Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
A spenót szerintem really underrated. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nitramk
csak 21 😛

Jó, de ha a média mondja azt hogy jó a brokkoli, és azt nyomják, meg még a csapból is brokkoli folyik, akkor már a brokkoli túlértékelt lesz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

fecska
Nem mert nekem 24 bundom van neked meg csak 22
bibí<#mf1><#mf2>

egyébként: szerintem nem lehet túl meg alul értékelni mert ha 1000 ember aztmondja hogy a brokkoli húdekirály és tem megeszed és kihányod akkor bömbölöd hogy túlértékelt? sztem mint a világon a legtöbb minden a zene is szubjektív ...

<#worship><#worship>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Nitramk
akkor én vagyok a legjobb gitáros, oszt jóvan...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sz4bolcs
Az a Hendrix, aki szintén 'overrated' ? 😄

Azért ez beszarás, amit lemûveltek. Úristen, legalább mi/ti gitárosok és zenészek ne tépjük már egymás torkát, de fõleg buták ne legyünk már. A legjobb gitáros eldöntése egy iszonyatosan szubjetív dolog, mindenkit más fog meg. Szedjetek már elõ 100Best Guitarist listákat. MInden évben minden magazin által tök eltérõ a lista. kb. Hendrixnek van stabil helye.
Azt hiszem a legjobb nézõpont tényleg az, hogy a zenész hány embert sarkallt a zenélésre és gitározásra. Én kis lófasz korom óta ismerem az acdct, gunst, zeppelint és amikor megismertnem a Nirvana zenekart, Kurt Cobaint, láttam ahogy játszani, az a nyugodtság, kifejezés, beleélés, hát annak az atmoszférája megragadt és miatta kezdtem el zenélni, gitározni és a mai napig õt tartom a fõ inspirációmnak, pedig Kurt abszolút primitív játékot játszik. Néhány power-chord minden dala és jónapot.

Slash jó gitáros, Kirk is, mindenki jó gitáros, mert ismerjük. Mutassatok a mainstreamben nem jó gitárost.
Legjobbat kiemelni meg azt hiszem lehetetlen, mint eldönteni a szeretteid között, h kit szeretsz a legjobban.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
Sztem a guns kezd rétegzenésedni, pár év, és olyan lesz, mint mostanra a Sabbath vagy a Zep.

tigeroo
fingerpick rulz<#eljen>

hát slappelj bazmeg😄
tigeroo
pedig a gunsnroses is mainstream. sõt, minden mainstream amit leadnak az emtívín
Csak mondjuk neked lehet inkább szükséged van rá😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sz4bolcs
Az elsõ pont nálam is megvan. 😄

-nem tudok
-nem sztájl
-nem olyan zenét játszok😄

sz4bolcs
Pengetõ(?)

nekem meg beszakadt a körmöm és így nem tudok nagyon bõgõzni:S Bár a múlt héten elég dózist kaptam stúdiózás közben😄

Mainstream... nah az fos😄

#28734: hát igen... erre mondják, hogy a kevesebb néha több😊

sz4bolcs
Ahelyett hogy gitároznál, most jól megmondtad. Grat neked is. Amúgy nincs itt gitárom, úgyhogy jobb híján hallgatom..

mumpic
Ahelyett hogy gitároznátok azon vitatkoztok, hogy melyik világhírû gitáros világhírûbb. Gratulálok.

sz4bolcs
A gunsos szólóiról írod ezt? Mert akkor ez egyre érdekesebb, mutathatnál valami érzéssel elõadott szólót.

Sajnos nem vagyok olyan szinten, hogy eldöntsem, hogy Kirk Hammet, Jimmy Page, Slash, vagy Meola a technikásabb gitáros, de mint mondtam, nálam nem azon múlik a szóló szépsége, hogy az elõadónak miféle zeneakadémiai képzettsége van. Vannak nagyon egyszerû szólók, amiket szebbnek tartok, mint a mindenféle technikai bravúrral való tekerést.

tigeroo
igen, mivel slash (és a gunsnroses) olyan hangzásvilágot adott az embereknek ami példátlan volt... rádiókban, koncerteken, kocsmai jukeboxokban...

ha ismert, akkor értékelt. ha sokan ismerik, sokan ismerik el.
buckethead meg elvontabb zenéket játszik, és elõtte csak ilyen-olyan projektekben zenélt.
mondd neked valamit az a szó, hogy mainstream?

mihez képest túlértékelt? hogy a gunsn gitárosa? ahhoz képest igen.
lehet hogy van nála technikásabb és jobb gitáros, de slashnek van egy kurvajó játékstílusa...

az utóbbi évtizedekben kitudja hány (amatõr) gitáros példaképe lett aki miatt hangszert ragadtak. nekem ennyi elég.
sz4bolcs
Bár nekem az is elég, ha mutatsz egy guns szólót, amiben Slash nem érzéssel játszik. 😄

Igazából ez csapta ki nálam a biztosítékot az mellett, hogy beteg vagyok, és ingerült: "Slash eléggé túlértékelt,az hogy õ nem tud valamit érzéssel játszani nem meglepõ."

Fehercsoki
Rendben,leírom,nos,szerintem nincs sok érzelem a számaiban,és fõleg azért mert nem is õ írja õket,nem túl kreatív,illetve vannak nála egyértelmûen technikásabb és jobb gitárosok,akik negyed annyira nem ismertek mint õ,Slash nevét viszont mindenki ismeri.

sz4bolcs
Ja, ilyen szintû érvek, hogy 'mert a 80as években ismertebb volt, mint sok remek gitáros, pl. Chet Atkins'. Hát bazz. Ja hogy a túlértékeltség kritériuma, hogy valaki ismert/nem ismert? Mert szerintem az ismertség azon a szinten nem a gitárjátékot minõsíti. Szóval nekem az overrated/underrated kritériumai ugyanúgy homályosak maradnak, mint az, hogy kik és mi alapján állítják föl a greatest guitarists és greatest solos listákat.
Ha azt írod, hogy Slash túlértékelt, akkor illendõ hogy ne google-re küldjél el bogarászni, hanem írd le, hogy szerinted miért túlértékelt.

