Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
nekem is vannakh abból amik neked vannakh, boss tu-3 hangoló, boss dd-7 delay, ns-2 zaj, eq meg Ge-7, de ezeket passzolom el, ahogy veszek egy jó multit. Teli vagyok pedálokkal, de minek ...
Van egy két pedál amit megtartok, de a többi felesleges, multi mellé.
én is utálok tekergetni meg babrálni kûtyükön, dvd felvevõt is inkább összetörném minthogy beállítsam rajta a felvételt.
Viszont úgy tudom a line6 cuccait lehet a számítógéprõl, tök kényelmesen állítgatni, egérrel, meg ilyesmi és gondolom a beállított preseteket ugyan így könnyen el is lehet menteni, elõhívni meg egyszerû lesz, azokat egyszerûen a lábkapcsolókkal lehet elõhívni.
Ugye így van..? Akinek van ilyen cucca írhatna errõl részletesebben is.
amúgy miket használsz? csak érdekelne.
meg vagy vele elégedve?
eléggé érdekelnek a különbözõ gitárhangzások
Eddig pár kevés féle hangzás jött be nekem igazán
Az egyik a tool ból adam jones féle sound.
Papa roach féle marshall jmp-1 sound.
Meg a durván nyers parkway drive féle peavey 5150
ezt viszont nagyjából tudom, hogy kell úgy bemikrofonozni a v30 szórókat, hogy ezt a nyers hangzást kapd. A banda egyik tagja írta le valahol a studio honlapján ahol készült az egyik lemezük.
practitioner of the forbidden arts of death
gondolj arra, hogy minél kevesebb eszközön megy át a jel, annál jobb minõségû marad, egy eszköz kell semmi más.
amúgy is, egy csomó mindent di boxnak hívnak, a reamphoz használt cuccok is di-k, meg azok is amik a gitár erõsítõ kimenetét alakítják line outtá.. honnan tudná szegény, hogy mit kell neki venni..csak rá kell nézni miket írkál
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Amúgy szerintem jobban megérné egy ilyen, mint az usb:
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=converter+jack&min=&max=&x=0&y=0
Mesa Boogie Dual Rectifier és Axe FX dual recto szimuláció összehasonlítás.
Ha lenne egy ilyen line6 árban, vagy line6 lesz ilyen élethû, veszek 10 et belõle.
De most viccen kívül, vegyél egy jó multit, a hd500 asban 100 féle jófajta effekt van, az bõven elég, az olyan mintha lenne 100 pedálod.
Ha van egy jó multid, vehetsz mellé egy két jó pedált, olyanokat amiket nem lehet modellezni kielégítõen. Itt most ilyenre gondolok, hogy maxon od-9, vagy 808 tubescreamer, analóg overdrive pedálok, ezeknek a hangját legalább olyan nehéz jól modellezni mint a gitár erõsítõket.
Viszont a delay, echo, chorus, flanger, filterek, stb egyéb modulációs effektek meg még jobban is szólnak ha digitálisan jön létre.
Tehát egy jó multi, a két legjobb brand szerintem line6 és boss multik.
Van egy harmadik is a legjobb, de az megfizethetetlen, fractal axe fx.
Hozzá meg kiegészítésnek egy két olyan pedál ami nagyon kellene neked, de nincs meg az effektek között, nem tudod kikeverni, vagy nem jól szól, szar a szimulációja.
olyan jó lesz, de nemtom még milyen legyen
valami szelídet szeretnék, ami szereti az embereket, meg a macskámat
de a skálákat jó tudni hozzá 😉
Kakolukia: Én csak szórakozásból gitározok, néha összejövünk pár haverral és játszunk.
Ha minden igaz kb 10 nap múlva jön meg mert nem volt náluk raktáron

Azt kérdezném, hogy szerintetek lehet-e valahogy erõsítõ nélkül (külsõ hangkártya által) gerjeszteni a gitárt? Ha igen, akkor hogyan? Beállítás kérdése az egész vagy valamilyen technika?😊
Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Metalmilitiakid:Te jó ég! Most komolyan, én ezt a 2 percet alig birtam végignézni hogy ne üssek szét valamit. Értem én hogy mindenki más zenét szeret meg hogy ne szarozzuk csak azért mert nem tetszik de ez akkor se zene, vagy nem tudom. áh
Akkor annyira nem érdekes, csak kíváncsi voltam 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417