Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
na viszont egy kérdés, nem tudja valaki honnan tudok leszedni Wendigo gitár tabokat, mert nem igazán lelek sehol, egy egész jó kis magyar banda akik angolul tolják

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
ok olvasni nemtok 😄 figy nemtom, õ James õ megteheti 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

fecska
nem a tetején hanem a helyén😄 a jobb felsõ ezen a képen 😄

Metalmilitiakid
Sztem egyik poti tetején sincs kapcsoló sztem max díszítõ elem lehet. Meg am igaz, hogy nem a gitár számít, haver egy 16k baltimore stratoval tolja és semmi gáz nincs vele igazán hangzásba, max annyi hogy kicsit jobban hangolódik, meg húrlábnál szakad a mély E húr, de az szériahiba. Én megy egy 20k s Samick basszerrel tanultam meg játszani semmi bajom nem volt vele, bár igaz most vettem egy Cort T35 öt, de csak azért mert kicsit változatosabb hangszín kellet és kelletét éreztem az 5 húrnak.

HTS s3rg1nh00
megnéztem jútúbon,igazából amíg többe kerül csak a fej,mint egy mesa ládával,addig hidd el,nem érdekel😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
az a rész már nem neked ment.

fecska
nekem ilyen kell!!!!

fecska
És milyen gitárod van most?

fecska
Te halottál már Rivera kr 100-MT-t EMG-vel totálra kihajtva??<#szeret><#szeret>
Mert ha nem van egy hatalmas hiányosságod?😊

fecska
héhéhé hátrébb az agarakkal! nem akartam én itt vitát kelteni!

Mumpic: csak kell egy gitár is amin meg kell tanuln játszani ( anélkül elég nehéz!) én hogy megtudtam annakidején egy 5000Ftos metrós klasszikuson! és tényleg nem lessz attól senki jobb hogy vesz egy 2 milliós gitárt!

Metalmilitiakid: mi az a kapcsoló a hangszínpoti helyén?

Serginho: ne mbeoltottalak én nem akarok senki ellen lenni, csak cáfolni akartam azt a kijelentésed, hogy az LP nem való metálra, és senkinek nem akartam megmondani, hogy milyen gitárt vegyen ( és egyébként igazad van hogy az Epiphone nem a legjobb ár/érték arányú gitárok)

Mindenkinek:Itt senki se mondja meg a másiknak azt hogy ki mit csináljon, maximum tanácsot adunk, hogy azt amit csinál ne bánjon meg!
És bocsánat ha a bejegyzéseimmel bárkit is megbántottam nem ez volt a célom!

Hell boy
mennyit szánsz a gitárra?

Fehercsoki
Hát nem is emg 81/85 lenne benne😊 Én csak egy sima Epihpone Les Paul Special II-t vennék.Kezdõ gitár lenne,metálra.

HTS s3rg1nh00
az Epi nem igazán éri meg az árát...emg 81/85 ide vagy oda,nekem az emg nem jött be metálra...

Fehercsoki
Igen,visszatérve az elejére,én viszont nem a formájára kérdeztem rá,hanem a hangjára.A forma nekem sem tetszik annyira,viszont ilyet tudnék most venni,és a hangja számít igazán.

HTS s3rg1nh00
mert egyszerûen a formája nem illik a stílushoz
egyébként meg nem tudom mi ez a sok oltás,én a saját véleményem írtam le és kurvára leszarom ki mivel tolja,kész
a vélemény olyan mint a segglyuk:mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra

mumpic
Szerintem meg tanuljatok meg gitározni basszátok meg, még mindig van aki elhiszi hogy ha vesz egy tuti gitárt akkor már a tudás mellékes.
Láttam már 60 éves papát Flying V-vel bluest játszani.

Metalmilitiakid
James Hetfield is tolja LP vel, annak pedig külön Iron Cross a neve.

fecska
sztem ezekkel le lehet metálkodni

Fehercsoki
De fix húrlábas és 2 humbi van rajta.(Epiphone Les Paul Special II)

fecska
miért ne?
lp+ FR + EMG81/85
azt hiszem van ilyen Epiphone

HTS s3rg1nh00
LP-t alapból nem vennék metálra.

Fehercsoki
És milyen ez a gitár?Jó?Metálra is jó?Megéri megvenni vagy inkább érdemesebb drágábbat?

Nekem is Epi LP van és én is fontolgatom egy ilyennek a vásárlását, mert néha felhúzom a gitár fejét magasabbra, mert úgy kényelmesebb és volt olyan, h kiugrott a nyak melletti akasztóból a pánt és a kezemmel fogtam meg 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Fehercsoki
<#taps>

mumpic
csak akkor vegyél, ha nem otthon gyakorolsz simán, vagy otthon gyakorolsz, de nem simán
<#banplz>

Fehercsoki
Értem köszi!De megéri ilyen biztonságit venni vagy fölösleges sima otthoni gyakorlásra?

mumpic
Gondolom úgy, hogy ha nyomod a bigyó közepét, akkor alul behúzza a pöckeit, és úgy lehet kihúzni a foglalatból.