Fehercsoki
Van aki szerint az,van aki szerint nem,szerintem is az,szerinted meg nem,ez van.Google: slash is overrated,nagyon sok fórumon tárgyalják ezt,ott van pár érv,ha érdekel.

Nitramk
Egyáltalán mi az hogy túlértékelt? Sokan ismerik, és nem (csak) azért mert felkapta a média, Slash tényleg letett valamit az asztalra. Tud gitározni, nem is akárhogy, és jópár számot írt amit a mai napig nyomnak a rádiókban, meg mindenhol.
Viszont igaz hogy Slash a GnR nélkül nemtudom hol lenne most. Tény hogy a legutóbbi szólóalbuma sem gyenge, de ehhez kellett a GnR. Szerintem.

Buckethead is jó, de valóban nem tud Slash nyomába érni, nem véletlenül.

sz4bolcs
Támasszák alá valamivel a véleményüket.. én még olyan írást nem olvastam errõl, ahol megindokolták volna, hogy miért lenne túlértékelt gitáros.

sz4bolcs
Már olvastam jópár helyen én is ilyet, hogy Slash túlértékelt, de nagyon nem tud meghatni, hogy miket irkál a sok mûmájer.

sz4bolcs
Amúgy bocs Buckethead, a Soothsayer és a Night of the skunk is a kedvenceim közé tartozik.

Fehercsoki
<#fejvakaras>Ez a "bödönfejû szar" meg nagyon jól gitározik,és mindent érzéssel ad elõ,nem sok ilyen gitáros van.

Google-be írd be: slash is overrated

sz4bolcs
Ez a bödönfejû szar még a nyomába sem ér Slashnek azzal amit a gunsban produkál(nia) kéne.

sz4bolcs
Fasság, hogy túlértékelt lenne. Az meg, hogy nem meglepõ, hogy nem tud valamit érzéssel játszani, no comment...

Fehercsoki
Na hol a videó?:S

Fehercsoki
Slash eléggé túlértékelt,az hogy õ nem tud valamit érzéssel játszani nem meglepõ.

sz4bolcs
Ja, de még Slash sem játszotta ennyi érzéssel ezt a szólót...

Fehercsoki
Akkor viszont nem értem,szépen eljátssza,de mások is😊

Üdv!
Szerintem a Js sorozat nem a legjobb választás,a test anyaga, a bundok, hardverek minõsége, elég gyenge,egy új Js áráért használtan egész jó Jacksonokat lehet kifogni a régi szériákból..
efti
Van valakinek tapasztalata a Jackson JS32 sorozattal?

A pottyozes capafogra valo valtoztatasan kivul van barmi kulonbseg a 30-asokhoz kepest? Itthon hol erdemes Jacksont venni ujonan?

WWFSMD?

slash azééé benne van a kezében😄

sz4bolcs
Nem a nehézségén van a hangsúly. 😊

Fehercsoki
Hát ez azért nem olyan nagyon nehéz solo.

sz4bolcs
Ennek a Thomas75s gyereknek aranyba kéne foglalni a kezét. 😄

Nah hazaérkeztünk a gitárosunk home studiójából^^ 1 hétig voltunk, felvettünk 5 számot... most már csak a keverés van hátra, már várjuk😊 Nehéz dolog studiózni😄

Pistike 007
jaám😄

Sok sikert a vásárláshoz! És ha meg van a hangszer jöhet egy kép ide.

Pistike 007
zenebutik most új helyre költözött, nagyobb hely -> több gitár kitéve, csak ajánlani tudom😊

Pont 100k-t raktam félre rá. Konkrétan amit kinéztem az 94k, de persze meg akarom nézni élõben is, ilyen árban már nem merem bevállalni, hogy vaktában berendelem internetrõl.

Az a baj, hogy az itteni hangszerboltba nincs egy gitár se olyasmi paraméterekkel (alsó bevágás; grand auditorium testforma; kicsi klasszikus gitárhoz közelítõ testméret...), amit szeretnék. Pesten meg Gyõrben viszont találtam egy boltot, ahol a honlap szerint van. És Gyõrben szerencsére laknak rokonok...
Hello,Elkészült elsõ daját készítésû videónk,csekkoljátok le😊

zene

Azt mondják elektro-akusztikusat 100k alatt nem érdemes venni. Már persze ha nem akarod cserélni mondjuk egy év múlva. Nagyon sokat számít a piezzo hangszedõ minõsége. abból egy normálisabb darab legalább 50k és akkor még a gitárról nem beszéltünk. Gondolom sejted ezek után milyen minõséget képvisel egy mondjuk 50k gitár. Szóval szerintem vagy vegyél egy komolyabbat vagy vegyél egy normális akusztikus gitárt és ha majd megint lesz pénzed akkor egy komolyabb piezzot.

Jövõ héten elvileg megyek elektro-akusztikus gitárt venni. Ha van valami tipp, tanács, ill. hogy mire érdemes figyelni azt kérlek ne tartsátok magatokban.

Thx elõre is.
Egyébként itt van a kép, kiszúrta a szememet a képfeltöltés gomb: http://www.sg.hu/forumkepek/2010_08/epi_special_electronics.jpg