni.

Hecker007
Ha már gitáros videós linkelgetés megy:

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mike0013

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hecker007
lehet nem ártana venned egy hangológépet, vagy próbáld meg fülre inkább

Segítsetek.

Egy nagyon nub kérdés, de most kezdtem el foglalkozni az elektromos gitárral.
Szóval, elszakadt a magas E húrom, szóval vettem egy készletet. Felhangoltam programmal, de az E húrt nem merem továbbfeszíteni mióta elszakadt. :/ Már nagyon feszes, de még mindig messzevan a behangolt állapotig. 😞
Gyerekek... Led Zeppelin rocks😊
Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nemiiis
eeeeeez a legjobb!XD

Ezt egy gitározás topikba. :/ Fasza, fasza, de nem kiemelkedõ.
Nitramk
...ez:
ez

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aha...

Positive Mental Attitude

a tied meg
tadarararadaradaradartadadadaradaraarararara
és
darara😄

Vadnokedli
hát azér az a kis homo boj meg szentésgteleníti azt a gitárt ._. holmi gagyi dragonballal xd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

sztem ez nagyon csicskaeeee XDD

Vadnokedli
sztem ez nagyon csicskaeeee XDD

Vadnokedli

ez elég laza 😮

Hell boy
matek metál 😄

na mellé😄 talán most

video

video2
nem szereted a dragon ball-t
pont😄

HTS s3rg1nh00
igaz,az Edge 3-al szemben nagyon sok a pro/kontra...maximum az idõ tudja eldönteni,hogy egyes modellek milyenek...
egyébként mennyiért ajánlották?
maga az RG széria elég jó az ibanezbõl,S mellett azt szoktam ajánlani😊

Elektromos gitáron mennyire szoktak feszesek lenni a húrok behangolva? Mert mintha nagyon feszes lenne, fõleg akusztikushoz képest. :/
Ez olyan mint egy 70-es évekbeli elfuserált hong-kongi kungfu film betétdala. Sikerült a szerencsétlen LTD-bõl is ukulelét csinálni. Vagy inkább gu qint, ha már "kínai".

(50 mp-ig bírtam) 😊

Caligo
Sziasztok. Kellene nekem egy kis segítség. Kb. 5 évvel ezelõtt abbahagytam a gitározást. Akusztikuson játszottam sokáig, meg akartam tanulni szólózni és rock zenét játszani. Elméletben meg is tanultam, de nem kellett volna egy elektromos gitár amire nem volt pénzem. Feladtam. Most megint elõjött a vágy, a különbség annyi, hogy mostmár meg tudok engedni magamnak egy elektromos gitárt. A minap kaptam egy érdekes ajánlatot. Egy Ibanez RG390. Lehet van aki nem is hallott róla még, de ha van aki igen, esetleg játszott rajta, azt megkérem szépen írja le a tapasztalatait. Kicsit modolt a gitár. Van benne egy tremol-no, egu Steve Vai-os "monkey grip" a festése is custom, Steve Vai szerû green swirl. A hardware arany színü. A tremolo TRS101. Csak pár percig vehettem a kezembe, úgy láttam, hogy nem hangolódik le egy kis nyúzás után, igaz nem volt idõm jól letesztelni a tremolót. Ez lenne az egyik.A másik. Használ valaki Edge III-as tremolót? Egyszerre szídják és dícsérik a neten. Már nem tudom mit gondoljak. Mi a tapasztalatotok vele. Tényleg olyan keveset tart? Olyat is hallottam, hogy pár hónap és kész, már a legkissebb tremolózástól is lehangolódik. Bocs a hosszú posztért, szívesen várok minden javaslatot, tanácsot.Köszönöm elõre is.

HTS s3rg1nh00
hm...az meg pláne minek😊

ERykk
Hát a hivatalos oldalukon is gitárként hivatkoznak rá meg wikin is, de legyen, én nem vitatkozom. 😄

mumpic
de ez még mindig stick, nem pedig gitár 😊

fecska
Ezt fogja le valaki barréval!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

McGrady
de jól szólnak ^^

Kuss!-magyarázta.

Hell boy
a 8. húr az egy magas A nem pedig egy mély G

ERykk
8 húr? Ugyan már ! Már a 12 húros a menõ, nem tudtad? <#papakacsint>

HTS s3rg1nh00
a 24 bund miért annyira feltûnõ?elég sok gitáron annyi van...😊
viszont a 8 húr szerintem felesleges,ki az az állat aki egyszerre tol basszust meg gitárt?
(egyébként errõl az jutott eszembe amit egy számban láttam:a basszer a magasabb 2-3 húron tappingelt,a mélyebbeken meg jobb kézzel tolta az üreseket,apró trükk😊)

Nitramk
Így kapásból csak a 8 húr meg a 24 érintõ tûnt fel.

Hell boy
a 8 húrra gondolsz? 😄

mumpic
Most akadtam ebbe bele.
Milyen érdekes részletet véltek rajta felfedezni? 😊

Ty., jó tudni!
mumpic
Használd a courier tagot, akkor nem csúszik el!
A tab elõtt és mögött legyen (courier) illetve (/courier), csak szögletes zárójelben.

E|----------------|----------------|
B|----------------|----------------|
G|----------------|----------------|
D|----4-------4---|----4-------4---|
A|----------------|----------------|
E|2-22-2-22-22-2-2|2-22-2-22-22-2-2|

fecska
Cool!
Ügyi!

Hopp, elcsúszott, gondolom ki tudjátok halászni
Led Zeppelin-nek az Immigrant Song nevû számának az eleje hogy kezdõdik? Én erre gondoltam + ezt is találtam, de így nem elég "vad" <#eplus2>.
E|----------------|----------------|
B|----------------|----------------|
G|----------------|----------------|
D|----4-------4---|----4-------4---|
A|----------------|----------------|
E|2-22-2-22-22-2-2|2-22-2-22-22-2-2|
Led Zeppelin - Immigrant Song
mumpic
Ejj, egyik full dsp effektet lecserélted a másikra? Milyen ember vagy te? 😄

McGrady
örülök ^^ mostmár Yamaha DG Stompom van, de régebben volt ME50 is, az is jó cájg 😊

Kuss!-magyarázta.

mumpic
Jók lettek. 😊
Neked van az ME-50-esed?

McGrady
köszi! :-)
Az elsõ részlet az improzgatás egy régi p.mobil témára :-)

Kuss!-magyarázta.

faszák lettek!
Közeli helyeken powa!😄
Az 1. részlet is valami számból van?😊

McGrady
Sziasztok! Felvettem két kis gitározást, megtennétek hogy meghallgatjátok és véleményezitek? Kíváncsi vagyok mit gondoltok róluk...Köszi szépen! Üdv.

Kuss!-magyarázta.

Nagyon jol szol, es nagyon jo hangkogat ki lehet belole hozni(barmilyen stilusu zenerol is legyen szo) de szamomra feleslegesse valt..Van helyette lada+fej illetve egy kombo is. + idom se nagyon van mostanaban gep elott zenelgetni.. Rosszat nagyon nem tudok mondani rola , pedig most gondolkodtam rajta becsszo 😊>