Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké mostmár értem mi a különbség. szerintetek jó? enyi pénzt nem akarok kidobni potyára:S
és még senki se írt a hüvelykujjpengetõ-problémámra😛
Froopy
Ez sem rossz szerintem.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

elitehun
Két fajta hangszedõ van, aktiv és passziv. amit te kinéztél az aktiv hangszedõ. Most nincs kedvem leirni de bõvebben itt olvashatsz róluk
jaj és mégvalami: minden hüvelyk pengetõ a jobb hüvelykre illeszkedik. nem tudtok valami helyet ahol lehet kapni bal hüvelykujjra illeszkedõt? :S:S apróságnak tûnik, de eszméletlen idegesítõ. a balkezesek el vannak nyomva😄😄
sziasztok!
Kinéztem egy EMG-ACS hanglyuk pickup-ot magamnak. leírások alapján elég jónak tûnik, de lehet hogy én vagyok béna de azt nem rétem hogy ennek beépített elõerõsítõje van az mit takar? attól még rá tudom kötni erõsítõre?
jaj és szerintetek jó az eszköz?😄
köszi elõre!😊
elitehun
Én ezt szoktam nézni
Sziasztok!
Eladó egy Line6 Pod Studio GX USB hangkártya gitárhoz. Keveset használtam, keaptam egy erõsítõt, ami szintén PC-re köhetõ.
érd: szasa6 (kukac) gmail.com

sza.sa

Sziasztok! Itt sg-n nem divat a reklámozás, nem ismertek valami használt hangszerekkel foglalkozó oldalt?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Beast Machine
Olvasd el még egyszer az autós hasonlatomat kérlek 😊

...vágod?

Ennek a megoldasnak max akkor van ertelme, ha fender erolkodo hangjat akkarod felvenni es nincs mikrofonod hozza. Ergo ha az UX2 csak mint hangkartyat hasznalod, szerintem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hecker007
hidd el hogy nincs értelme, gitár mennyen az UX2-be az meg a PC-be és az UX2 programjában tekergess ki jó hangszíneket, lehet bõven jókat csinálni benne

adamq01
Hát figyelj, ha abból indulok ki, h ha vonalba egy semleges erõsítõre kötöm a gitárt, elég béna hangja van. Ellenben ha egy fender erõsítõre kötöm, akkor kifejezetten jó hangja van. Aztán ezt a jó hangzást modellezem erõsítõkkel, ládákkal, effektekkel stb... akkor ebbõl gondolom, h végtére is van értelme.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Beast Machine
Nem érted a lényeget - ettõl nem jobb lesz a gitárod hangja, hanem csak olyan lesz, mintha minden egy Fender erõsítõbõl szólna, arról nem is beszélve, hogy esetleg bekapcsolsz egy erõsítõszimulációt - azt meg nem is taglalom, hogy hogy oldod meg, hogy ha vmi effektet mondjuk a Fendered elé szeretnél bekötni, szoftveresen...

Ez olyan, mintha vennél egy autót, és a régi kocsiddal tolnád elõre, merthogy akkor jobbak a menettulajdonságai.

...vágod?

adamq01
Hogy javítson vmit a gitárom hangján.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Beast Machine
Rövid kérdés: minek?

...vágod?

adamq01
Hi! Most vettem egy line6 Ux2-t meg van egy régi Fender 170W-os AMP-m. Szerintetek megoldható, h elé kössem a Fendert?

vonal vonal usb
: Gitár ---------> AMP ------> UX2(toneport) ------> PC

😊

Froopy
A világ legrondább gitárjai. Bár szerintem van köztük jó is. A 2-húros Alien bass odavág rendesen😄

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

elitehun
Ja tényleg, már emlékszem 😄
Gell97 kolega
Cort X3. 😄D

elitehun
Melyiket is? 😄
Gell97 kolega
Köszönöm a válaszokat. Végül megvettem a gitárt. 😄

elitehun
Szép. A limitedben az fogott meg hogy ott van benne az a két szép kis EMG 😄
Pedig nem akartam hogy a második gityóm is fekete legyen, de ha egy ilyet látok ezt muszáj megvenni 😄
csokalaci
Én is ilyet tervezek venni csak nem limited edition-bõl.

