Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a chorus pedig bármi lehet innentõl kezdve ami fekszik a hangodnak😊
Ebbõl valaki ki tudná nekem hámozni az akkordokat? Google-ban kerestem,de nem találtam sehol sem
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha túl egyenes, akkor a nem tudom elég alacsonyra állítani a húrokat, mert az elsõ pár bundnál bezizegnek a húrok. Egy fél milis homorítás jót tesz neki szerintem. Akkor minden bundnál elég alacsonyak lehetnek a húrok és nem zizeg be sehol.
A hidat meg ha beállítod rajta optimálisan a húrtávolságot.. azaz olyan alacsonyra hogy még nem zörögnek be a húrok.. akkor rájössz, hogy a mély E húr magasabban van egy kicsit, kb 2-3 milire a 12. bundtól. A magas E meg elég alacsonyan, közel a bundok felületéhez.
Ez azzal az okkal magyarázható, hogy a mély vastag húroknak nagy a kilengésük, és nagyobb térre van szükségük, hogy normális pengetéskor úgy rezgésbe tudjanak jönni, hogy nem ütköznek bele semmibe.
Persze bármit meg lehet úgy pengetni erõvel, hogy zörögjön az egész gitár, fél centis húrtávolságban is.
A magas E, kisebb amplitudóval, de nagyobb frekvenciával rezeg, ezért neki sokkal kisebb helyre van szüksége, hogy kényelmesen élhesse életét a gitár nyakán. =)
Megnéztem múltkor a teljes gitárbeállításos linket. A link megtekintése után kíváncsiságból megnéztem a nyakakat. Mindkét basszusgitáromnál jók az oktávok, kényelmesen lehet rajtuk játszani. A nyak egyenes, de mindkét gitárnál kicsit hajlik a fej mellett (kb. 1-4. bund). Ez normális?
Csak nehogy lekopjon a fekete körömlakkom. 😛
Ez van a fenderemen "strato", ennél lehet állítani minden húrnak a magasságát is. Elég kényelmes egy hangszer. Még a merevítõ pálcához is közvetlen hozzáférek, nem kell lecsavargatni a fedelét sem.
Század milire be lehet lõni az egész hangszert ha értesz hozzá.
Csak két csavar van erre. A Bridge height adjustment screw, alul és felül.
De ez nagyjából elég is. Beállítod a magas E, és a mély E távolságát, a többi meg pont jó lesz hozzá.
Megszúrta a talpazatomat egy szálka, és most vérzik. <#rinya>#rinya>
De azthiszem, veszek nemsokára egy nylon húrosat inkább.
Tetszik, hogy milyen világos tiszta hangja van.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.