Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exclusive leszopnám a télapót ha hozna nekem egy ilyen gitárt

Grats! Nagyon szimpi gitár.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Sziasztok.
Eladó SX Vintage White TELECASTER(MÉG GARANCIÁS okt 16.-ig)+ Marshall MG10 + Rockbag Táska + Planet Waves kábel + Planet Waves gitárheveder
A gitár és az erõsítõ gyönyörûen szólnak,olyan igazi Telés hangja van a gitárnak.

A gitár be van állítva és még friss D'addario XL .010-.046-os húrok vannak rajta.

Eladás oka: Van egy akusztikus gitárom, és mostanában nem játszok elektromos gitáron, így csak porosodik a szobában.

Ennek az egésznek az ára: 50.000 HUF, ez az ár fix.

Csak személyes átvétel: Budapest, Százhalombatta, Érd, Ercsi.

E-Mail:[email protected]
tel: 06706180060

KÉP 1
KÉP 2
KÉP 3

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

HTS s3rg1nh00
ne csodálkozz,ha M-es BMW-t akarsz venni azt sem kapsz 10 milla alatt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#ijedt>

HTS s3rg1nh00
mert MusicMan

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tetszik nagyon <#gonosz1>
milyen puk vannak benne?
mitõl ilyen drága ez?
most láttam hogy 600 körül van egy ilyen a gyárból

Hecker007
huhú, jó áron mérik akkor ezeket is, én 250 körülre tippeltem<#whatever>

AtomHeart
Koszi 😊

300kHUF korul csiptem el hasznaltan idehaza.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Hecker007
gratula hozzá 😊
nagyon szép darab
ha nem titok mennyibe kerül egy ilyen gitár?😛

AtomHeart

Enyim! <#hehe><#hehe><#hehe><#finom><#integet2>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

én az akusztikus gitáromon azt használtam, fél évig voltak fent, nem szakadtak el,és még a hangjuk is jó volt.
Most viszont Ernie Ball-al próbálkozom. Fele annyi,a hangja meg jobb. 😊 2hónapja bírják eddig

😄DDDDDDDDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Igaz-e a "legenda", hogy az Elixir húrok 6 hónap után kezdenek el kopni ?
Berakok már így is egy videót, hátha többen megnézik.😄

Van hova fejlõdni. Ezt a videót igazából reklám miatt csináltuk, tudjuk majd küldözgetni ide-oda. Összefoglalva, amit te is leírtál, én annyit mondanék, hogy egy producer hiányzik. Egy olyan kulsõ fül, aki tudja hol kell javítani az egészen. Remélem minél hamarabb lesz ilyenre alkalom.😊

Ha valakit érdekel még akkor facebookon is fent vagyunk.😊

Baby on the Woods Facebook
Hát ez meg milyen koncerten volt?
Mert a közönség nagyon be van rátok mozdulva ahogy látom, pedig nem is láttam ott a szülõket se a nagyit,szóval vmit biztos tudtok😊

Amugymeg elég klafa, kíváncsi vok mi lesz belõle,...

Sok sok Pálinkával indul, kell egy kis idõ míg bemelegszik.szóval eredeti csõves fej😛

A fej hány w-os ? xD
Marshall Láda, csöves Fejjel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem olyan kicsit furcsa az egész. A zenei alapok baromira bejönnek. Az ének meg hol igen, hol nem. Van ahol nagyon tetszik, van ahol meg olyan túl nyers. Nekem egy pici dallamosság még hiányzik belõle, de azért ez már bõven túl van azon az amatõr szinten. Lehet hogy csak gyakorolni kell még kicsit, meg gondolom azért közönség elõtt jobban izgul az ember, aztán ez kihat a teljesítményre is. A "Get off" nálam továbbra is kedvenc, az én fülemnek az ének is ott van a legjobban eltalálva. Egy subscribe-ot azért erõs jókedvvel nyomok mert nem akarok lemaradni semmi ígéretesrõl. <#eljen> Szóval egy pici löketet még az éneknek, aztán szuper jó lesz. Két balkezes gitárt meg még nem is láttam egy bandán belül.<#wow1>
Elképzelhetõ-e az, hogy felveszek 2 gitárt MP4 formátumban (kísérõgitár, szólógitár) backing track nélkül, majd számítógépen összeillesztem a gitárokat, és a backing track-et ? Ha lehetséges, akkor milyen hang-illetve videószerkesztõ programot érdemes letölteni ?
Pár koncertvideó tõlünk. Csekkoljátok!😄
Baby on the Woods YouTube Channel
Hecker007
<#eljen>
jó hangja van nagyon, és baromi hangos!! 😊

Szerintem pl ilyet bar kicsivel több mint 40K. De ez legalább pár, igy jó zene hallgatásra is.

Hali!

