Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, de ha a média mondja azt hogy jó a brokkoli, és azt nyomják, meg még a csapból is brokkoli folyik, akkor már a brokkoli túlértékelt lesz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
bibí<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
egyébként: szerintem nem lehet túl meg alul értékelni mert ha 1000 ember aztmondja hogy a brokkoli húdekirály és tem megeszed és kihányod akkor bömbölöd hogy túlértékelt? sztem mint a világon a legtöbb minden a zene is szubjektív ...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azt hiszem a legjobb nézõpont tényleg az, hogy a zenész hány embert sarkallt a zenélésre és gitározásra. Én kis lófasz korom óta ismerem az acdct, gunst, zeppelint és amikor megismertnem a Nirvana zenekart, Kurt Cobaint, láttam ahogy játszani, az a nyugodtság, kifejezés, beleélés, hát annak az atmoszférája megragadt és miatta kezdtem el zenélni, gitározni és a mai napig õt tartom a fõ inspirációmnak, pedig Kurt abszolút primitív játékot játszik. Néhány power-chord minden dala és jónapot.
Slash jó gitáros, Kirk is, mindenki jó gitáros, mert ismerjük. Mutassatok a mainstreamben nem jó gitárost.
Legjobbat kiemelni meg azt hiszem lehetetlen, mint eldönteni a szeretteid között, h kit szeretsz a legjobban.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-nem sztájl
-nem olyan zenét játszok😄
#28734: hát igen... erre mondják, hogy a kevesebb néha több😊
Sajnos nem vagyok olyan szinten, hogy eldöntsem, hogy Kirk Hammet, Jimmy Page, Slash, vagy Meola a technikásabb gitáros, de mint mondtam, nálam nem azon múlik a szóló szépsége, hogy az elõadónak miféle zeneakadémiai képzettsége van. Vannak nagyon egyszerû szólók, amiket szebbnek tartok, mint a mindenféle technikai bravúrral való tekerést.
ha ismert, akkor értékelt. ha sokan ismerik, sokan ismerik el.
buckethead meg elvontabb zenéket játszik, és elõtte csak ilyen-olyan projektekben zenélt.
mondd neked valamit az a szó, hogy mainstream?
mihez képest túlértékelt? hogy a gunsn gitárosa? ahhoz képest igen.
lehet hogy van nála technikásabb és jobb gitáros, de slashnek van egy kurvajó játékstílusa...
az utóbbi évtizedekben kitudja hány (amatõr) gitáros példaképe lett aki miatt hangszert ragadtak. nekem ennyi elég.
Igazából ez csapta ki nálam a biztosítékot az mellett, hogy beteg vagyok, és ingerült: "Slash eléggé túlértékelt,az hogy õ nem tud valamit érzéssel játszani nem meglepõ."

Ha azt írod, hogy Slash túlértékelt, akkor illendõ hogy ne google-re küldjél el bogarászni, hanem írd le, hogy szerinted miért túlértékelt.
Viszont igaz hogy Slash a GnR nélkül nemtudom hol lenne most. Tény hogy a legutóbbi szólóalbuma sem gyenge, de ehhez kellett a GnR. Szerintem.
Buckethead is jó, de valóban nem tud Slash nyomába érni, nem véletlenül.
Google-be írd be: slash is overrated
Szerintem a Js sorozat nem a legjobb választás,a test anyaga, a bundok, hardverek minõsége, elég gyenge,egy új Js áráért használtan egész jó Jacksonokat lehet kifogni a régi szériákból..
A pottyozes capafogra valo valtoztatasan kivul van barmi kulonbseg a 30-asokhoz kepest? Itthon hol erdemes Jacksont venni ujonan?
WWFSMD?
Az a baj, hogy az itteni hangszerboltba nincs egy gitár se olyasmi paraméterekkel (alsó bevágás; grand auditorium testforma; kicsi klasszikus gitárhoz közelítõ testméret...), amit szeretnék. Pesten meg Gyõrben viszont találtam egy boltot, ahol a honlap szerint van. És Gyõrben szerencsére laknak rokonok...
Thx elõre is.