http://facebook.com/musicleander

elitehun
Szerintetek ez a gitár 140k-ért jó vétel lenne? /használtan/
Klemice
Hát ez elég gáz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hecker007
Szerintetek milyen effektek kellenek Buckethead Helloween Theme számához?

elitehun
De persze egy idõ után már oda se nézel, hanem kapásból tudod 😄
elitehun
Nem, de hogyha vannak pontok akkor be tudod lõni kapásból hogy melyik leeht az 5.-ik és ha kb tudod akkor már rááll az ujjad
Count Adyn
amugy igazabol nekem a 12 esnél lévõ dupla ami segít, a többinél általában gondolkodas nelkül ráál az ujjam vagy egyébként elkezdem számolgatni hogy öö 3-5-7?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igen van olyan... Haverom 100 éves nylon húrosán nincsenek pöttyök.. Illetve..vót..még valamikor. Talán még megvannak a fél centis zsírréteg alatt valahol. Azon a gitáron kívülrõl már egy pötty sincs.
Én nem is tudok játszani rajta így.

Amúgy igen.. az ibanezen is vannak kis fehér jelölõ pontok az oldalán.

csokalaci
hát én eddig csak olyat láttam, de biztos van amin nincs

elitehun
Minden gitárnak vannak az oldalán nem?
csokalaci
Igen annak a gitárnak a nyakának az oldalán vannak pöttyök.

elitehun
Úristen de gyönyörû <#szeret>
elitehun
Gondolom a nyak oldalán nálad is vannak pöttyök és játék közben úgyis max azokat nézed
Count Adyn
egy kis zománcfestékkel megoldható<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Inkább örülnél neki.. az övén legalább vannak.
Mit szóljak én az ibanezemmel? <#szomoru1>
Ibanez S420

Hecker007
Én ajánlanám,szerintem kezdésnek rock metal vonalon teljesen jó választás!

deszép <#szeret><#szeret>

Positive Mental Attitude

PTW
Sziasztok!

Eladó sorba került a képeken látható ESP eclipse II. A gitár elsõ tulajtól -tõlem- származik, de sajnos javítani kellett, mert hosszanti irányban megtört a feje (nyak nem sérült).
A hangszer hibátlanra lett javítva (nem hangolódik, jópárszor koncerteztem vele utána is) csupán esztétikailag nem tökéletes. Eladásának oka pusztán anyagi.
Akit nem rémiszt meg ez, az egy álom metál gitár tulaja lehet (új ára kb 500.000 Ft). A hangszer magáért beszél, szól, üvölt EMG 81 es pickupokkal. Keménytok jár hozzá. érdeklõdni pü-ben pls

Képek:

csokalaci
Elõször nekem is fura volt, de mivel az én gitáromon is ilyen van, megszoktam 😄

elitehun
Szerintem jó, bár nekem nem tetszik hogy a bundjelölõ pontok felül vannak 😛
Gell97 kolega
Sziasztok!
Kezdõ gitáros vagyok, kiszemeltem egy Cort X3-as gitárt.
A véleményetekre lennék kíváncsi a gitárral kapcsolatban, illetve, hogy ajánlanátok-e rock, metal zenéhez.
Válaszokat elõre is köszönöm! 😊

ScOrpY
Nem hinném, hogy Õ énekelné, én szinte, csak ezt a verziót ismerem/szoktam meg és ebzzel a videóval hasonlítva nem Ozzy.

Enny1

Hecker007
Szerintem egész jók lettek, a Paranoid-ot ugye nem Ozzy énekli ebben a verzióban? A gitár része szerintem rendben van nekem az ének fura benne 😄
Eredeti:

ScOrpY
Zene világnapja alkalmából csináltam pár alap felvételt, véleményeteket kérném 😊
Deep Purple - Smoke on the Water

Black Sabbath - Paranoid

Enny1

Fehercsoki
És az Ibanez Weeping Demon milyen?

elitehun
És mennyire igaz 😄
Count Adyn
Nem is kell, a lányok szednek fel téged😄