Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jól fújják a fújnivalót<#gonosz1>#gonosz1>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
dugnám... azt a sárga szart a sarokban. xDDD
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
LYONESS - Your Cashback Company
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hidd el,életemben nem hallottam,hogy van-e egyáltalán erre magyar szó,vagy ha van mi az. Nekem csak Verse 😉
De köszi a segítséget<#crazya>#crazya>
Amikor énekel, akkor tompít, amikor zúz akkor rendesen penget. 1:50 körültõl meg vegyesen, egy egy akkordot rendesen kicsenget, néhányat meg tompít. Aztán megint az énekes részeknél tompít.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ez egy baromi jó feldolgozás. Itt nem tudjátok mit csinál a srác a Verse részekben? mármint,valahogy némítja az egyes húrokat? Mert én nem némítom és teljesen másképp szól.
Illetve a Palm muting az miben merül ki?
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
12ezer magyar pénz az ára, ha jól tudom. Ki kéne próbálni és/vagy utána érdeklõdni, hogy viszi-e a bass hangját, ilyesmi. esetleg egy kacifántos megoldást tudok még elképzelni: Bassgitár --> VOX amPlug-BASS --> hordozható erõsítõ. 😄
nem tudom, h mekkora kábeltömeg lenne a gyakorlatban, de más nemigen jut eszembe.
amPlug-bass: http://www.hangszerdiszkont.hu/hu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5436&category_id=334
Marshall erõsítõ: http://www.hangszerdiszkont.hu/hu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=552&category_id=331
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Ismerõsömnek van rendes nagytestû elektroakusztikus basszgitárja, erõsítés nélkül az is halk, egy gitár sajnos simán elnyomja. 😞
Elég kacifántos kérdésem lenne. Emberi áron keresnék vmi akusztikus basszusgitárt (vagyis inkább húros basszushangszert 😊), ami erõsítés nélkül is elég hangerõvel rendelkezek hogy szabadban egy akusztikus gitárral együtt játsszunk. Sajnos eddigi tapasztalataim alapján a hangerõ nem erõssége az akusztikus basszgitároknak.
De itt jön a cifra rész: ha sima akusztikus basszgitárt szeretnék, valószínûleg Hora Jumbót vennék, de én szeretném, ha kisebb és könnyebben hordozható lenne.
Mutatok példát is:
travelsize basszusgitár videó
basszus ukulele- ez erõsítés nélkül tuti halk...
A fentieket sajnos csak tengerentúlon találtam meg. A legjobb valami olyan lenne, amit ki is tudnék próbálni, mielõtt megveszem.
Semmi ilyesmit nem találtam, ti tudtok valamit?
Köszi!
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
További sok sikert kívánok nektek.
Vélemény?
Túl késõ