Mi a minimum aktív hangfalpárok közül ami jó lenne monitornak gitározáshoz? Csak házi felvételekre. (meg zenét hallgatni is)
Elõször kb így nézne ki a dolog : gitár->külsõ hangkártya->aktív hangfalpár.
Keret max 40ezer,de jó ha kevesebb. (tudom, hogy röhejes, de ennyi pénz van rá)

Hecker007
nekem is van az ibanezben a tremoló alatt szivacs, az azért kell hogy ne a fának ütõdjön neki hogyha van valami, vagy ha annyira megtéped

elitehun
Sztem szedd ki a szivacsot, én legalábbis nem láttam olyan gitárt amiben szivacs lett volna 😄
Sziasztok, Most vettem egy balkezes Peavey Predator EXP Plus gitárt. A tremoló alá vékony szivacs van téve ( nem tudom hogy ez gyárilag is ott volt-e vagy nem) de ahol a tremoló kart betekerem az ugyebár benyúlik lejjebb és ez a szivacsot beszorítja a gitár és a trem. közé és amikor a tremolót használom nyikrog a szivacs... kiszedjem vagy inkább hagyjam ott ?
Még egy kérdés. A tremoló egyik része hozzáért a gitártesthez ahol be van csavarozva a másikoldalon pedig van 2-3 mm hely közte... ha kiszedném a tremolót akkor valahogy meg tudnám csinálni ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

joshua
Ízlések...nekem pl a fenderek nyaka jobban bejön mint a papírvékony ibanez nyak. Az is jó csak nekem nem jön be😄

Olyan van nekem, és nagyon jó, vastagnak tûnik a nyaka, de szerintem nagyon kényelmes. Jól meg lehet benne kapaszkodni.😊

Hecker007
A DMZ gitároknak is nagyon jó hangja van és azoknak a nyaka is kényelmes 😊

az ibaneznél nem igen vannak kényelmesebb gitárok

hellriser-el is csak az a gond, hogy nem olyan kényelmes a nyaka, vastagabb mahagóniból van. Gondolom a hangzásért elcserélték a kényelmet.

Hecker007
én meg az Ibanez gitárokra 😊
Fender is jó, de nekem vastag a nyakuk egy kicsit :S

én hellriserre esküszök

Grat, sok örömöd legyen benne.
Ha egyszer sok pénzem lenne én tuti ESP gitárt vennék.

mikor találkozunk? <#vigyor>

elitehun
Nekem a fenderek külsõre nem tetszenek (mindegyik ugyanúgy néz ki), de azért grat 😊
joshua
istenem...birtokba vettem egy Fender Blacktop Stratocastert. most leszopnék valakit😄

Mondjuk az biztos, hogy jól néz ki.😊

Froopy
Köszi szépen, ezt afféle poénként posztoltam, ma tudtam meg, hogy ilyen is létezik😊 Épp egy Technics-em és egy Panám van (bár asszem pár év óta ugyanaz a két márka), de egyik se komolyabb (F-290)😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Senheiser vagy BeyerDynamic szintén igen jókat csinál.

Hecker007
inkább egy jó AKG natural sound 😊 vagy egy Technics füles, azok már bizonyítottak a zene iparban 😊

Froopy
Most ilyet szeretnék:

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Hecker007
a Line6-nek a HD sorozata az ami új, a Boss az lapít mint az a fûben, lehet hogy õk is készülnek valamivel, végülis a GT10 már elég régóta a piacon van, ideje lenne már valami újat kidobniuk.
A GT8-nak viszont hallható a hangján hogy digitális, a GT10-nél én ezt annyira nem éreztem, nagyon sokan mondták anno hogy az ME50-nek jobb hangja van mint a GT8-nak, de szerintem ez is inkább nagyobb hangerõnél jött elõ, mert gyakorlásnál a G2-es Zoom is szép hangot produkál és ha tekerem a hangerõt felfele akkor hallatszik hogy azért a hang csak modellezett ami kijön belõle...😄

én a line6 live x3 és a gt8 között vacilálok, de várok hátha adnak majd ki valami új dolgot ami sokkal jobb

Hecker007
Milyen drágább multiban gondolkozol? Csak azért kérdezem mert én is azt akarok majd venni, csak nem tudom eldönteni hogy pontosan melyiket, nekem 2 van ami nagyon bejön az egyik a Line6 HD500 a másik meg a Boss GT10.

emum van.
Nemtom hogy szól ux1-el, de emuval nincs baja a farmnak.
De nem használom. Szerintem ezeknek a programoknak nincs bajuk az olyan hangkártyákkal amiken van gitár bemenet, vagy Hi-Z instrument bemenet.
Nekem azzal is bajom van, hogy valahogy nem szeretem a nyers gitár hangját a hifin hallgatni.
Elõbb vennék drága pénzért egy multi effektet (mint ahogy tervezem is) mint hogy számgépen ingyen játsszak az emulációs dolgokkal.

Es az alaplapi kartyanal nem feltetlenul a kesesre vagy az alapzajra, zugasra gondolok. Amilyen szepen szol ux1-en annyira siralmas egy alaplapi hangkartyan. Elveszik a minosegi hangja, valahogy buta, tompa, eletlen lesz a hang. Ez erdekelne foleg, hogy egy behringer ucg102 kivalthatja e a line6 hangkartyat. Vagy egyebb a line6nal olcsobb hangkartya.

Esetleg akinek van minosegibb hangkartyaja (emu pl) az megnezne nekem ,hogy o mit tapasztal? Tehat kell e a pod farmhoz a line6 hangkari vagy kivalthato massal?
Sziaszok

Egy erdekes kerdesem lenne , remelem valaki tud segiteni.
Elerheto a pod farm 2 nem teljessen legalis forrasbol. Viszont ez borzasztoan szol egy alaplapi/olcsobb hangkartyan mikozben egy line6 hangkartyaval tokeletes. Kell mindenkepp a line6 hangkartya (gx,ux1,ux2 stb) vagy esetleg egy Behringer ucg102 -vel normalissan szolna? Akar mint egy line6 hangkarin?
Ux1-em van, de engem az erdekelne ,hogy massal hogy muzsikal a farm 2.

Koszonom