Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõknek ne mondjunk már olyat hogy próbálja meg a nyakat beállítani!
felvenni hogy érdemes, hogy sztereó hangzást kapjak? a mikorofonhoz dugva ugye csak mono. szóval mit, hova, merre?
köszi
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ha hanglábbal van baj, akkor az mennyibe fájhat?
merjem egyedül?XD
jah azóta észrevettem hogy a többi is zörög ha egy kicsit erõsebben pengetem:@:@ ekkora szart basszameg:@
Hogy mi volt a baja azt pontosan nemtudom mert egy szép pillanatomban atomjaira törtem, de szerintem a testen /vszinû a húrlábnál/ ereszthetett a ragasztás.
Valahogy átadta a rezgést a húrlábon.
Szerintem ez hangszerész...
Egy ideje elkezdett a 4. húr a western gitáromon rezonálni, fõleg ha a 2. húrt pengetem.
Ha pl egy C hangot pengetek akkor miután elengedem az addig lefogott 2. húrt, tovább szól a 4. húr... A gitár jól be van hangolva (mikrofonos hangoló szoftverrel). Ha a 4. húr feszességén lazítok akkor már nem rezeg be ha 2. húrt pengetem, de akkor viszont nem jó a hangolás...
Ez miért lehet? Hogyan tudom orvosolni a dolgot? <#confused>#confused>
<#wave>#wave>
Üdv
Zsolt
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
most vettem egy új "Stagg SW201 LH N" akusztikus gitárt. nagyon szépen szól egy a baj vele: a vastag E húr zörög. szerintetek visszavigyem? (garanciás egy évig) vagy mit lehet ennek tenni? lehet hogy idõvel ez megszünik és nem fog zörögni? vagy mitõl van ez? sürgõsen kéne válasz!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
lehet, hogy hülyeség és tökre magától értetõdõ, de a pod farm programhoz mindenféleképpen szükségeltetik a line 6 valamelyik usb-s hangkártyája is?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417