Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
(Black Album)

http://facebook.com/musicleander
(bakker mért mindig azután jut eszembe valami miután elküldtem egy hsz-t? 😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Elõször is le kell szögeznem, hogy lehet teljesen idióta kérdés lesz, de remélem él a "kérdezni nem szégyen" itt is.
Hallottam/olvastam egy olyat régebben, hogy lehetõség van az artisjustól személyesen megvenni egyes lemezeket/dalokat sávonként(ének, gitár, bass, stb..).
Ez igaz vagy csak humbug? Szeretnék venni néhányat, mert bár a neten vannak acapellák, de csak nagyon kevés és nem is feltétlenül jó minõségûek/idõzítésûek.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
teljesen más jelet várnak ezek a bemenetek, más jelszint, szimmetrikus jelet, a gitár jele nem az, és más jelszintet, és még a bemenet ellenállása sem megfelelõ..semmi sem
az a baj
olyan mintha a pöcsödet dugnád a 220 ba, egyszerûen nem oda való, érzel valamit de nem az igazi
THX! 😊
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
practitioner of the forbidden arts of death
Nekem eddig az asztali gépemen úgy mûködött, hogy a mikrofon bemenetre kötöttem a gitárt átalakítóval. Vagy tudsz jobb megoldást?
Ezt részleteznéd, mert nem vagyok annyira jártas a témában... 😄
Mivel laptopról van szó, nem hiszem, hogy tudnék másik hangkártyát szerezni bele, ez van benne jelenleg:"Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller
Hátha tudtok nekem segíteni! Guitar Rig 5-el kapcsolatban van egy kis gondom, amikor elindítom a programot(mindenféle módosítás nélkül), 3 különbözõ eset lehet:
van hang, nincs hang, vagy van hang és zúg, mint az állat.
(mindezt úgy, hogy még nincs rákötve semmi eszköz a bemenetre)
Tudja valaki, hogy mitõl lehet?
lehet ki kéne egyenesíteni? <#idiota>#idiota>
köszi! <#worship>#worship>
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Guitar Rig 5-öt használok Behringer guitar link-kel, és most raktam újra a windowst... a probléma a következõ:
Mikor elindítom a guitar riget, és mondjuk a háttérben fut backing track youtube-ról, vagy winampról, akkor a guitar rig is kapja a jelet a másik programról bemenetként. Ez magában még nem is lenne probléma, de a kedves guitar rig belepiszkál a winampba és eltölja fölfele 1 hanggal ami épp megy a winampban..
Kicsit specifikus a probléma, de hátha valaki tudja a megfejtést...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Más. Lehet valami baja a gitárnak ha néhány óráig hidegben áll? Mert holnap magammal kéne vigyem suliba de a terembe inkább nem vinném fel nehogy valami baja legyen. Lent hagyhatom a kocsiban?