Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az nem lehet hogy nagyon leszorítod a húrt? A savasságra rásegíthet az is, hogy jobban nyomja a bund is alulról.
Kb. a 15. bund körül szakadt el mindkétszer (22 bundos gitár), ott játszom legtöbbet, és nagyon sokat hajlítok egész hangot is.
Ja és elég izzadós vagyok, és tudom, hogy savasat izzadok.
De akkor nincs valami saválló húr?
De mind1, én szeretem, és lehet ez fontosabb is.
Nekem a két végén szokott elpattani, alul, mert nyúzza a húrláb, felül meg a tekerés-nyújtástól általában elpattan a közepe, a mag, és a tekercselés tartja, de akkor már nem lehet hangolni, mert elnyúlik. Van hogy teljesen le is szakad. De nem szakad gyakran, évente max.
Szerintem 5 órát biztos volt a kezemben. És nem csak ma, mert most hogy nem volt dolgom ünnepek alatt, minden nap ezt csináltam. :/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Az normális, hogy nekem havonta szakad?? Elég sok hajlításos szólót játszom rajta 12 bund felett, de talán ez akkor sem normális. Kéne valami jó húr, ami tovább bírja a strapát.
Tuxguitarral játszottam le, az meg nem ismeri a fûrészjelet, szóval azt átállítottam másra.
igaz nincs gitár benne 😄
3 sáv, teljes dalszöveg - a szótag-elválasztást illetõen egy keveset kellett keresgélni internetes szótárban
legfõképp mert megtetszett a dal, és láttam nincs errõl normális guitar pro tab
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MEg tudnátok mondani, hogy a Guitar Proban írt kottát, hogyan lehet átalakítani más formátumba, hogy le lehessen játszani akármivel, ne csak a programmal.
Már próbált azzal, hogy így Fájl/Exportálás/MIDI de nem lehet lejátszani az elkészült MIDI fájlt. Próbáltam exportálni WAVE-be is, az sem mûködik....
Valami más ötlet? AMúgy a gépemen Guitar Pro 5.2 van.
Foggal-körömmel<#idiota>#idiota>
Basszerom sajnos még nincs, de vannak olyan számok amiket szívesebben pengetek ujjal akár az elektromoson, akár a klasszikuson (hüvelyk-mutató-középsõ, néha már a gyûrûssel is sikerül beszállni; de a kisujj még nem megy).<#idiota>#idiota>
Illetve hüvelyk
Bass powa😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez amúgy "fingerstyle" stílus? Asszem azokban a számokban van, hogy a hüvelykujj függetlenítve játszik basszushangokat...
Grat!
Én le nem tudnék szedni egy ilyen hozzú zenét hallás után..
Két "Offspring" logós ibanez.
Passion 2.0
+ egy fém (valszeg aluminium) pengetõ
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Ha nagyon zúzni akarom ak van 2.0-s is... Tapasztald ki, hogy neked melyik kényelmes.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ellenpélda is van, amikor keményebb zenékben single hangszedõs gitárt (is) használnak (pl. Tom Morello). Sok próbálgatás mire megtalálod a neked tetszõ, vagy a játékstílusodnak megfelelõ hangzást. Azt nem tudja neked senki sem megmondani, hogy neked melyik jön majd be. Squierben van single és humbuckeres változat is.
Cobain jellemzõen single-ös Fendereket használt (többnyire Mustangot), a Metallica többségében humbuckeres gitárokon játszik (ESP, EMG hangszedõkkel).
A hangzásodnak viszont csak egy eleme a hangszedõ - bár nagyon fontos eleme - van még ezer más dolog ami befolyásolja.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Rég óta szeretnék megtudni valamit...
Sokan azt mondják, hogy a single coilos hangszedõk jelét nem lehet jól torzítani. Egy zenész ismerõsom(Kiss Z.Zéró ~ Karthagó) is ezt mondta, hogy nem frankó, nem bírja és csak ért hozzá..
Nade! Youtubeon rákeresve viszont van egy csomó vidi van, ami az ellenkezõjét mutatja, igen is jó hangja van. Pl. egy Squier Bullet Straton demozott a srác.
Gondolom bekéne lõnöm a torzítás mértékét is, hogy mire gondolok.
Nos Nirvana és Metallica szerüre gondolok. Elõbbi pl. simán kéne menjen, hisz Kurt is használt stratokat meg asszem a Jaguáron is az van.
Egyszer próbáltam egy Cort gitárt, amin látszólag humbucker van, de a tónus poti kihúzásával átkapcsolható single-coilra. Ott én is hallottam, hogy más a hangzás, mint humbuckerek, de a saját fülemnek nem szívesen hiszek, mert nem túl jó.
Szóval a véleményetekre volnék kíváncsi ill. a tapasztalatitokra, hogy ha vennék egy singe-coilos Squier gityót, akkor nagyot csalódnék-e benne?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Ha szereted az ilyen zenét, ez tetszeni fog. Fennt van minden számuk. Akkordokkal. Ritmust meg úgyis hallod.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Én körülbelül 3-4 hónapja gitározok, majd most fogok elmenni tanárhoz, de felszeretnék tenni egy hülye kérdést ha newm baj.
Szóval: Mekkora jelentõsége van annak hogy a gitárt melyik résznél pengetem?
Aamúgy most egy Fender affinity gitárral nyomom, az kezdésnek nemrossz, nem?
Ekõre is köszi a válaszokat.