Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a sapka lesz az. Nem terveztem visszaragasztani, de ha más megoldás nincs, az lesz. (bár szétjött a foglalat)
Digitech Whammy, mondjuk az kétszer ennyi. Esetleg Boss PW10-est körbe kéne próbálgatni, hátha lehet belõle ilyet kihozni, az szerintem 30 körül lehet.
Sziasztok.
Kb 30 ezer ft-ig tudtok valami normális multieffektet mondani, ha fõleg rage against the machine-t szeretnék játszni. Eléggé effekt függõ gitártémája van sajnos😄
Köszi a segítséget.
Kb 30 ezer ft-ig tudtok valami normális multieffektet mondani, ha fõleg rage against the machine-t szeretnék játszni. Eléggé effekt függõ gitártémája van sajnos😄
Köszi a segítséget.
Ha csak lecsúszott a sapka a kapcsolóról akkor ragaszd vissza. 😊
Ha viszont eltörött a kapcsolószár, akkor új kapcsolót kell venni, amit én ilyen 3000+ hufra tippelek, és ha nem tudod egymagad berakni, akkor még a hangszerész egy ezrest minimum elkér.
Ha viszont eltörött a kapcsolószár, akkor új kapcsolót kell venni, amit én ilyen 3000+ hufra tippelek, és ha nem tudod egymagad berakni, akkor még a hangszerész egy ezrest minimum elkér.
Az Epiphone LP S2-t most már én is tudom ajánlani!😊 Viszont letört ez a kis mûanyag izé róla: http://kep feltoltes.hu/100814/epi_special_electronics_www.kep feltoltes.hu_.jpg 😞 Ilyet szerintetek lehet szerezni valahonnan?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mmmmm jól hangzik <#finom>#finom><#nyes>#nyes> Utánanézek köszi
Epiphone Les Paul Special IIt ajánlom,37k és ingyen házhozszállítás+tok jár hozzá.(ha codába veszed)
Értem Akkor inkább 40 körül?
Igen azt mondják nem a legjobb márka
http://www.gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=112082 Mit gondoltok ez megfelelõ?
Ok thx.És 30-40 ezerig van megfelelõ? (semmi extra nem kell)
Ahha.A pickup sokat számít ? Ha igen akkor 2 humbucker a legjobb a metálra?
Tudom...Fõképpen metálra. Nem úgy néz ki h arra valók de nem tom <#fejvakaras>#fejvakaras>
http://hangmester.hu/start.php?page=szeria&szeria=51 Harmadik,ötödik, meg amiket ajánlotok 😄
Hát, nekem is ott van, elvileg az sem annyira jó neki, a hangtányér, meg a bemenõtrafó miatt azért lehetnek ott mágneses torzulások, de szerintem fontosabb hogy ha be van kapcsolva az erõsítõ, akkor ne tedd rá a gitárt, pl próbateremben vagy koncerten.
Amúgy egyébként jó anyagválasztással, meg jó mágnessel, meg jó menetszámmal el lehet érni passzív hangszedõknél is szép eredményeket, de azoknál meg pl olyan probléma lehet, hogy lemágnesezõdik a mágnes 😞
Egyébként erre érdemes figyelni, bármilyen hangszedõd is van, ne tedd a gitárt erõsítõre. tv rádió ventilátor mellé közvetlenül, meg nagy vaslemezek közelébe sem, pl radiátor. A radiátort már csak a nyak épségének megtartása miatt is érdemes kerülni.
Egyébként erre érdemes figyelni, bármilyen hangszedõd is van, ne tedd a gitárt erõsítõre. tv rádió ventilátor mellé közvetlenül, meg nagy vaslemezek közelébe sem, pl radiátor. A radiátort már csak a nyak épségének megtartása miatt is érdemes kerülni.
köszi a kiegészítést és a pontosítást, én nem tudtam rendesen megfogalmazni, meg a tekercseket sose szerettem túlzottan 😊
Nem egészen. Nagy menetszám -> nagy frekivágás. Kis menetszám -> nagy sávszélesség, de kis hangerõ. A kismenetû hangszedõket szokták erõsíteni aktív elektronikával, a zajosságot nem szûri ki, arra a humbucker való. Egy aktív single coil is lehet zajos.
Jah vágom
az aktív gitárban van egy elõerõsítõ ami a pu-k jelét erõsíti mert csak simán azoknak a pu-knak kicsi lenne a jele nagyon, viszont így hogy van egy elõerõsítõ meg a pu-on kicsi a tekercs nem zajos a hangszedõ, a passzívnál meg nagy a tekercs és nincs elõerõsítõ a gitárban, de nagyobb zajszintje is, kivéve a Jeti hangszedõknek azok passzívan tudják azt amit az aktívak
inkább az adok-veszek-cseréleket nézd, ilyen kombósat én nem nagyon vennék, fõleg hogy ez nem is metálkodós gitár annyira
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://hangmester.hu/start.php?page=szeria&szeria=327
Ok thx
Használt is lehet meg új is.
Nemtom gondolkozol e használtban vagy csak új ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Metált (név szerint Metallica) . Keret háááát... kb 30-40 ezer ft. Erõsítõt már néztem az nem gond 😊
Pontosan énse, de szebben adja a hangot abban tuti vagyok és még a gitáron tudod kezelni azt hogy milyen szinten menjen ki a magas és a mély nem csak keverõn vagy erõsítõn.
Akkor vmit am fémbõl van mert különben széttörik mikor zúzol rajta 😄 De ha metált szeretnél játszani rajta akkor az már más tészta. Akkor valao 2 humbuckerrel ellátottat ajánlanék, de majd mondj keretet és akkor könnyebb.
És ha zúzni szeretnék rajta milyet ? xD
Én fél év klasszikus gitározás után vettem. Mondjuk amit most tudok, azt elektromoson tanultam többnyire.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Hali. Szerintetek 1 évnyi akusztikus gitáron való játék után érdemes elektromos gitárt venni? Elõre is köszi!