Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
samick
Találtam egy ilyet jó árban, és gyönyörû állapotban. És nagyon megtetszett😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A végét picit elrontottam
http://facebook.com/musicleander
Ha 20-ad van max,akkor vegyél akusztikust,kezdeni úgyse jó elektromoson...
Amúgy szerintem ezt még megnézhetnéd,az elõzõktõl biztos jobb,bár nem tudom milyen lehet.De a stagg az már valamivel ismertebb márka..😄
Ha akusztikus-ra(fémhúros) lenne kedved akkor ajánlhatom GUVNOR GA100-egy csomó helyen kapható MO-n és 19-20körül van az ára,nekem ilyen van és ennek szép hangja van.Keress rá googlen.
Remélem segíthettem 😊
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
kép nincs? egy haverom is mesélte, hogy látott ott gitárt, de lövése sincs hogy milyen volt.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
sokkal könnyebb leélni, mint egy tisztességesen megcsinált középkategóriás gityót.
megveszed olcsón aztán jön a kulcs-, bund-, pickupcsere, mire használható lesz addigra 2x annyiba kerül, mint egy új gitár.
bár a mostani gitárokkal nem nagyon vagyok képben (egy Ibanez RX170-et hajtok 15 éve), de szerintem inkább az alsó középkategória, mint a felsõ alsókategória. meg hát ugye az is számít, hogy milyen zenére szeretnéd használni. az ocxcsóknál fõleg.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Az általad linkelt gitárokat nem igazán ismerem sajnos. Ha van gitáros ismerõsöd, menjetek el egy hangszerboltba, és próbáljátok ki õket.
Ahhoz, hogy hifire kösd, szükséged lesz egy elõerõsítõre. A torzítók külön nem olyan olcsók, ha többet vennél, lehet jobban járnál egy modellezõs kombóval.
Ha hülyeséget mondtam, majd az okosok helyretesznek😊
link1 és link2.
Tudom meglehetõsen alja dolgok ezek a gitárok között, de késõbb úgy is váltanék komolyabbra. Szeretném ha mondanátok véleményt. És azt sem értem, hogy a tremolósok, miért olcsóbbak? Mert inkább veszek fix húrlábasat pár ezerrel drágábban, ha az hallhatóan jobb. Másik kérdés pedig az, hogy kombót sem vennék kezdetnek, hanem szeretném az itthoni hifire rákötni a gitárt, és külön szereznék torzítót. Ez lehetséges? Lenne még rengeteg kérdésem, de ezeket majd csak késõbb, ha nem bánjátok. Elõre is köszi mindenkinek.
Egy lelkes újonc.
Per Aspera Ad Inferi.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Állítólag az jó...
Lenne egy kérdésem úgy mindenkihez.
A 10-15-20Wattos gyakorló erõsítõk között szerintetek melyik a legjobb?
Nekem Marshall Mg10van ami hát nem valami jó...Meg nincs benne EQ.
Köszi a válaszokat!!!😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
aha
Végre megint tudok írni 😄
Gitár vásárlás elõtt állva gondoltam megkérdezem, noha ki szeretném próbálni mindkettõt...melyiket ajánlanátok? Cort AD810 vagy Fender CD60? Ár ugyanaz. A Cort fedlapja fenyõ, a Fenderé pedig laminált fenyõ...nem tudom, melyik számít jobb választásnak!?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n