Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg... bedugom... a cort g110-em.......
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Stompbox
based on IbanezŸ TS-9Ÿ
based on ArbiterŸ Fuzz Face™
based on Electro-HarmonixŸ Big Muff π™*
based on BossŸ DS-1*
based on DigiTechŸ GrungeŸ
based on Voodoo LabsŸ Sparkle Drive™
based on GuyatoneŸ CD2*
based on BossŸ Metal Zone
based on Pro CoŸ Rat*
based on DODŸ Preamp-Overdrive 250*
based on Roger Mayer Octavia
Ezekbõl, amit ki tudsz hozni analóg úton azt a multival is ki fogod tudni (:
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Wah-ot idõközben megtaláltam, csak magyar leírást nemnagyon találtam, 6oldal angolt meg franc se fog végigolvasni😊
@mumpic: igen, próbateremben nem kell maxra tolni, hogy ne nyomja el a dob, +beugrott h kezdõ zenekaroknak egy itteni cég biztosítja a hangcuccot kültérre, ezért nincs semmi gáz😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Effekt pedállal azt hiszem, h mindent lehet szinte játszani,hiszen iszonyat mennyiségû moddelezési lehetõség szokott bennük lenni (:
A wah funkció benne van és a jobb oldali kurva nagy
Amúgy az okosak BOSS pedálokat szoktak ajánlani, nekem pedig hangszerboltban az olcsó kategóriánál a KORG-ot ajánlották, mert japán és megbízható.
van benne wah, ha jól emlékszem, majdnem vettem egyet használtan, csak nem vót pézem mégse.
Fõképp metált játszanék, de klasszikus is elõfordulhat, esetleg pop, lazább rock, blues, és nem tudom milyen effektpedált vehetnék ilyen célokra😊
Jelenleg panelban lakok, szal csak egy 40W-os erõsítõ mellé kéne, +gépre felvenni, késõbbiekben fellépésre, nagyobb erõsítõvel használnám😊
+"wah" pedál funkció van benne, vagy azt külön kell vásárolnom?😊
elõre is kössz😊
vagy capoval lehet . veszel vastagabb húrokat mer c-hez már kell . és capot teszel oda ahova kell. ha van vmi más is akkor majd irja más😄
Tudnátok segíteni? Nightwish milyen hangolású gitárral játszik? mert a tabokban találtam drop Dt, Ct és standarot is, és valahogy bárhogy próbálom nem tudok összepasszintani:S
elõre is thx😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
link
A#1
A zenekar oldalán viszont van egy Mûhely részleg, ahol lehet kérdezni a srácokat a hangszerekrõl, stb..stb.. ott kérdezz rá a hangszerre+dobj linket. Szinte biztos vagyok benne, h segítenek.
Annyi, h lehet késõbb válaszolnak, mert valami összeveszés van a Gézával<õ a hangszerészük, karbantartó, ilyesmi>õ a hangszerészük, karbantartó, ilyesmi>.

Mást én sem tudok róla, kéz alól vettem (:
Hogy metálkodni lehet-e rajta hááát. jó kérdés (: azaz igazság, h sosem volt még a kezemben komolyabb gitár és metálkodni sem szoktak, mert én ilyen punk rock körökben mozgok szóval nirvanat játszok ill. hasonlóakat. arra tökéletes
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Régi mondás, arra utal hogy mintha kivájnák a füledet, így jobban mennek bele a hangok, vagy valami ilyesmi.
#28293 Nem tudom,kb. ennyit amennyibe ez kerül.(codába 37k)De tudok hozzá még gyûjteni de ha úgy nézzük akkor minden gitárnál van pár ezerrel drágább és jobb gitár,szóval nem tudom megérné-e.Mert ha eldönteném hogy veszek pl. 50ért egy gitárt akkor annál 55ért biztos van jobb de annál meg a 60 ezres gitár alig drágább de jobb.Szóval nem tudom.