Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gitárosnak sem utolsó, de a csaj....
A G-Lab pedál amit írtam az viszont teljesen analóg és nagyon lágy torzítástól a rockosabbig minden kikeverhetõ belõle és a tudásához képest árban is jó.
és most vettem nemrég Maxon OD-9 pro+, ez az eredeti overdrive amit eredetileg az Ibaneznek gyártott a maxon, ebbõl van a ts-9 is.
De a pro+ egy új, tovább fejlesztett változat. Élõben még nem tudom milyen, de youtubon amit láttam, nagyon üt. Az egyik legjobb tubescreamer ami létezik szerintem. Metál, hardcore-hoz tökéletes lesz szerintem.
Meg most jön még egy Fulltone OCD..ez is szerintem eszméletlen pedál.
Ezeket ebayen is lehet venni.
A tonelabos az digitális modellezésû?
Szerintem: Boss os2 vagy od2, vagy Ibanez TS9, meg G-Lab DVO2, de ezt mindenki magának kell hogy eldöntse mindenkinek más jön be.
Lejárt a kitiltásom. <#nyes>#nyes>
Milyen overdrive pedált használtok? És szerintetek melyik a legjobb, milyet érdemes venni.
Szerintem ez jó kis téma, egy jó, de nem durva overdrive pedál valahol a lánc elején sokat javíthat a hangzáson.
Meg volt itt egy felvetés,hogy csináljunk egy FAQ szerû oldalt ahova összegyûjtjük a gyakran felmerülõ kérdéseket és azokra a választ sajnos ez idõhiányában nem lett megvalósítva, de ha vannak vállalkozó szellemû emberek akik segítenek ezeket összegyûjteni akkor lehetne csinálni egy ilyet.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a testen átmenõ húrok mennyire befolyásolják a hangot, illetve ennek hiánya nagy hátrány?
Ja, és ha valami hülyeséget mondtam akkor javítsatok ki légyszíves...
szerk.: ill majd holnap vagy csütörtökön rakom be, még rá kell jönnöm a linkelésre.....
Mi a különbség egy akusztikus gitárnál a fedlapot illetõen hogy "fenyõ" vagy "tömör fenyõ". Ez miben nyilvánul meg? Hangzásban, esetleg a hang erejében, illetve melyik a jobb? Ha lehet ilyet kijelenteni...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Próbágatom ennek a szólónak a végét, mert nagyon tetszik.
1:43nál van a rész, amire a kérdésem vonatkozik:
Hajlításnál mindig ellenkezõ írányból kell pengetni?
Gitáriskola
illetve:
Gitár tantusz
és még sok más könyvbe belenézegettem, de amibõl a legtöbbet tanultam, az a Licklibrary iszonyat sok dvd-jük van. Az alapoktól kezdve, az egészen extrém dolgokig mindent megtanítanak.
Vannak külön együttesekre épülõ dvd-k is
http://facebook.com/musicleander
Viszont már az 1800-as években rájöttek erre, hogy így hiába van kotta, vannak olyan zenedarabok amiket egyszerûen nem lehet lejátszani, és kitalálták hogy az arányok által kihozott hangmagasságokat matematikailag állítják elõ, és így született meg a (valójában torz) kromatikus skála, amit most is használunk, és ebben csak az elnevezés különbözik, a hang nem. 😊
Kicsit kuszának tûnhet, én sem ismerem pontosan a sztorit, meg magyarázni sem tudok valami jól. 😄
@vmvr: igen, eltolódnak az oktávok is kicsit, de utána tudsz állítani azoknak is.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Van egy zeneelméleti kérdésem, elég láma kérdés, de sajnos nem nagyon vagyok otthon benne. Szóval az a kérdés, h pl. a fisz-gesz, gisz-asz, cisz-desz stb. hangok ugyanazt a magasságú hangot jelentik, csak más a nevük?
nekem megy. nem olyan erõteljes és jól kihallható, mint elektromoson, de kétségtelenül lehet.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Töltsük le az internetet!
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling