Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mert ha nem van egy hatalmas hiányosságod?😊
Mumpic: csak kell egy gitár is amin meg kell tanuln játszani ( anélkül elég nehéz!) én hogy megtudtam annakidején egy 5000Ftos metrós klasszikuson! és tényleg nem lessz attól senki jobb hogy vesz egy 2 milliós gitárt!
Metalmilitiakid: mi az a kapcsoló a hangszínpoti helyén?
Serginho: ne mbeoltottalak én nem akarok senki ellen lenni, csak cáfolni akartam azt a kijelentésed, hogy az LP nem való metálra, és senkinek nem akartam megmondani, hogy milyen gitárt vegyen ( és egyébként igazad van hogy az Epiphone nem a legjobb ár/érték arányú gitárok)
Mindenkinek:Itt senki se mondja meg a másiknak azt hogy ki mit csináljon, maximum tanácsot adunk, hogy azt amit csinál ne bánjon meg!
És bocsánat ha a bejegyzéseimmel bárkit is megbántottam nem ez volt a célom!
egyébként meg nem tudom mi ez a sok oltás,én a saját véleményem írtam le és kurvára leszarom ki mivel tolja,kész
a vélemény olyan mint a segglyuk:mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra
Láttam már 60 éves papát Flying V-vel bluest játszani.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
<#banplz>#banplz>
Nekem mûanyag racsnis van, ezért nem nyúlik ki, nem szakad, a mûanyag még nem törött el, de pl mindkét végén kirántotta a csavart a fából, annyira masszív. Bár ezt lehet hogy már írtam, és lehet hogy pont ide. <#lookaround>#lookaround>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ilyet akkor érdemes használni ha nehéz gitárod van és energikus a játékmódod (örjöngsz mint egy állat<#falbav>#falbav><#gun>#gun><#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2>)(én azért használom a Les Paulomhoz mert nehéz és én mélyre eresztve játszok)
És ha
...vágod?
Szakmai segítséget szeretnék kérni tõletek, a hozzáértõktõl😊
9 éve foglalkozom gitározással, szigorúan csak klasszikus, akusztikus gitárokkal. Itt az ideje áttérni az elektromos gitárra és az ehhez tartozó dolgokhoz.
Nagyon sok ajánlás után megvettem a Vox Tonelab LE multieffektet, illetve egy epiphone les paul silverburst gitárt. Már csak a kombón gondolkodom. Viszont, itt jön a kérdésem. Muszáj nekem gitárkombót vennem, vagy elég lenne egy hangláda is a Vox miatt. Nemtudom, hogy kell-e külön erõsítõ még a hangláda mûködtetéséhez, vagy csak elég a hangláda. Eddig a fender frontman 212r gitárkombón gondolkodtam, de ha elég egy hangláda olcsóbban meg tudnám oldani és nagyobb teljesítménnyel. Szívesen várom az ajánlatokat hangládák terén, 100-150W között. Elnézést a laikusságom miatt, nyugodtan szidjatok le ha vmi hülyeséget írtam, az ember tanul a hibáiból.
Üdv. GXR
Guthrie meg a matekzene azért elég távol állnak egymástól ^^ nézegess tõle még videókat :-)
Kuss!-magyarázta.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
asszem kidobja Muris Varajic verzióját (ölég durva) relatednek, ott a leírásában találsz linket a backinghez :-)
Kuss!-magyarázta.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szerintetek milyen?
Kuss!-magyarázta.