Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.tenke.hu
Elég terjedelmes egy írás lesz azthiszem =(
és még csak az elején járok 😞
De inkább legyen részletekbe menõ, minthogy valaki ne értsen valamit
http://gitar-amp.blog.hu/
=(
Átalakítás nélkül.
Egy egyszerû push/pull kapcsolható hangerõ vagy tone forgató gombot kell az egyik helyére betenni.
A gombot fel, vagy lenyomva lehet állítani, hogy hum vagy dingle módben menjen a szedõ.
Azt is eldöntheted, hogy a szedõ melyik felét akarod hallgatni.. úgy kell forrasztani a vezetékeket.
Ha ez érdekel téged, majd leírhatom hogy kell pontosan.
Kedvenc tömör testû gitárom (holtversenyben a PRS custom 24-esekkel), szerintem gyönyörû. Az egyik elsõ mainstream elektromos gitár testforma, a hangszedõi szépen belövi a Fender és a Gibson vonal közé, nem gerjed, mint a single coil-ok, de nyomokban megvan az a twang hangzás; valamint nem olyan nyers és állatias, mint a les paul vagy sg típus. Ha meg tudnák oldani, hogy felezhetõek legyenek a hangszedõk, de megmaradjon az a "vintage" hangzás, számomra "instant get" eladom a vesém, veszek egy ilyet és temessék mellém a sírba, ha meghalok.
Ezeknél már csak a jazzgitárokat csípem jobban...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem nem tetszik
legyen csak benne a klasszikus single tele szedõ
ezt akartam..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
inkább playback ben gitározzak
Mindent megcsinálnak helyettük.
Bárkitõl bármennyi szexet megkaphatsz, kinyítják elõtted az ajtót, pasik tömegei nyálcsorgatva lesik minden kérésed, szinte bárhol munkát kapsz azonnal. Egy jó csajként könnyebb az élet bármely területen.
mindennõkurva... <#shakehead>#shakehead>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Tetszik😊
(amúgy ezek magamnak és barátaimnak készülnek, marhulás, polgárpukkasztás.😛)
http://www.tenke.hu
bemutatom a szerszámokat is amivel dolgozom
Addhattok ötletet a címéhez.
Bemutatom hogyan kell leárnyékolni a hangszedõ üreget is.
Keresek valami helyet ahol közzétehetem.
Akár ajánlhattok is valami konkrétat.
Aztán jöhet ide.
Már kigondoltam alaposan.
Viszont valahogy közzé kéne tenni, de nem csak neked, hanem mindenki számára.
Mert szerintem itt magyarországon nagyon fontos hogy jól be tudd állítani a gitárod, mert a boltban szarnak az ilyesmire.
Tökéletesen meg lehet otthon is csinálni a bundokat..vagy majdnem tökéletesre.
és a nyerget is.
Házi szerszámokkal, csiszolópapírral, nagyítóval, stb.
Leírom.. de akkor jó lenne ha betennénk a fejlécbe..
A másik, hogy hova írjam? Hol fogjuk tárolni a szöveget?
Lehet rászánom magam, s veszek cuccot hozzá, késõbb is jól jöhet végülis, ésakkor nemkell hangszerészhez rohangálni
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Most 0.1 mm a rés az elsõ bund és a húrok között.
Résmérõvel tökéletesen meg lehet csinálni.
de az fõleg csöves dolgokhoz van kitalálva nem tranyósokhoz
Vettem itthonra, de azzal nem számoltam, hogy az itthon elviselhetõ hangerõn nemtudom használni, mert erõtlen, tompa, ha meg feljebb csavarom, megvan a dög benne, csak kinyomja a falakat 😄