Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szerintem a Hangmester fórumán érdeklõdj ott több hangszer cserél gazdád, itt nem nagyon adott el még senki semmit szerintem.
Kipróbáltam ezt a cubase 5 nevû programot 😊
Még nem nagyon értek hozzá, de ezt sikerült elsõ próbálkozásra összehoznom :
http://facebook.com/musicleander
Van egy 1993-as japán fender stratom, aminek az eladásán gondolkodom. Szép állapotú, minden rendben van vele, kb szerintetek mi az az ár, amit reálisan el lehet kérni érte? (mármint amennyiért meg is veszik, meg nagyon én se járok rosszul..)
köszi
Azért Slash bevállalta a vége felé 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Hát nem egyszerû akkor összehozni😊 Ezt a szoftveres dolgot mindenképp megpróbálom meg még egy-két dolgot. Ha lesz valami komolyabb fejlemény, akkor írok, köszi még egyszer😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ezt a videót csekkol, megmutatja, hogy hogyan lehet talkbox effektet csinálni szoftveresen. Hogy a te hangod mikrofon által is benne legyen, háát. Maximum úgy tudom elképzelni, hogy megcsinálod ezt a cuccot még1x és az abszolút inputhoz nem a gitárt küldöd be, hanem a mikrofonodat és párhuzamosan dumálhatsz alá.
Hogy a hagyományos igazi talkbox hangot visszakapjad, ahhoz muszáj lesz szerezned egy talkbox effektet, mivel a gumicsõ meg az a cucc tudomásom szerint tök fizikai alapokon nyugszik és nem adható vissza mikrofonnal. Legalábbis én még sose találkoztam ilyennel és youtubeon se láttam olyan videót(pedig én eszméletlen mennyiségû gitáros videót láttam ott: D )
Sok sikert hozzá és informálj, ha van valami eredmény.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Érdeklõdnék, hogy szerintetek egy Line6 UX1 és Podfarm kombinációval össze lehet-e hozni olyat, hogy olyan effektet kap a gitár, amit a mikrofonba beleénekelsz? (pl.: Bon Jovi)
Köszi elõre is😊
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Dancing Lightning Dungeon
Pointless Liposuction Uproar
Timely Longitude Challenge
PURE CRAYON ASSASINATION ??????????????????????<#falbav>#falbav>
THIRD FLEA QUESTION......
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
az most akkor f
Hülye angolok... mért kell így megkavarniuk... 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Hangszerésztõl meg nem várok sokat, mert a környéken egyet ismerek, hozzá még akkor vittem be a gitárt, miután megvettem én meg elõször tartottam ilyet a kezemben. Beadtam, közben utánaolvasgattam itthon a dolgoknak. Elhoztam és itthon újra beállítottam, mert szar lett. Azóta nála csak húrt meg pengetõt veszek. Jó arc, csak úgy tûnik, hogy a szakértelem nem túl nagy.
Töltsük le az internetet!
de igen, stimmel 😄
Ha 2-vel van arrébb: B-moll, ha 3-mal: C-moll, ha 5-tel: D-moll, ha 7-tel: E-moll. Jól mondom?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
|--------0-----0-----|--------0-----0-----|------------8------|
|-----0-----------0--|-----0-----------0--|----------9--------|
|--------------------|--------------------|--------9----------|
|--------------------|--------------------|------7------------|
|--0-----------------|--0-----------------|--0----------------|
A "0 7 9 9 87"-et hogy fogjam le?
(Nothing else matters intróbol egy részlet)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.