Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. van egy gate nevü gomb fent elvileg, ami arra van, h leveszi az erõsítõbõl jövõ alap zúgást azt benyomod elvileg van learn gombja rányomsz és vársz. ha nincs akkor gitárt ölbe húrokra ráteszed a tenyered
utána ha megvan akkor pengetsz. ha halk, akkor elkezded feltolni az outot aztánaz erõsítõn/effekten.ezt ki kell tapasztalni, mert szerintem mindenkinél máshogy vannak a dolgok (:
remélem tudtam kiindulási pontokat adni, hajrá!
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A guitar righez kell egy asio4all nevezetû progi ami lecsökkenti a zúgást, a windowsos hangerõsszabályzó- beállítás tulajdonságok ott kiválasztod a felvételhez-t oké és a vonalbemenet legyen kiválasztva
Olvastam itt hogy hogyan lehet a gépet összekötni erõsítõvel felvétel készítés céljából. Az erõsítõm egy marshall mg30dfx van rajta line out. gépbe pedig egy ilyen jack átaalakítóval kötöttem be, a hangkártyám sb audigy kék bemenetébe. A windózos hangrögzítõ jó minõségbe vesz fel. Ahogy itt olvastam hangerõt 50 felé nem toltam és tényleg egész jó minõséget produkál. A probléma ott kezdõdik hogy van a guitar rig nevezetû progi, abban gyakran csak sistergést lehet hallani, és ha mégis lehet vmi hallani a gitárból akkor az nagyon szar. Érdemesebb venni usb-s gitárkábelt, vagy tudtok vmi más felvevõprogramot?
Kezdõnek Cort X1 vagy Epiphone Les Paul Special II?(metálra és rockra,de leginkább metál)
Minap észrevettem, hogy a tiszta hangzások a POD Studio GX-emen úgy szólnak, mintha valami enyhébb crunchot raktam volna rá. Néztem mi az isten, kipróbáltam mindent, szoftverek/driverek újrarak, kábel lecsekkol, ekkor jött a feketeleves, amikor a fejhallgatómat dugtam be a gitárba.
A hídnálegy EMG 85-ösöm van, és OTT IS torz volt a hang! Mi lehet a gond? Merül az elem? Megsérült valami alkatrész?
Itt egy kis minta (tudom, egyik legrosszabb tone-om, de itt jól kijön): Ehune
...vágod?
természetes az 5, 7, 12, 19, 24-nél van
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
KILLER: Lehet hogy túlságosan hozzányomod az ujjad és letompítja próbáld minnél kisebb felületen hozzáérínteni de elõbb keresd meg két kézzel! majd valahogy jelüld be (én szigetelõszalaggal csináltam) és ott gyakorold
Töltsük le az internetet!
olyanom nincs
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
elõre is köszi a segítséget
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
van pinched harmonics is, nem tudom hogy igazából miben más mint az ah
Guitar Pro úgy jelüli hogy A.H.
Nem tudom mi annyi hogy az N.H. az Natural Harmonics vagyis természetes üveghang ( 4.5.7.12. bund felett stb...)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
...
Bocs!
Elég a komolytalanságból!!!😄😄
Ez semmiféle effekt csak brútálmetál torzítás és üveghang ez visít(ne kérdezd miért nem tudom😊
ezt jobb kézzel hozza létre én úgy szoktam hogy amikor pengetek akkor a jobb kezem hüvelykujját kicsit hozzáérintem a húrhoz.
ezt érdemes a 12. bundnál gyakorolni aztán kipróbálni hogy hol vannak ezek. pl. nekem a nyak pikönpek a híd felõli oldalán a keret felett van a Jacksonomon 😄
Ezzel nem segítettem neked sokat😊
DE majd ez
Nah itt az Ernia Ball Hybrid Slinkynél ez nem így van, nincs kinyújtva a húr és nincs is letakarva semmilyen része
Nem tudom érthetõ-e😄
Kérdés:
Vettem Ernia Ball húrokat... és ezen nincs ilyen anyag bevonat... ez miért van? és ugye nem lesz belõle gondom?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D