Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
de berakhatod linkként, és akkor mi tudunk kattintani

mármint nem bohóckodom..

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

á vágom, de én bohóckodom ezzel. igénytelen ezaz sg fórum. nem tudom miért fájna nekik betenni eg youtube gombot, h ne kellen bbcodeot pötyögni..

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

mumpic
Haha 😛

Amúgy a szövegdoboz alatti kis kék gombokat a "mehet" tõl balra ajánlom tanulmányozásra 😄

http://www.youtube.com/watch?v=yEGd7R7FeMw&feature=related

mumpic
A termékek élõben megtekinthetõek és kipróbálhatóak:
Lelle Áruház
8638 Balatonlelle, Kossuth Lajos utca 6.
Nyitvatartás: H-P 8.00-16.00 SZ 8.00-12.00

Nem lakik véletlenül valamelyikõtök Balatonlelle közelében? 😊

mumpic
Hm, 9.000 Ft-ért jó lenne egy akusztikusat venni, csak tényleg kipróbálnám elõtte.

mumpic
"A Megrendelõ az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az iPon Computer Kft. köteles a Megrendelõ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül visszatéríteni."

Van az oldalon ímélcím is, lehet hogy érdemes lenne egyet megereszteni, hogy ki lehet-e valahol próbálni ezeket a cuccokat.

Kicsi info uniwell

Én nem ismerem ezt a márkát de ez az akció nagyon brutális. Baromi jó árak vannak csak kérdés milyen a minõség. Sajnos így, hogy nem tudod kipróbálni azért elég lutri a dolog.

Valakinek van tapasztalata v. véleménye ezekrõl az Uniwell gitárokról? (http://uniwellsound.hu/fooldal)
Nagyon reklámozva van, viszont az árak röhejesek. Szóval elektromos gitár 12K HUF körül. Igazából azért érdekel, mert nagyon tetszenek a jazz gitárok. Tehát ezek a féltömör testüek vagy hogy is magyarázzam 😄
(http://uniwellsound.hu/termekek/felakusztikus-testu) ezek közül a jobb oldali. Ennyi pénzt még ki is adnék érte, viszont számomra eszméletlen messze van a boltjuk és kipróbálás nélkül nem szívesen venném. Nem is tudom, h mennyire gerjed az ilyesmi, mennyire torzítható(olyat olvastam valahol, hogy le kell ragasztani a hangréseket meg ratyi a pickup és nem torzítható szépen meg ilyesmi)

Valakinek vmi. ötlet, elképzelés, akármi?

Hát eddig nagyon az Sg volt nálam az elsõ de azt hiszem ez a wilshire-t nagyon tudnék szeretni. Johnny Winter és a wilshire

Matthew Baker
Annyira nem rossz de jobb lenne ha lenne hozzá ének is

Új logó by: berczely (Y)

Ja ja szerintem is nagyon fincsi darab. Meg nézd meg a nyakának a kialakítását tök könnyû lehet lefogni még magasabb fekvésbe is.

mumpic
Ez is tetszik még, de érdekes hogy nem is kromatikus a nyakuk, ha megnézed olyan furán vannak rajta a bundok. Gondolom a dúrskála hangközei lehetnek, vagy nemtom. 😊

mumpic
Tök jól néz ki 😊

sz4bolcs
<#wow1> Omg, ez milyen cuccra van rákötve, hogy ilyen jól szól?
Még a hangja is nagyon bejön.

Azért ehhez kell egy szintû fanatizmus (jó értelemben). 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Valaki próbálta már ezt a gitárt. Ha igen mik a tapasztalatok? Epiphone wilshire

sz4bolcs
Jó, akkor úgy értettem. 😊

mumpic
na ok, a sok indulat miatt épp csak nem szerkesztettem rendesen 😛

mumpic
sikerült csak elbasztam ismét.

mumpic
Buta ezsgé, nemigazmár hogy nem lehet postolni, mindig lerohad, remélem most sikerül.
[/flash]http://www.youtube.com/watch?v=FZUcCXTdJKg&feature=related[/flash]

mumpic
Elég ha csak nem tetszik, az utálat komoly dolog :-|

sz4bolcs
Nem is tudom, hogy van-e még valami, amit annyira utálok, mint metallicát csellón... ja de, megvan. S&M-et...

ismerjük😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

fecska
Keressetek rá JúTyúbon az apocalyptica-ra

Én olyat láttam még régen hogy Iron Maiden számok tangóharmónikán😄
Sajna már nem találáom:/

mumpic
Akkor egész gitárhangja lenne, de így érezni hogy más hangszer.
A múltkor láttam egy délamerikai srácot a YT-on, steve vai szólókat nyomott szájharmonikán. 😊

be kellett volna torzítsa meg effekteznie... úgy még viccesebb lenne😄
De tényleg egy állat

sz4bolcs
A hangszer hangja nem jön be, de rohadt jól néz ki + ez az ürge egy állat, amit mûvel rajta.

köszi 😄
nem rossz a hangja jobb mint az eddigi digitális cuccok amit próbáltam.
Aquir
állat😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mumpic
Mandolin 😊))

Kazuma92
Hali!
van egy Invasion DS-100 -as elektromos gitár pedálom ( torzító)
Cserélném bármilyen basszusgitár pedálra!
Ha valakit érdekel írjon, képet kérésre küldök

Beast Machine
nafigyu, elmondom, hogy lesz:

Elõször is, a POD-ok képesek hangkártyaként mûködni. Ezt a funkciót kell kihasználni, és beállítani a POD Studio GX-edet alapértelmezett hangkártyának. Ha ez megvan, akkor a POD kimeneti csatlakozójába dugd be a hangfalaidat, és már rendben is lesz - a gép minden hangja ezen keresztül fog szólni, én nem kell dugdosnod semmit.

