Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek melyik lenne ideálisabb választás, ha Rage against the machine, és általában punk féle zenéhez kéne egy multieffekt. Amiket nézegettem: Vox tonelab st, Boss me-25, Digitech rp-355, és Zoom G2.1Nu (az újfajta). Árban van egy kis szórás, de ezek felelnének meg nekem legjobban talán.
Elõre is köszi a válaszokat.
Egy helyen elkéstem egy nagyon picit, de elsõ szárnycsapás na😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Mellette a "család" másik két tagja, egy Squier Telecaster Custom és egy több mint 30 éves Cremona klasszikus gitár(még anyukámé volt gyerekkorában):
[/url][/img]
Pistike 007-nek pedig köszönöm az ajánlott boltot, végül ott leltem meg.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ismerõsöm klasszikus gitárba szeretne hevedertartót puskáztatni. Szerintetek klasszikus gitárnál jó ötlet ez? Nem okozhat problémát?
Köszi szépen!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
link arra az esetre ha elb***nam a video beszurast: link
WWFSMD?
Ha az megvan, és még mindig nem jó, akkor a gitáron lecsavarozhatod a jack dugó bemenetét, és ott is megnézheted esetleg, hogy minden rendben van-e, és így tovább a vezetékeket végig a gitárban. Annyira nem bonyolult szerkezet hogy ettõl meg kellene ilyedni, nyugodtan neki lehet állni egy csavarhúzóval ezeket végignézni, de a forrasztást csak saját felelõsségre vállald, ha nem értessz hozzá inkább vidd szervízbe, és megnézik egy ezresért, vagy nemtom.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szóval azt tudom ajánlani, hogy szedd ki a pickupokat, mozgasd meg a drótokat és ha ezután sem jó, vidd el szervizbe kb ezer pénzért megcsinálják😊
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Olyan problémám lenne elektromos gitárommal hogy néha elmegy a hangja,vagy elég gyenge hangja van,mintha valami rosszul érintkezne,szerintem biztos hogy nem az erõsítõvel van a gond.
Néha ha kapcsolok egyet a pickup állítón akkor teljesen elmegy a hangja,ha újra kikapcsolom és bedugom a kábelt akkor vagy visszajön vagy nem,de néha meg tök jól mûködik...A kábellel tuti nincs gond mert 2õ is van belõle és mind 2õnél ezt csinálja
Szerintetek mi lehet a gond?És az ilyet mennyibe kerülhet megcsináltatni?
Köszi
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
http://www.youtube.com/watch?v=np0solnL1XY
http://www.youtube.com/watch?v=k_bOTVR-6SI <#zavart1>#zavart1>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E