Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Ja és akkor már boldog tavaszt😄
Dunlop Cry Baby wah (Zack Wylde signature)
Dunlop Rotovibe
MXR EVH Phase 90
MXR ZW-44 overdrive
Boss CE5 chorus vagy MXR M-134 chorus
Boldog karácsonyt!
semmi más nincs ebben az árkategóriában,ami akár csak közelítõen is jó lenne.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Köszi szépen! Kellemes ünnepeket!😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Klasszikus és akusztikus gitár után ez lenne az elsõ elektromos gitárom.
Szempontnak talán annyit, hogy ne legyen mellékzaj. Leginkább clear channelre utazom, szép hosszan elnyújtott hangokra, de össszességében az érdekel, hogy ilyen árkategóriában találkozott-e már, vagy ismer-e valaki valami korrekt szép hangú, megbízható, jó ár-érték arányú gitárt.
Ha nem nagyon, akkor is jó lenne ha felsorolná a szerinte jónak tartott gitárokat ebben a kategóriában.
Többet nem tudok hozzátenni jelenleg, majd ha meglesz a diploma akkor veszek egy komolyabb darabot.
Marshall Valvestate Vs100 Head
Elõfokcsöves.
és a hozzá tartozó VS412 es nagy láda, 4 * 12" celestionokkal.
Mennyit ér szerintetek ez a cucc?
Kell valakinek?
Szeretnék venni egy marshall tsl 100 as fejet 1960A cabbal, meg érdekelnek a peavey fejek is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
bár tapasztalatokra azért még várok...
elvégre ki (mondhatni mi födi halandó 😄XD) tudja kiismerni a boltban 10 perc alatt a gitárt?
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
szerintetek:
Cort X6 SMBK vagy Cort G260 OPB avagy Cort EVL-Z4 BKS a jobb?
+ 2 erõsítõn is rágódom:
Fender Frontman 15G 15W gitárkombó vagy Cort CM10G 10W gitárkombó
c-c... lehet h el kéne menni boltba és kipróbálni, nem pedig netezni.... :/ na mid 1
azért érdekel a véleményetek.<#wink>#wink>
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Szerintem gitar tipustol fugettlenul a legfontosabb egy jo tanar, ha csak nem vagy os tehetseg, mint mondjuk Hendrix volt. Persze ez csak az en velemeny es szemelyes tapazstalatom.
vannak alapszabályok, nem véletlenül mondogatja mindenki. aki nem tud akusztikuson játszani, az nem tud gitározni
ennyit akartam tippül mondani
György
Amúgy van szép farewell ballad hangzásom is, csak nekem ilyen Zoom G2.1U Multieffektem van és nem tudtam jól megcsinálni azzal a hangzással a wah effektet, így a saját torzított + wah effektes hangázsomat használtam.
Köszi szépen a tippeket.
Talán majd felveszem újból valamikor. 😊
Amiket te játszottal azok meg... Metallica rulez ! Grat 😊
http://facebook.com/musicleander
Egy kis delayt még tolhatnál rá picit😉
meg próbáld meg hoyg metronómra felveszed 2X,tehát 2 sávod lesz,...Sokkal jobban fog szólni,persze ehhez pontosan kell lejátszani,de ezért van a metronóm,...
Ez uyganígy 2 sávban lett feljátszva,,a kíséret csak 1 sáv..azéé hallani a kulonbséget,,és elég penge a színe is van a solonak
Anci1
anci2
És a nyujtásoknál nyogodtan mehet a saját egyéniséged/tudásos szerint,1-2 helyen még sántít,de ha szépen nyujtod a hangot a nehezebb részeknél akkor mingyáá jobb lesz sztem,,amugymeg grat😊
Nem járok tanárhoz. Könyvbõl tanultam, meg Lick Library DVD-kbõl
14 Metal Amp shootout
Mesa Boogie Road King - 0:05
Hughes & Kettner Triamp - 0:36
Engl Savage - 1:05
Mesa Boogie Mark IV - 1:36