Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
xDDD Hát ez egyre jobb.

én meg... bedugom... a cort g110-em.......

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fehercsoki
Azért írtam le hogy milyen gitár mert hátha fontos a program miatt...

fecska
Bedugom a Gibson Lespaul Goldtopom a JCM 800-amba
így jobb?

Most már kompáterekben is utaznak a srácok 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
"Hozzákötöm a gitárom a géphez(Epiphone Les Paul Special II)"

<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nitramk
Legalább életben tartja a fórumot 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Fehercsoki
Természetesen.Segítséget vártam volna,csak hamarabb megoldottam...

fecska
Jól elbeszélgetsz magaddal?

Fehercsoki
Megoldottam.

Fehercsoki
Na már jó!De még mindig nem értem hogy miért volt ez...Na de zajt hogy lehet benne csökkenteni?Torzítás nélkül semmi zaj,de torzítással van bõven.

Fehercsoki
Ha viszont mikrofont kötök rá akkor az tökéletesen mûködik és még torzítja is...

Fehercsoki
Guitar Rig 4el lenne egy kis bajom!Hozzákötöm a gitárom a géphez(Epiphone Les Paul Special II),és beállítom hogy vonalszintû bemenet,ekkor a gép ki is hangosítja,tehát lehet rendesen hallani,azonban guitar rig 4 nem igazán érzékeli,ott beállítom hogy Audio Line input(azaz a vonalszintû bemenet) de mintha ott sem lenne a gitár,egyszerûen a guitar rig nem érzékeli.Miért lehet ez?

CharrDen
Eladó gitár. Kihasználatlanság miatt, de semmi baja nincs, alig használt.

Ja és ahhoz kapcsolódóan, h miket lehet vele játszani:

Stompbox

based on IbanezŸ TS-9Ÿ
based on ArbiterŸ Fuzz Face™
based on Electro-HarmonixŸ Big Muff π™*
based on BossŸ DS-1*
based on DigiTechŸ GrungeŸ
based on Voodoo LabsŸ Sparkle Drive™
based on GuyatoneŸ CD2*
based on BossŸ Metal Zone
based on Pro CoŸ Rat*
based on DODŸ Preamp-Overdrive 250*
based on Roger Mayer Octavia

Ezekbõl, amit ki tudsz hozni analóg úton azt a multival is ki fogod tudni (:

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Azért választottam digitechet, mert azzal van személyes kapcsolatom, és nem volt vele problámám+a beszerzéssel sem lenne problémám😊

Wah-ot idõközben megtaláltam, csak magyar leírást nemnagyon találtam, 6oldal angolt meg franc se fog végigolvasni😊

@mumpic: igen, próbateremben nem kell maxra tolni, hogy ne nyomja el a dob, +beugrott h kezdõ zenekaroknak egy itteni cég biztosítja a hangcuccot kültérre, ezért nincs semmi gáz😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Tapasztalatom nincs vele, áráról lövésem sincs (:
Effekt pedállal azt hiszem, h mindent lehet szinte játszani,hiszen iszonyat mennyiségû moddelezési lehetõség szokott bennük lenni (:

A wah funkció benne van és a jobb oldali kurva nagy pedállal tudod változtatni a waholást
Amúgy az okosak BOSS pedálokat szoktak ajánlani, nekem pedig hangszerboltban az olcsó kategóriánál a KORG-ot ajánlották, mert japán és megbízható.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

mumpic
tévedtem, az gnx3 lett volna, nem 3000.
amúgy meg ne.
ott a wahpedál 😛

mumpic
40w-tal próbálni lehet váze 😊
van benne wah, ha jól emlékszem, majdnem vettem egyet használtan, csak nem vót pézem mégse.

Digitech GNX3000rel kapcsolatban valakinek jó/rossz tapasztalatai? megéri az árát?

Fõképp metált játszanék, de klasszikus is elõfordulhat, esetleg pop, lazább rock, blues, és nem tudom milyen effektpedált vehetnék ilyen célokra😊

Jelenleg panelban lakok, szal csak egy 40W-os erõsítõ mellé kéne, +gépre felvenni, késõbbiekben fellépésre, nagyobb erõsítõvel használnám😊

+"wah" pedál funkció van benne, vagy azt külön kell vásárolnom?😊

elõre is kössz😊

mumpic
Miért gerjedne? megy a mikrofon jele a keverõerõsítõre. Ebben a konkrét esetben azt veszi ahogy halkan trüncögnek a csövek 😊

fecska
inkább adja nekem!
amúgy ez nem gerjed?
A PA-hez nem értek (csak elvben)

fecska
<#ijedt><#kuss><#wow3><#wow2>
tínyleg dehülyevagok!

Félreértetted, nem egy számban van a 3 hangolás, hanem ugyan azt a számot találtam meg mind3 hangolásban, de akárhogy csûröm, csavarom, egyikben se passzol😊

de milyen praktikusan megoldotta a mikrofon rögzitésétXDXD
Beast Machine
A fejet mikrofonozta be, nem a ládát.

