Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy morog mint egy medvedisznó, óriás mutáns moszkító
még nem tudom, hogy ilyen kell e nekem, ennyire durván nem szoktam zúzni
innen a legegyénibb hangja az alternative 8-nak van szerintem, alnico 8 mágnes van benne, eredetileg seymour duncan custom 8 at kerestem, de mintha az már megszünt volna, és senki nem ad el használtan, viszont akinek van, mind arról áradoznak, hogy milyen nagyszerû hangja van, és ehez talán még az alternative 8 áll a legközelebb. Ez egy olyan szedõ amely igazi tónussal dobja meg a hangot. Nem kell mindenkinek tetszenie a hangnak, de az tagadhatatlan, hogy nagyon karakteres hangja van, nem az a tucat hang.
Most erre a háromra vadászok éppen.
seymour duncan sh-6 duncan distortion
seymour duncan sh-15 alnico8 trembucker, vagy custom 8
dimarzio super distortion
ha valaki tud eladókat használtan, én átveszem
Tudtok ajánlani valami fasza módszert arra hogy hogyan tudnék megtanulni gyorsan játszani? 😊 Valami módszer, esetleg valami gyakorlatsort tudtok ajánlani? 😊 Tippem hogy skálákat metronómra nyomatnék, és x idõközönként növelném a tempót 😊 Esetleg mást tudtok ajánlani? Nem akarom elsietni, csak a lényeg hogy, gyorsabb gitár szólókat is tanulhassak idõvel 😊
Csak a reklámanyagot találtam róla ami gondolom nem tükrözi a tényleges hangját...
Blackouts szettet 38-ért, Gus G szettet 40ért tudnék venni(újonnan)...
Melyik éri meg jobban?
Esetleg valami tapasztalat?
+ még egy kérdés
Floxd Rose tremolóhoz tõcsavart + perselyt hol tudok venni? Mert eddig sehol sem találtam...
Elõre is kösz.
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Lenne egy kérdésem.
Pickup csere elõtt állok és szeretném megtudni hogy ezek közül melyiket ajánlanátok?
SD Blackouts AHB-1 szett (aktív)
SD Blackouts Gus G. signature (passzív + preamp)
EMG 81+85
Esetleg valami amit ajánlanátok? (elég változatos stílusokat játszom, tehát a torzított hang és a clean is fontos hogy jó legyen)
(hárs testû Peavey Predator EXP Plus Floyd Rose-os gitárba mennének)
Kösz!
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Errõl tuti nem csúszik le, de igen mindenképpen ki kell próbálni vásárlás elõtt, már ha lehet
Hat pl. a Music Man EVH-nal sokaknak volt ilyen problemaja, az Axis-en ezert lett szelesebb a nyak.
A vastag nyak sem mindig kenyelmetlenebb a vekonyabbnal, nekem pl. egyes ibanezek tul vekonyak, pedig nincsenek nagy mancsaim. Ki kell probalni vasarlas elott.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Keskeny nyakon a ket szelso hur szeret lecsuszni a bundrol...
Viszont most egy Schecter C-1 She Devil-en gondolkodtam el. Valakinek van valami tapasztalata a Schecterekkel?
Csak az a baj, hogy még nem áll fel nekik a kukijuk 😊)))
<#idiota>#idiota> <#gonosz1>#gonosz1> <#hehe>#hehe>
A másik meg, nem is a rezgés, hanem az, hogy nem szól tisztán a hang, normális esetben csilingelnek a hangok, dúsan teli felhangokkal.
Ha meg közbeszól egy hozzáérõ bund a hangba, egy kicsit betompul, elveszíti a csengõ jellegét, tönkre megy a tranziens, ami meg alapjában határozza meg a hangszínt.
Holnap megnézem max hangerõnél hogy hallatszik-e mert eddig nem igen vettem észre. Vagy lehet hogy ahhoz nem rezeg eléggé 😛
Lehet, hogy egyes gyartok ugy gondoljak, hogy vasarlas utan igyis-ugyis kell allitgatni rajta egy csomot az altalad hasznalt hur vastagsaghoz, hangolashoz, magassaghoz, stb., es akkor mar inkabb teljesen lesporoljak a beallitast...
USA-ban pl. 100-200$ korul lehet egy teljes beallitas, ennyit sok helyen le tudsz alkudni az uzletben a >2000$-os gitar arabol, szal nem erzem olyan egeto problemanak.
Ilyen uzletbol nem vasarolnek draga gitart...
Amugy pl. vintage-nel ~10kHUF egy "teljes beallitas", ami ebben az arkategoriaban semmiseg.
Ott is csak a nyakát állítják be a feszítõpálcával, meg belövik a húrmagasságot, meg a tremolót, esetleg még a szedõk magasságán állítanak, de az nem valószínû.
Biztos nem reszelgetik szintbe a bundokat meg a nyerget.