Nekem mûanyag racsnis van, ezért nem nyúlik ki, nem szakad, a mûanyag még nem törött el, de pl mindkét végén kirántotta a csavart a fából, annyira masszív. Bár ezt lehet hogy már írtam, és lehet hogy pont ide. <#lookaround>

Fehercsoki
Nem tudom hogy néz ki😄 Pont azért kérdeztem,csak neten nézegetem a pántokat,de kép nem volt a biztonságosról:S És ez hogy mûködik?

fecska
igen ez figyelmen kívül hagytam😄

fecska
nem tudom mi az az és ha <#idiota>

valszeg overdrive😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

fecska
Nem tudom erre gondolsz e?

ilyet akkor érdemes használni ha nehéz gitárod van és energikus a játékmódod (örjöngsz mint egy állat<#falbav><#gun><#violent><#vigyor2>)(én azért használom a Les Paulomhoz mert nehéz és én mélyre eresztve játszok)
És ha

fecska
miért? a Muse basszerosa mit csinál?

Beast Machine
Szerintem hagyd ezt az erõsítõt-erõsítõvel megoldást, Guitar Rig vagy POD Farm lehet megoldás a számodra etéren.

...vágod?

mumpic
Sokkal nagyobb a basszgitárok hangszedõinek a jelszintje, a gitárkombó kisebbre van méretezve, a túlvezérlés miatt lesz torz.

Fehercsoki
Ezek a "biztonságos" gitárpántok hogy mûködnek és megéri-e olyat venni illetve milyet éri meg?Az egyszerû nylon pánt is jó vagy érdemesebb bõrt venni?

mojito10
sziasztok, elég bugyuta kérdés lesz, van egy baszgityó, és azt akarom vele megcsinálni paarasztul, mint a muse basszerosa, csak effektpedál meg sok csililvili nélkül, van egy gitárkombóm, abba bedugtam a baszgityót, bekapcsoltam a torzítást, és a gitárkombóból kábellel rácupantottam a baszuskombóra, jó is lett a basszkombón megy a torzított basszus, csak az a baj , nagy a zaj, hogy lehetne mérsékelni a sercegést?

mumpic
Jó választás, nem is drága, a voxszal biztos szépen fog szólni, és a két hangszóróval a sztereó effektek is kijönnek. 😊

Köszönöm a választ, akkor maradok a fender fm 212rnél
mumpic
A hangládát nem fogja meghajtani az effekted. Ha lenne egy rack-es végfokod, az pl már elég lenne, de egymagában egy elõfok, vagy effekt nem tud teljesítményt kitolni.

Elfelejtettem írni, hogy azért jött elõ bennem ez a kérdés, mert a Vox-ot próbálgatás közben csupán egy fülhallgatóra kötöttem, semmi erõsítõre, vagy egyébre, így sem volt vele probléma
Sziasztok!

Szakmai segítséget szeretnék kérni tõletek, a hozzáértõktõl😊

9 éve foglalkozom gitározással, szigorúan csak klasszikus, akusztikus gitárokkal. Itt az ideje áttérni az elektromos gitárra és az ehhez tartozó dolgokhoz.

Nagyon sok ajánlás után megvettem a Vox Tonelab LE multieffektet, illetve egy epiphone les paul silverburst gitárt. Már csak a kombón gondolkodom. Viszont, itt jön a kérdésem. Muszáj nekem gitárkombót vennem, vagy elég lenne egy hangláda is a Vox miatt. Nemtudom, hogy kell-e külön erõsítõ még a hangláda mûködtetéséhez, vagy csak elég a hangláda. Eddig a fender frontman 212r gitárkombón gondolkodtam, de ha elég egy hangláda olcsóbban meg tudnám oldani és nagyobb teljesítménnyel. Szívesen várom az ajánlatokat hangládák terén, 100-150W között. Elnézést a laikusságom miatt, nyugodtan szidjatok le ha vmi hülyeséget írtam, az ember tanul a hibáiból.

Üdv. GXR
mumpic
meglett, köszi 😊

McGrady
köszönöm szépen :-)
Guthrie meg a matekzene azért elég távol állnak egymástól ^^ nézegess tõle még videókat :-)

Kuss!-magyarázta.

Nem bírom a matekzenét....😊 De jól eljátszod! Grat!
Aquir
nice 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

McGrady
ó kösziköszi 😊
asszem kidobja Muris Varajic verzióját (ölég durva) relatednek, ott a leírásában találsz linket a backinghez :-)

Kuss!-magyarázta.

mumpic
zsír, favoltam =)
bekking trekket el lehet érni valahol? 😊

sz4bolcs
Milyen mákod van, hogy minden hangot eltalálsz? xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

McGrady
Helló! Megpróbálkoztam én is egy Guthrie témával!
Szerintetek milyen?

Kuss!-magyarázta.