...vágod?

fecska
????

veszel még 2 gitárt😄

vagy capoval lehet . veszel vastagabb húrokat mer c-hez már kell . és capot teszel oda ahova kell. ha van vmi más is akkor majd irja más😄
Hello.

Tudnátok segíteni? Nightwish milyen hangolású gitárral játszik? mert a tabokban találtam drop Dt, Ct és standarot is, és valahogy bárhogy próbálom nem tudok összepasszintani:S

elõre is thx😊

Beast Machine

...vágod?

Metalmilitiakid
na akkor videó mégegyszer

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
igen de ha megnézed a james által elõször használt Iron Cross t ami a saját customje meg az az igen rossz másolatot amit az ESP gyárt, van azért különbség. de itt van róla egy kiss videó

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

celza8807
És az Iron Cross-t az ESP gyártotta le 'sorozatban'. A Gibson Iron Cross úgy tudom az egyetlen. 😊
link

A#1

Nem vágom melyik, de nekem is a kedvenc natur gitárom.
A zenekar oldalán viszont van egy Mûhely részleg, ahol lehet kérdezni a srácokat a hangszerekrõl, stb..stb.. ott kérdezz rá a hangszerre+dobj linket. Szinte biztos vagyok benne, h segítenek.
Annyi, h lehet késõbb válaszolnak, mert valami összeveszés van a Gézával<õ a hangszerészük, karbantartó, ilyesmi>.

joshua
Valaki be tudná azonosítani ezt az Ibanez gitárt? Kispál András használta a 20 éves koncertükön (bár lehet máshol is😄)

Fehercsoki
25 mega ha nem kellenek a hangfileok😄 De ne azt a verziót szerezd be,hanem a 1,7 gigásat,mert nekem az nagyon jól mûködik!Egyébként rohadt jó a program,és nagyon élethûek a hangok is!Nagyon sok féle effekt/torzítás van amit rá lehet nyomni a gitárra,és ezeket rendesen lehet kapcsolgatni,mivel meg vannak csinálva az erõsítõk és lehet tekergetni😄

2gb..?😮

Ez egy sima fekete 2 humbis, fix húrlábas, 2 potis Epihone LP Special a feh felirat szerint a pálca takaróra meg Gibson van írva a gitár hátulján lévõ sorszám szerint pedig akkor egy 1998-as japán gityó.
Mást én sem tudok róla, kéz alól vettem (:
Hogy metálkodni lehet-e rajta hááát. jó kérdés (: azaz igazság, h sosem volt még a kezemben komolyabb gitár és metálkodni sem szoktak, mert én ilyen punk rock körökben mozgok szóval nirvanat játszok ill. hasonlóakat. arra tökéletes

Nitramk
ez most így 64 km-es biciklitúra, meg egy kibeb*szottnagy esés után úgy hatott hogy képernyõ elõtt ülve: "baaa*aazmeeeeeeeeg". 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Fehercsoki
Ha valakit érdekel,kijött a guitar pro 6!Nagyon élethû program és nagyon sok mindent tud.Le sem tudnám írni hogy mi mindent😊

mumpic
<#falbav>

Metalmilitiakid
na akkor jól mondtam én 😄 white kiejtve vájt 😄

mumpic
Vájt fül 😄

Régi mondás, arra utal hogy mintha kivájnák a füledet, így jobban mennek bele a hangok, vagy valami ilyesmi.

Metalmilitiakid
nemtom haver lassan 2 éve tolja vele, punkot metált szólótkat, "akusztikus" végülis Clean esetleg chorus pedállal, de semmi gáz vele, sztem kezdõ gitárnak nem kell annál jobb, a maradékból vegyél egy Boss MT2-Metalzone pedált vagy rakd el erõsítõre

Fehercsoki
De az azért nagyon gagyi,volt már hozzá szerencsém.

Metalmilitiakid
mondom 16k ért vegyél baltimore t igazából nem jó, de hal meg, játszani lehet rajta, kis szériahiba, és viszonylag jól szól, sztem ár értékben adja

Fehercsoki
Most nincs gitárom,most kezdeném.

#28293 Nem tudom,kb. ennyit amennyibe ez kerül.(codába 37k)De tudok hozzá még gyûjteni de ha úgy nézzük akkor minden gitárnál van pár ezerrel drágább és jobb gitár,szóval nem tudom megérné-e.Mert ha eldönteném hogy veszek pl. 50ért egy gitárt akkor annál 55ért biztos van jobb de annál meg a 60 ezres gitár alig drágább de jobb.Szóval nem tudom.

Metalmilitiakid
navazze hogy mostanában minden írásomból kimarad a "nem" szó 😄

fecska
nme az zöldfülû<#vigyor3><#vigyor3>

Metalmilitiakid
hát azért õk annál kicsit keményebben tolják, hogy én azt leszedjem, fõleg hogy én is vok vmi white fülû (ha jóltom így mondják)

Hell boy
nem hiszem hogy lennének tabjaik, szedd le fülre 😄