Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gondolom egy papiron jelöljem majd be hogy milyen magasan volt a húrláb, hogy ugyan akkorára állitsam. Na de akkor tényleg csak annyi hogy kicsavarom a két csavart és lejön? Nem hangzik nehéznek , és amúgy is szeretek igy babrálni 😛
Tudom a hangja.. de hogy mit hol használnak, vagy milyen zenéknél érdemes..ilyesmi érdekel.
Árban is van különbség.
De legalább egyszer jól megtanulod mit hogy kell.
Nekem is még be kell állítanom a fenderem nyakát, nemrég volt húrcsere.
Tegnap meg elpattant az A hurom a másikon. A fenébe.
egy fél napod rá fog menni ha elsõnek csinálod 😊 =)
Ilyen húrlábam van de nálam a csavarok befelé néznek, tehát pont forditva mint a képen...
100 effekt van abban a cuccban..azért ez nagyon durva. =)
Valami ilyesmit olvastam volna... Sokkal kényelmesebbnek tûnik ez a módszer.
az effektek nagyon jó minõségûek, de csak erõs idegzetûeknek ajánlott, mert nagyon sokat el lehet pepecselni a beállításokkal
Hanem ezt úgy hívják hogy pinch harmonic-nak.
A lényege az, hogy a hegyénél fogod a pengetõt, és amikor pengeted a húrt, közben hozzá érsz és visít a gitár mint a disznó. 😊
Amúgy meg, pitch shifter meg wah pedállal lehet hasonló hangokat elõállítani.
#31281: Ne aggód, kis gyakorlás, és megerõsödnek az ujjaid.😉
#31280: Igazi gitár-forma!😄 Õ még egy kedvencem. Van feketében és vörösben is. Egyszer kéne valami hasonló akusztikus gitár, de már így is van 4 gitárom😄 Eladni meg nem szeretnék belõlük, mert mindegyikhez kötõdöm.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
5-7-7-6-5: barré 5. fekvésben, D-húr 7. fekvés gyûrûssel, G-húr 7. fekvés kisujjal, H-húr 6. fekvés középsõvel.
3-5-5-5-3: barré 3. fekvésben, D-G-H-húrokon 5. fekvés közép-gyûrûs-kisujjal.
1-3-3-3-1: ugyanaz, mint az elõzõ.
Remélem segített valamit.
powerstate
Érdemes ilyen beépített torzítós gitárt venni? Igazából még nem próbáltam õket, hogy milyen a hangzásuk, de ti hátha tudtok valami véleményt adni. Köszi!
Szeretnék venni egy akusztikus gitárt. De nem tudom, hogy mit érdemes 50 ezer alatt. Valami szép hangút szeretnék. Dallamosabb témákra.
Zoom-ból ami szerintem nagyon jó az a G9-es 2 exp pedálos multi.
Korg-ból meg az AX1500G 😊
Ketsegtelenul a Boss GT-10. <#fogmosas>#fogmosas>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
5 3 1
6 5 3
7 5 3
7 5 3
5 3 1
A drop D miatt a vastagabb E hurt nem kell pengetni. Kiprobaltam, ugyanugy szol, mint a videon.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nekem egy 30 ezer Ftos Cort G110-em van, de az árához képest rohadt jó kis kezdõhangszer, de már váltani kéne 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
több akkordgyûjteményben kerestem az elõ egy pár akkordot, és nem találom... drop d hangolás.
sajnos nem látom rendesen melyiket fogja, amelyekkel pedig próbálkoztam nem teljesen úgy hangoztak mint a videóban.
http://www.tenke.hu