Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
...vágod?
...vágod?
A segítségeteket kérném. Szeretnék venni egy akusztikus gitárt, cirka 30 papírért. Az itteni hangszerboltban ilyen árban van Stagg sw 203 ami elektro-akusztikus illetve egy Ibanez v50 tokkal. Magamról annyit h 2 éve gitározgatok apum gitárján amit 18 évesen kapott, úgyhogy nem a 0-ról indulnék csak már jó lenne egy újabb 😊
igazából sose használtam olyat, csak videon láttam demozni :\
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Köszi mind2töknek a segítséget!
fölösleges elektromos húrt venni mivel azt arra találták ki hogy a elecktromágneses hangszedõ "vegye a jelét"
Ez akusztikusan kierõsítve sokkal rasnyább lesz!
Ugyan ez fordítva a bronzhúrral (az elektromos ált. nikkel) akkusztikusan szép a hangja mivel arra lett kitalálva piköppel meg csúnya erõtlen ilyenkis fos!
Inkább a bronz remélem tudtam segíteni!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
...vágod?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ha szar a hangja, az azért van, mert az alaplapi hangkártyát nem erre találták ki. Inkább építs egy erõsítõt 😊
"De majd jönnek az okosok, és megmondják a frankót."
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Van nekem egy Stagg SW206CE elektro-akusztikus gitárom, tudom hogy eléggé alsó kategória, de az elsõ gitárom és ezen tanultam, jelenleg is ez van, addig jó, még nem lesz pénzem másikra. A kérdésem az hogy milyen húrokat érdemes rátenni, ha nagyrészt elektromosan van használva? Inkább elektromos húrokkal érdemes próbálkozni, nem? -gondolom, hogy itt nincs olyan sok eltérés a méret/hangzás között, mint az akusztikus húroknál. Bár nem vagyok benne biztos, ezért kérném a segítségeteket. Köszönöm!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
rápróbálhatsz a dologra.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Hogyazarohadtélet... eskü eladom és veszek egy cortot😄
gitár----->effekt----->erõlködõ
illetve
gitár------------->input
effekt-out-------->loop-in
effekt-in--------->loop-out
Vagy esetleg igy is zajos ,gerjed?
Ezek alap dolgok, nem tudom mennyire vagod. Sry ha esetleg igy probalnad 😊
Megérkezett a régebben már említett cucc, Vox tonelab LE, illetve aFender FM 212r gitarcombo. Az a gondom akadt, hogy amikor a multieffektet használom, a fender gitarcombó eléggé zajos, van egy alap zaja, illetve gerjed, de nem annyira. Ha effekt nélkül használom tökéletesen tiszta. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm