Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
440Hz-en használod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
én is pod farmmal hangolok pedg...
ezt hallgasd meg, érezni a különbséget, elõször mindig a tied van, utána meg az enyém
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
igen, külön-külön is hamisak
Cort AD870-es akusztikus gitárhoz akarok fémhúrokat venni és még kezdõ vagyok e téren. Mi alapján érdemes húrt választani?
A márkákkal kb. tisztában vagyok, inkább az érdekelne hogy milyen vékony ill. bevonatú húrt vegyek és ez milyen téren befolyásolja a hangzást. Máshol olvastam hogy elsõ húrnak érdemes standard vastagságot választani, az pontosan melyik?
Kuss!-magyarázta.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Valaki tud a Metallica - Welcome Home címû szám szóló részeihez egy Pod Farm-os effektet adni?😊 Keresgéltem, de nem olyan hangzása egyiknek sem volt. Próbálni meg nem is mertem összeállítani, mert több hétig szenvednék vele szerintem😊
Elõre is köszönöm!
viszont ha tremoló kell,ott az evl k2/4,majdnem ugyanaz😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az elektronikájával pont volt baj az idõk során, a pickupváltó kapcsoló szórakozott, meg a hangszínpoti is.
Azt kellene megérteni, hogy amikor kijöttek az elsõ olyan full floating tremolókkal, amik tartották a hangolást, akkor azok a tremolók megduplázták a gitár árát, és most is ennyibe kerül a minõség.
Én azt nem értem miért van megosztva a vásárlói tapasztalat.. hogy egyesek azt mondják szuper, nem hangolódik, másik csapat azt hogy nagyon rossz.
Nézõpont? vagy a tremolók is ilyenek hogy egyik ilyen másik olyan? ugyan annál a modellnél...
ahogy olvasgattam az olcsók közül is van amelyik nagyon szar, valamelyik viszont nem hangolódik.. mondjuk ebbõl látszik hogy gagyi😄 egyik ilyen másik olyan..
Kéne, kéne igen.
80ezer körül keresek tremolós 24 bundos V gityót!
Õtet néztem ami árban meg minõségben meg kinézetben megfelelne, de azzal a husevõ fejjel nem vagyok kibékülve...😄 Nagyon bejönnek pl V gitárnál az ESP fejei, de a rosseb se tudja azt meg kifizetni.
Valakinek esetleg tippje hogy melyik modell jöhet még szóba?
😊
Be akartam állítani a hangszedõk magasságát, és a középsõ hangszedõnél kipattant az egyik csavar, és így benyomódott. Nem baj, ha így hagyom, vagy szedhetem szét?<#szomoru1>#szomoru1>