Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Eladó SX Vintage White TELECASTER(MÉG GARANCIÁS okt 16.-ig)+ Marshall MG10 + Rockbag Táska + Planet Waves kábel + Planet Waves gitárheveder
A gitár és az erõsítõ gyönyörûen szólnak,olyan igazi Telés hangja van a gitárnak.
A gitár be van állítva és még friss D'addario XL .010-.046-os húrok vannak rajta.
Eladás oka: Van egy akusztikus gitárom, és mostanában nem játszok elektromos gitáron, így csak porosodik a szobában.
Ennek az egésznek az ára: 50.000 HUF, ez az ár fix.
Csak személyes átvétel: Budapest, Százhalombatta, Érd, Ercsi.
E-Mail:[email protected]
tel: 06706180060
KÉP 1
KÉP 2
KÉP 3
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
milyen puk vannak benne?
mitõl ilyen drága ez?
most láttam hogy 600 körül van egy ilyen a gyárból
300kHUF korul csiptem el hasznaltan idehaza.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Enyim! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#finom>#finom><#integet2>#integet2>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Most viszont Ernie Ball-al próbálkozom. Fele annyi,a hangja meg jobb. 😊 2hónapja bírják eddig
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha valakit érdekel még akkor facebookon is fent vagyunk.😊
Baby on the Woods Facebook
Mert a közönség nagyon be van rátok mozdulva ahogy látom, pedig nem is láttam ott a szülõket se a nagyit,szóval vmit biztos tudtok😊
Amugymeg elég klafa, kíváncsi vok mi lesz belõle,...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi a minimum aktív hangfalpárok közül ami jó lenne monitornak gitározáshoz? Csak házi felvételekre. (meg zenét hallgatni is)
Elõször kb így nézne ki a dolog : gitár->külsõ hangkártya->aktív hangfalpár.
Keret max 40ezer,de jó ha kevesebb. (tudom, hogy röhejes, de ennyi pénz van rá)
Még egy kérdés. A tremoló egyik része hozzáért a gitártesthez ahol be van csavarozva a másikoldalon pedig van 2-3 mm hely közte... ha kiszedném a tremolót akkor valahogy meg tudnám csinálni ?
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
hellriser-el is csak az a gond, hogy nem olyan kényelmes a nyaka, vastagabb mahagóniból van. Gondolom a hangzásért elcserélték a kényelmet.
Ha egyszer sok pénzem lenne én tuti ESP gitárt vennék.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A GT8-nak viszont hallható a hangján hogy digitális, a GT10-nél én ezt annyira nem éreztem, nagyon sokan mondták anno hogy az ME50-nek jobb hangja van mint a GT8-nak, de szerintem ez is inkább nagyobb hangerõnél jött elõ, mert gyakorlásnál a G2-es Zoom is szép hangot produkál és ha tekerem a hangerõt felfele akkor hallatszik hogy azért a hang csak modellezett ami kijön belõle...😄
Nemtom hogy szól ux1-el, de emuval nincs baja a farmnak.
De nem használom. Szerintem ezeknek a programoknak nincs bajuk az olyan hangkártyákkal amiken van gitár bemenet, vagy Hi-Z instrument bemenet.
Nekem azzal is bajom van, hogy valahogy nem szeretem a nyers gitár hangját a hifin hallgatni.
Elõbb vennék drága pénzért egy multi effektet (mint ahogy tervezem is) mint hogy számgépen ingyen játsszak az emulációs dolgokkal.
Esetleg akinek van minosegibb hangkartyaja (emu pl) az megnezne nekem ,hogy o mit tapasztal? Tehat kell e a pod farmhoz a line6 hangkari vagy kivalthato massal?
Egy erdekes kerdesem lenne , remelem valaki tud segiteni.
Elerheto a pod farm 2 nem teljessen legalis forrasbol. Viszont ez borzasztoan szol egy alaplapi/olcsobb hangkartyan mikozben egy line6 hangkartyaval tokeletes. Kell mindenkepp a line6 hangkartya (gx,ux1,ux2 stb) vagy esetleg egy Behringer ucg102 -vel normalissan szolna? Akar mint egy line6 hangkarin?
Ux1-em van, de engem az erdekelne ,hogy massal hogy muzsikal a farm 2.
Koszonom