Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még senki se írt a hüvelykujjpengetõ-problémámra😛
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Kinéztem egy EMG-ACS hanglyuk pickup-ot magamnak. leírások alapján elég jónak tûnik, de lehet hogy én vagyok béna de azt nem rétem hogy ennek beépített elõerõsítõje van az mit takar? attól még rá tudom kötni erõsítõre?
jaj és szerintetek jó az eszköz?😄
köszi elõre!😊
Eladó egy Line6 Pod Studio GX USB hangkártya gitárhoz. Keveset használtam, keaptam egy erõsítõt, ami szintén PC-re köhetõ.
érd: szasa6 (kukac) gmail.com
sza.sa
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Ez olyan, mintha vennél egy autót, és a régi kocsiddal tolnád elõre, merthogy akkor jobbak a menettulajdonságai.
...vágod?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
vonal vonal usb
: Gitár ---------> AMP ------> UX2(toneport) ------> PC
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Pedig nem akartam hogy a második gityóm is fekete legyen, de ha egy ilyet látok ezt muszáj megvenni 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én nem is tudok játszani rajta így.
Amúgy igen.. az ibanezen is vannak kis fehér jelölõ pontok az oldalán.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mit szóljak én az ibanezemmel? <#szomoru1>#szomoru1>
Ibanez S420
Positive Mental Attitude
Eladó sorba került a képeken látható ESP eclipse II. A gitár elsõ tulajtól -tõlem- származik, de sajnos javítani kellett, mert hosszanti irányban megtört a feje (nyak nem sérült).
A hangszer hibátlanra lett javítva (nem hangolódik, jópárszor koncerteztem vele utána is) csupán esztétikailag nem tökéletes. Eladásának oka pusztán anyagi.
Akit nem rémiszt meg ez, az egy álom metál gitár tulaja lehet (új ára kb 500.000 Ft). A hangszer magáért beszél, szól, üvölt EMG 81 es pickupokkal. Keménytok jár hozzá. érdeklõdni pü-ben pls
Képek:

http://facebook.com/musicleander
Kezdõ gitáros vagyok, kiszemeltem egy Cort X3-as gitárt.
A véleményetekre lennék kíváncsi a gitárral kapcsolatban, illetve, hogy ajánlanátok-e rock, metal zenéhez.
Válaszokat elõre is köszönöm! 😊
Enny1
Eredeti:
Deep Purple - Smoke on the Water
Black Sabbath - Paranoid
Enny1