Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nem rég (2.ra) elszakadt az e1-es húrom amikor lehangoltam b-re.
a hangolókulcsnál pattant el és mi miatt lehet?
10es ernie ball volt asszem😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nem tudom hova rakjam fel bizonytalan vagyok.kérem segitsen valaki.kösz elöre is akinek van vagy volt már ilyen
Hello! Most kezdtem a gitározást és nem tudom milyen húrt vegyek. Szólózni szeretnék majd most még csak tanácsot szeretnék kérni hogy melyik a legjobb. Olyat keresek ami jó, nem drága és nem gagyi... Segitségeteket elõre is köszönöm.
gondoltam szólok ha már itt kérdezõsködtem múlthéten.😄
A Spinal Tap óta mindenki tudja, hogy az erõsítõk optimális beállítása: 11-11-11-11. <#nevetes1>#nevetes1>
Most vettem elektromos gitárt, és egy kis segítségre lenne szükségem.Konkrétan az erõsítõ beállításokat szeretném a legoptimálisabbra beállítani.írom, hogy jelenleg hogy néz ki:
-Gain funkció maximumon
-Treble nagyjából a felénél
-Mid a felénél
- Bass a maximumon
Valamint a gitáron van egy pöcök, az most a közepén van ( 5 felé lehet tolni)
Valamint 2 Tone funkció amit lehet csavarni.
Ha most vennék gitárt, tuti megvenném. A single hangszedõi szépen csilingelnek tisztán, párosával pedig meglepõen jól bírják zaj nélkül a torzítást is. A nyaka kényelmes, vékony, és nagyon pontos. Fasza kulcsai vannak, ha jól emlékszem Grover. A vintage tremolohoz sajnos nincs tremolo kar, de amúgy elég masszív, ha nem tremolózol, akkor olyan mintha fix lenne.
35khuf a kikiáltási ár, alkudni kötelezõ. 😊
Ha van ismerõsötök akit érdekelhet, akkor írjatok privit.
Találtam Cube 20X-hez hangszín beállításokat egy pdf-ben. Még nem próbáltam õket, de azért linkelem. Néhány közülük szerintem 15X-en is használható (amiben nincs EFX, Delay, Reverb, és a 4 rendelkezésre álló torzítást "támogatja".
Ha senkit nem érint a dolog, akkor bocsánat!😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
de inkább 40 alatt vásárolnék.
véleményem szerint elég lesz a korg ax5g ha nem telik voxra😄
és még marad is $
köszönöm szépen a válaszokat.
aztán rákérdezek majd ott a vox-okra is sztem😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Vox Tonelab ST
Digitech GNX2
--H-E-L-P--
Effekt vásárlás elõtt állok,nem vagyok jártas ebben a témában (sõt sok más témába se😄) eddig kettõt néztem ki magamnak és nem tudom melyiket lenne érdemes megvásárolni
1.Korg ax5g
2.Digitech rp 250
Valaki aki ért hozzá vagy esetleg használ/használt ilyen effektek legyen szíves írjon véleményt róla ...vagy ha esetleg tudnátok ajánlani ilyen árba (30000 körül ha lehet akkor inkább 30 alatt) más effekteket,megköszönném.<#felkialtas>#felkialtas>
Szép marshall hangzás és elég hangos...
kb 1 éves és tökéletes állapot.
Budapesten,Érden,Százhalombattán megbeszélt helyen kipróbálható,megvehetõ.
17Ezerért odaadom--->Új ára 24ezer.
Akit érdekel:[email protected]
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
A Peavey-t nem ismerem, de a nevébõl kiindulva lehet, h "keményebb" a torzítója.
Viszont a Roland-ot mindenképp ajánlani tudom, nekem is egy ilyenem van. Az Overdrive-nak lehet, h sok hasznát vennéd😊 Egész jól lehet állítgatni a torzítások mértékét, így lehet, hogy a distortion-nel is ellenél. Szerintem mindenképp próbáld ki mindkettõt, de a Rolanddal meg vagyok elégedve.
Gitár erõsítõt akarok vásárolni,és ezek közül szeretnék választani.
Peavey Rage 158 vagy Roland Cube 15x,mind2õ 15wattos.
Na az a helyzet hogy én nem Metált játszok mint legtöbben,hanem 60's 70's klasszik rockot :Beatles,Jimi Hendrix,Lynyrd Skynyrd stb..
melyik szól ezekhez a stílushoz jobban?
Köszi 😊
(lassan kéne csinálni egy olyan bannert mint ami az ubuntu topikban volt annyi cucc gyûlik 😄 )
akár ki is lehetne rakni a banner alá
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Jól látom, hogy a micro cube-on nincs aux bemenet?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke