Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
(YYYYY)

lánynak szép hangaj van,jó kis tortzítás van a gitárokon;´)tetszik..lányról mit kell még tudni?😄

Hell boy
az albumcím magyar, a bandanév Niburta a szkíták párducistene akihez a harc elõtt imádkoztak és mint tudjuk a szkíták köthetõek az õsmagyarokhoz. Szövegvilágban pedig van magyar és angol szövegû is 😊 azért akartunk pár angolt is mert szeretnénk külföldre is nyitni

Van magyar számuk is 😊
F4*a!
Zúztok jó erõssen!

Metalmilitiakid
Igazából nem a stílusom, de egész jó! Viszont lenne egy kérdésem, a képen az Eredet az az album cím akar lenni ? Csak azért kérdem mert kicsit furcsa, hogy a szöveg angol, a banda név se magyar (számomra), az album cím pedig magyar.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hell boy
üdv! elkészült az együttesem demója ha valaki szereti a folk metált akkor tessék meghallgatni 😄 klikk

sz4bolcs
Szerintem nevettetni akarnak! És milyen jól teszik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem értelek, hogy mi vele a gond. Senkit nem zavar vele + nem kötelezõ megnézni. A tárhely meg ingyen van.

Kemény... sosem értettem, hogy ha valaki nem tud megtanulni 1, azaz EGY számot sem normálisan, akkor mi a francnak kell belõle videót csinálni és megosztani... Anno még én is próbálkoztam... töröltem is a francba😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pistike 007
<#vigyor3>

sz4bolcs
Én még most is az vagyok. 😄 Am attól még vicces.

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

mumpic
Így is van. A biciklizni tanuló kisgyereket sem röhögjük ki.

Nincs gond a negatív kritikával csak az építõ legyen. Ha valami nagyon nem tetszik akkor nem kommentálom a dolgot azt annyi. Attól hülyét kapok amikor valaki csak azért ír, hogy a másikat megalázza vagy kiröhögje.

Hecker007
nekem az énekes hangját leszámítva tetszett az egész

Amúgy szerintem bárki rakhat fel videót, csak akkor legyen annyi önkritikája, hogy elismeri, hogy tényleg nem jó amit csinál és nem kezd el pattogni hogyha negatív kritikát kap, esetleg kiröhögik.

Azért nem érted mert oroszul énekel a haverom.

Fehercsoki
Az ének számomra teljesen érthetetlen,nem tudom mennyi ideje gitároztál amikor felvettétek,de kezdésre pont jó egy ilyen kis egyszerûbb dal.Szerintem nem rossz.

Mi benne a menõzés? Így pl bármelyik gépen ismerõsnél meg lehet hallgatni.
Nem beszélve szeptemberbe lesz 1 éve, hogy gitározom. Gondolom sejted, hogy nem menõzni akarok. Ja és akkor tessék itt van lehet röhögni rajta. link

joshua
én még sosem vettem fel videóra ahogy gitározom. max hangot csak, hogy halljam miket rontok el, de videó szerintem csak "menõzésre" jó. mármint ha fel is rakod valahova😄

Én még mindig béna vagyok de raktam már fel egy videót. Az meg, hogy ki mit gondol róla kb magasról sz*rom le.

mumpic
nyilván, de akkor is visszás dolog azon röhögni, hogy háhá, milyen béna, amikor mind voltunk bénák...

Metalmilitiakid
én kezdõként nem rakom fel netre 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pistike 007
ehh😄

Áhhhh ez disznóság én miért nem vagyok a felvételen??? <#vigyor2>

mumpic
te sosem voltál kezdõ?

Hecker007
LOL <#banplz>

sz4bolcs

Froopy
Ahham, azt hiszem így megvan😊 Köszi szépen a segítséget!

Pistike 007
nem vagy egyedül
hallgass a füledre meg a szívedre😄

Hecker007
nah itt a gond, hogy kottázni nem tudok <#idiota>
tanár nélkül tanulom a gitározást, így az elméleti dolgok egy része sajnos kimarad <#wow3>

ALap hoyg nem kell a gutiar pro tabokat 100% venni,csak kiindulási pont😊
Hallgatod az eredetit leginkább és kottázol picit.

Hecker007
Na az lehet, de minek írják be?... Én meg itt szerencsétlenkedtem vele...!
Köszi a segítséget mindenkinek!

Metalmilitiakid
sztem ezek beírták neked a delayt ....

Hecker007

itt 0:27 és 0:34 között van ez a rész, de én nem hallom hogy bármi ki lenne tartva a két rész között :S

Metalmilitiakid
Nem vagyok okosabb, de én azt szoktam mondani, hogyha nem tudod eljátszani úgy ahogy le van írva, akkor hallgasd meg sokszor a számot és próbáld a magad módját a legközelebbit kihozni belõle.

Nitramk
Szerintem a nyújtás miatt nem is lehet, vagy legalábbis nagyon nehéz, de lehet jobb lesz ha inkább okosabbak mondják meg nálam. 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Hecker007
hát sztem én nem fogom fogni azt a G-t, egyszerûen nem tudom úgy eljátszani hogy az végig ki legyen tartva :S

Nitramk
Simán. 😛
A zárójeles hangokat nem kell újból pengetni, ott csak tartani kell a hangját, szóval továbbra is le kell fogni.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Metalmilitiakid
Na mivel így név szerint én sem tudom melyik a blend poti így csak azt tom mondani hogy mindet elmondom, bár ez is csak sajét tudás mert nem adnak hozzá leírást természetesen. Szóval ha felülrõl nézed tartásból akkor ami legfelül van az állítja melyik hangszedõ dolgozzon illetve középen mindkettõ, ami balra van az a hangerõ, ami jobbra az mélyet adja és vágja, ami pedig lent az a magasat adja és vágja. Nemtom segítettem e ezzel, de remélem igen.

Hecker007

ezt hogy lehet eljátszani? Most mindent egyszerre fogjak meg még nyújtsak is?

Nitramk
Igen, azzal is vannak gondok, egyik tag játszana rockot, másik inkább pop-punk, harmadik meg úgy áll az egészhez hozzá hogy neki minden mindegy, csak mondjuk meg mit játsszon. Én meg mennék inkább manu chao, meg ska irányba. Azért is akarok most valami új formációt keresni.

Pistike 007
😄 :/
meg ugyanaz a beállítottság kb. azt is nehéz összehozni
mert mikor az 5 tag 5 felé akar módosítani az nemjó.

Nitramk
Ha még tudna zenélni... de egy próbát nem lehet összeszervezni.

Froopy
Ma voltam kipróbálni a gitárt, egész jó a hangja. Sajnos az üzletben csak fekete volt, de azt mondta az eladó, h rendelésre hoznak fehéret.
Van a gitáron egy "blend" poti. Ez mit csinál?

Hecker007
hangmester.hu fórumán is érdemes nézelõdni, oda elég sokan járnak

Fehercsoki
11k körül gondoltam... közben megnézem nem-e csak egy kondi fáradt el benne...

sza.sa

Pistike 007
hát igen.
nehéz összedobni egy olyan csapatot aki Egyként tud zenélni..😞

Nitramk
Amúgy zenészembereket lehet neten találni, van valami nagyobb közösségi oldal? Vagy úgy egyáltalán hogyan lehet, mert baráti körbõl mindenki vagy játszik már valamilyen formációban, vagy nem zenél. :/