Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
http://www.tenke.hu
Amúgy direkt követei a hagyományos gitár 3+3 elrendezését
http://www.tenke.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
de hogy legyen mibe válogatni, csinál ilyen pedált az electro harmonix is meg a digitech is, egyik se lehet rossz 😊
Esetleg van még a Music Schmidt az meg egy német oldal.
Tud valaki mondani jó külföldi hangszerboltot, ami szállít szép hazánkba is? Hátha kintrõl olcsóbban tudnék szerezni pár dolgot.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
GV-2 Guvnor megy egy Roland Cube 15x-be.
Az a lényeg, hogy szeretnék egy picit torzított clean csatornás hangot szép hosszúra elnyújtani, és mivel ( még 😊 ) nem vagyok teljesen otthon a témában, arra gondoltam, hogy valamelyik pedál megoldhatná ezen problémámat 😊
Én amúgy a Boss-ra szavaznék, de elfogult vagyok mert én azoknak szeretem a hangját 😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik pedállal lehet szebb hangot elõállítani?
Boss CS-3 Compression Sustainer vagy Marshall ED-1 Compressor?
Vagy ha van egyéb alternatíva arra is vevõ vagyok! 😊
Válaszokat elõre is köszönöm!
Akkor vegyem úgy hogy mázlim volt ezzel az LTD-vel hogy nyilegyenes a nyaka? 😄
Amúgy azt hallottam hogy az ibanezeknél szinte mindig be kell állítani a nyakat, ez az olcsóbbakra igaz vagy mindegyikre?
(Nekem legalább is még nem robbant fel a gitárom 😄)
http://facebook.com/musicleander
Azt érdemes venni. 100 felett meg én ibanezt vennék.
100 alatt nem nagyon érdemes bajlódni a tremolózással, mert semmi értelme, annak, hogy 5 percenként hangolsz újra a tremoló miatt.
Fix húrlábassal nem lesz gond, és általában annak szebb hangja van, és jobb a hangkitartása is. A tremolók tompítják a gitár hangját.
A legjobb a testen átmenõ húr fix húrlábbal.
A fa anyagára is oda kell figyelni. A Mahagóni az egy elég jó fa. A drágább gibsonokhoz is ilyet használnak általában.
Erõsítõ kell, kábel (a gyári szerintem nem volt jó) és pengetõ, mint elõttem írták. Szerintem erõsen ajánlott egy húrcsere vásárlás után.
Más.
Csavarozott nyaknál ugye nem para ha leszedem az összes húrt? Csak mert mielõtt új húrokat teszek rá szeretném kicsit megtisztitani
hegedültem jópár évig, egy kis szünet után úgy érzem most valami újat szeretnék kipróbálni, hátha bejön 😊
a cort g200ról milyen véleménnyel volnátok? miket kellene még hozzá szereznem, ha ez mellett döntenék?
practitioner of the forbidden arts of death
Cort G200 36.000
Cort G210 39.000
Dean Vendetta XM 41.900
Epiphone Les Paul Special II 38.900
Ezek használható gitárok, a Cort és a Dean kifejezetten jó egy PU csere után, az epi is nagyon jó kis gitár szerintem, csak a nyakára kell vigyázni mert elég hajlékony, legalábbis ami nekem volt az nem volt a legjobb, de ez a drágább epiknél is probléma 1-2 szériánál.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vannak az olcsók között is használhatóak, haver is egy no name gitárt használ már kb 4 éve koncerteken 😊 és 35eFt-ért vette a gitárt
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
50-100 közt már kapsz értelmes hangszert is, Cort-ok, Epiphone-ok pl jok állitolag.
már csak te hiányoztál <#idiota>#idiota>
<#szomoru1>#szomoru1>
nagyon kezdéshez milyen gitárt javasoltok? elektromos ágon gondolkozok... kell hozzá erõsítõt vennem meg ilyen dolgokat? pc-re lehet kötni a témát? és hogyan? bocs ha lámákat kérdezek, de most így sietõsen hirtelen felindulásból ennyi tellik <#dumcsi>#dumcsi>
practitioner of the forbidden arts of death