Ehhez persze minden drivert/programot rakj fel, és javaslom, hogy havonta egyszer futtasd le a Line 6 Monkey nevû progit, ami szoftverfrissítéseket szolgáltat. Ehhez elõbb viszont az kell, hogy beregisztráld a cuccod a Line 6 honlapján.

Sok sikert!

...vágod?

van nálam most egy line6 studio gx , de csak ugy tudok hangot kicsikarni belõle ha a saját jackjébe dugok vmit a gépen a farm érzékeli is ,de a gép hangszóróiból nem jön hang . ha vkinek van ilyen légyszi segítsen.
A hangolás semmit nem ér mert mire kihozzák már úgy is el lesz hangolódva. A másik ha teheted inkább boltba vedd meg. Itt tényleg sokat számít ha kézbe veszed a hangszert. Bár tudom, hogy teljesen kezdõ vagy de azt azért érezni fogod, hogy melyik gitár nyaka kényelmesebb a kezednek. Én pl a stratocaster nyakat kicsit vékonyak éreztem az én kezemnek (persze minden meg lehet szokni). Vagy pl az Sg kicsit fej nehéz gitár. Ezeket akkor érzed meg ha a kezedbe veszed.

Fehercsoki
Netrõl szeretném rendelni,mivel ingyen kihozzák,illetve ingyen tokot és behangolást is biztosítanak.

Figy vegyél egy fix húrlábast. Tök mindegy milyen márka. Ha boltba veszed akkor ott meg úgy is segítenek neked. Azért a legtöbb boltba korrekt eladók vannak. Próbálj ki több darabot és akkor úgy is érezni fogod neked kb melyik áll kézre.

Fehercsoki
Csak nem ismerek senkit aki jobban ért hozzá mint én.Volt egy haverom aki régóta gitározik de õ lassan 1 éve elköltözött már.Egyébként Cort X1 azt hiszem tremolós,akkor azt sem éri meg megvenni?

Azt hiszem egyet értünk<#eljen>

sz4bolcs
"Mi a különbség a jazz és blues gitáros között? A Blues gitáros 3 akkordot játszik 300 embernek, a Jazz gitáros 300 akkordot játszik 3 embernek. (JWR)"

<#eljen><#idiota><#idiota><#idiota>

sz4bolcs
Nagyon szar gitártól is elmehet az ember kedve, én tudom, mert több évig, egy párezer forintos fadarabból próbáltam értelmes hangokat kicsikarni.
De 30ért már simán kap bármelyik gyártótól olyan alaphangszert, aminél nem ilyen akadályok lesznek. Csak ne egyedül menjen kipróbálni az sztem fontos bármilyen értékû gitárnál.

Persze a lényeg, hogy ki kell próbálni. Én csak annyit mondok, hogy ebbe az árkategóriába kb tök egyformák a gitárok. Ne gondolja senki, hogy a Cort az emberek két szép szeméért veszteségesen adja el a cuccait. Ennyiért ott is gyengébb minõséget kap az ember. De nem is ez a lényeg hanem szerintem kezdésnek bõven jó bármelyik. Viszont abba egyet értek, hogy fix húrlábas legyen a gitár.

mumpic
Hatodszorra írom hogy ki kell próbálni!!!

Fehercsoki
Ezen a rádióadóson jót röhögtem😛 Egyébként én X1re gondoltam,szerintem azt veszem meg,cortal nem igazán lehet megszívni ugye?

joshua
Szerintetek ez a gitár mennyire éri meg az árát? Igazából csak jókat hallottam róla, de hátha valakinek van esetleg közeli élménye vele😊 Elõre is köszi.

mumpic
Csak nehogy attól menjen el a kedve, hogy folyton elhangolódik, mert szarok a kulcsok, vagy zörög, mert rosszul lettek berakva a bundok, esetleg zúg vagy bejön rajta valami rádióadó mert szarok a hangszedõi. Ki kell próbálni, lehetõleg olyannal aki valamelyest ért hozzá.

Szerintem nyugodtan vehetsz akár Harley Bentont is. Környezetembe 3-an is azt használnak és semmi bajuk nincs vele. Ennyi pénzért amiért gitárt szeretnél venni kb mindegy melyik gyártótól veszel. Nem a gitár lesz az akadálya a zenélésnek hanem az, hogy még nem tudsz gitározni. Nem beszélve arról, hogy lehet 2 hónap múlva a sarokba porosodik mert elmegy tõle a kedved. Én ezért is mondom mindig kezdésnek tök felesleges komoly gitár. Nem a gitártól leszel jó hanem a sok gyakorlástól. Gondolom sejted, hogy mondjuk Gary Moorenak pl egy Harley Benton is jól szól kezébe. Egy szó mint száz vegyél olyat ami neked tetszik és ha még marad is pénzed akkor azt költsed inkább tanárra az többet ér.

HTS s3rg1nh00
a japánból származó többet ér,mint a mostani koreai meg hasonló modellek(jobb a minõsége)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D