Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Reklámzene, sorozatszignál, tátogó popcsodáknak is kell háttérzene, fõállású zenészként is kell igazolnod a végzettségedet.
Amúgy a komolyabb zenekarokban tényleg van ilyen, hogy egy papírhoz kötik, hogy oda mehess zenélni?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Multit szeretnék vásárolni és kettõ között vacilálok:
Zoom G1X: http://www.hangszerdiszkont.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1571&category_id=338&manufacturer_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=47&lang=en
Korg ax széria: http://www.hangszerdiszkont.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2300&category_id=338&manufacturer_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=47&lang=en
sajnos tesztelni egyiket sem tudom, de azt tapasztalom, hogy a zoom féle sokkal, de sokkal inkább elterjedtem és vannak ezekhez a neten ilyen patchek
Valóban ennyivel jobb volna a zoom és inkább azt kéne megvenni?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Akusztikusal meg otthon elszorakoztam egy könyv segítségével. Aztán jött tanár és elektromos gitár. Nagyon sokat segített az amiket megtanultam már az elõbb említett könyvbõl, akusztikuson (hozzáteszem, hogy az ilyen Ha én rózsa volnék meg hasonló dalokat elektromos gitáron kezdeni érdekes lett volna, már csak a hangok miatt is, meg erõsítõ... persze nem egy bonyolult szerkezet de akkor is...).
Hát azt hallottam,hogy elektromossal azért könnyeb 1-2 (jósok) dolog, mert lejjeb vannak a húrok, és könnyebben le lehet nyomni õket a bundokra.
Ezzel szemben akusztikus gitáron sokkal jobban oda kell nyomni a húrokat.
Én most nylon húrossal kezdtem el a "karrieremet" <#buck>#buck>, elõbb meg akarok tanulni, aztán válaszgatni, arra meg sztem ez tökéletes.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szerintem nyugodtan tanulj elektromoson, ha az a vágyad.
Akusztikus gitárt már kapsz ~30ért.
Jobb elektromosak meg kb 50-60nál kezdõdnek. És kell erõsítõ is hozzá...stb.
szomorú h azok is mondják a baromságukat akik nem is próbáltam talán még csak nem is láttak olyat...
sok szerencsét az elsõ gitárhoz!!!
Majd talán írnak ide másk, hogy mennyire éri meg ez a két cucc.
full kezdõ vagyok, régen középiskolában gitározgattam dobgitárral, már elég jól ment, most vennék egy elektromosat. Lehet kapni 30-35k-ért vorson, BMI gitárokat pg-10 kombóval, mit gondoltok érdemes egy ilyet venni kislakásba?
mostanában azt csinálom, minden héten/koncert elõtt levágok a végébõl és azután satuzom be...
amúgy mindig úgy szoktam húrt cserélni hogy kar fel és húr szakad. Qrva jó hangja van. Ált a 3.4. húr szakad elõször és utána a többi...
..és mind a húrlábnál
Még annyit kérdeznék,hogy nem 1 gitáros videóban látok egy olyan cuccot, amivel lefogják az összes húrt egy bund-nál.
Annak a cuccnak mi a neve? Illetve mennyibe kerül?
tehát ha csak két húron szeretnéd, hagyd el a legmagasabb hangokat azokból a légfogasokból amiket az elõbb írtam.
pl: amit te írtál, az lesz az A
de ez tényleg csak hasonló lesz a teljes akkordhoz képest.
porki fagyok fállalon
És akkor ha megpengetjük ezt a 2 húrt,akkor hasonló hangot kapunk mintha lefognánk az akkordot.
Egyre emlékszem:
A akkordot lehet olyannal helyettesíteni,hogy: (nem tuti hogy jól emlékszem)
-
-
-
2
0
-
Nemtudom,hogy hülyeséget kérdezek-e 😛 De köszi Borgi a fáradozást 😊
- - - - -
- - 3 - -
- 2 2 7 -
2 2 0 7 5
2 0 - 5 5
0 - - - 3
E A D D G
igazából ha megnézed, csak például az a "G-s lefogás" van tologatva ide-oda, csak tudni kell gitáron melyik hang hol van
porki fagyok fállalon
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Le tudnátok írni,hogy a felsorolt akkordokat, kvintekkel hogy kell lefogni? Kellene nekem:
E,A,D,G
köszi
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
...vágod?