Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Amúgy a szövegdoboz alatti kis kék gombokat a "mehet" tõl balra ajánlom tanulmányozásra 😄
Lelle Áruház
8638 Balatonlelle, Kossuth Lajos utca 6.
Nyitvatartás: H-P 8.00-16.00 SZ 8.00-12.00
Nem lakik véletlenül valamelyikõtök Balatonlelle közelében? 😊
Van az oldalon ímélcím is, lehet hogy érdemes lenne egyet megereszteni, hogy ki lehet-e valahol próbálni ezeket a cuccokat.
Nagyon reklámozva van, viszont az árak röhejesek. Szóval elektromos gitár 12K HUF körül. Igazából azért érdekel, mert nagyon tetszenek a jazz gitárok. Tehát ezek a féltömör testüek vagy hogy is magyarázzam 😄
(http://uniwellsound.hu/termekek/felakusztikus-testu) ezek közül a jobb oldali. Ennyi pénzt még ki is adnék érte, viszont számomra eszméletlen messze van a boltjuk és kipróbálás nélkül nem szívesen venném. Nem is tudom, h mennyire gerjed az ilyesmi, mennyire torzítható(olyat olvastam valahol, hogy le kell ragasztani a hangréseket meg ratyi a pickup és nem torzítható szépen meg ilyesmi)
Valakinek vmi. ötlet, elképzelés, akármi?
Még a hangja is nagyon bejön.
Azért ehhez kell egy szintû fanatizmus (jó értelemben). 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[/flash]http://www.youtube.com/watch?v=FZUcCXTdJKg&feature=related[/flash]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajna már nem találáom:/
A múltkor láttam egy délamerikai srácot a YT-on, steve vai szólókat nyomott szájharmonikán. 😊
De tényleg egy állat
nem rossz a hangja jobb mint az eddigi digitális cuccok amit próbáltam.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
van egy Invasion DS-100 -as elektromos gitár pedálom ( torzító)
Cserélném bármilyen basszusgitár pedálra!
Ha valakit érdekel írjon, képet kérésre küldök
Elõször is, a POD-ok képesek hangkártyaként mûködni. Ezt a funkciót kell kihasználni, és beállítani a POD Studio GX-edet alapértelmezett hangkártyának. Ha ez megvan, akkor a POD kimeneti csatlakozójába dugd be a hangfalaidat, és már rendben is lesz - a gép minden hangja ezen keresztül fog szólni, én nem kell dugdosnod semmit.
Ehhez persze minden drivert/programot rakj fel, és javaslom, hogy havonta egyszer futtasd le a Line 6 Monkey nevû progit, ami szoftverfrissítéseket szolgáltat. Ehhez elõbb viszont az kell, hogy beregisztráld a cuccod a Line 6 honlapján.
Sok sikert!
...vágod?
<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De 30ért már simán kap bármelyik gyártótól olyan alaphangszert, aminél nem ilyen akadályok lesznek. Csak ne egyedül menjen kipróbálni az sztem fontos bármilyen értékû gitárnál.