Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Csá! Guitar pro 6-ot feltettem, nincsen benne hang, miért?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

dehát nézd már meg miket csinál, ott májerkedik a gitárral, kurválkodik a kamerának, õ is csak egy pop kurva, nekem ez jött le a klipbõl
a másik meg aki énekel..arról inkább nem is beszélek

AtomHeart
"shredding meg tapping... 5 perc gyakorlás, és rájössz, hogy olyan gyors vagy mint a villám."

MAB abban a videoban nem csak tappingel, kocsog meg buzinak nevezned ot durva volt.

Masfelol a tappinget is lehet sokkal magasabb szinten uzni, lasd pl. Guthrie Govan vieoit.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

mumpic
nem jelennek meg a videók 10.0.2 FF alatt <#fejvakaras>

nem fogom alá támasztani videóval, vagy el hiszed nekem, vagy nem.
De nyugodtan hidd el, hogy tappingel bárki úgy gitározik mint a szél.
Ezt a teknikát evh erre találta ki, kétszer gyorsabb lehetsz vele mintha simán pengetnél. Meg itt többen is megerõsíthetik, hogy a tapping bizony erre alkalmas, és olyan mint a biciklizés, ha egyszer rájössz, h kell jól csinálni, utána már könnyen megy..
én álmomban is tappingelek <#idiota>

AtomHeart
Szerintem ezt a hsz-t ala kene tamasztanod egy sajat keszitesu videoval, amelyben olyan gyorsan jatzol, mint MAB... (es itt nem az EVH-s ketkezes tappinges reszekre gondolok) <#nezze><#nezze><#nezze>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

elitehun
Milyen véletlen, nekem pont olyan gityóm van 😄
Nekem semmi bajom nincs vele csak a bundok szélét lehet érezni ha végighúzod rajta a kezed. Én anno még negyvenezerért vettem
még mindig ugyan azt mondom..
vegyél egy jó fát, lehet az akár milyen olcsó vagy drága..
nézd meg a fát, hogy tökéletes legyen, nagyon nézd meg a nyakát, bundokat, nyerget, hidat, próbáld ki azokat a dolgokat amiket a vodeókkal mutattam lentebb, és ha találsz egyet ami jó.. vedd meg, és rakj bele valami értelmes pukkancsot

nekem az ibanezem 48 as húrokkal jött a gyárból, a fender meg 46 os fender húrokkal, de azok jó régiek lehettek, mert ette õket a rozsda, de közben a gitár vadi új volt.

na ezek a buzik.. erre mondják azt tipikusan, hogy köcsög hair metálosok.
shredding meg tapping... 5 perc gyakorlás, és rájössz, hogy olyan gyors vagy mint a villám. Én magam csodálkoztam 5 perc után, hogy ez ennyire könnyû?.. elõtte meg azt hittem, hogy ezek a gitárosok biztos évekig gyakoroltak, hogy már ilyen gyorsak.. és igazából, csak attól függ az egész milyen gyorsan tudod mozgatni le fel az ujjaidat
persze a két kézzel csinálod, és ezért a sebesség a duplája a hangokban..

Nos, ha isten is úgy akarja talán egy hónapon belül új gitár vétele elõtt fogok állni. Eddig egy használt johnson strato-m volt (illetve van is), kopott kis jószág, valamint egy kis mg-15öm, meg egy rp70-es multi. A próbálkozásaimat drop C-B-A#-ban hajtottam végre, egy kis Parkway Drive, Miss may i, killswitch.
Arra lennék kíváncsi, hogy a kiszemeltem egy LTD M-10 - még megfizethetõ sávon belül van - van esetleg valakinek valami ellenérve, rossz tapasztalata? Illetve belefér ebbe a gyakorló szettembe? elõre is köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Metalmilitiakid
Nemtom ez mi, de ennek nem látom értelmét sem a zenei szépséget benne.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

elitehun
Ja amúgy csak most vettem észre de a gityón lévõ d'addario húrok vastagabbak mint amit én használok. Pedig azt hittem hogy gyárilag mindig 009-46-os húrokat raknak rá. Én 11-48-ast használok de az E A D húr tuti hogy vastagabb.
elitehun
Gyönyörû, az a szép mély hang. A basszt magában is elhallgatnám
Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

elitehun
Csak maszatos volt, mivel hidegbõl hoztam be melegbe vizes lett a hirtelen hõm. változástól és ott fogtam meg
Frosty01
bal felsõ szarvával mi történt <#idiota> úgy néz ki aképen mintha meg lenne repedezve a lakk

elitehun
150k
sz4bolcs
lol, mennyibe került??

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

elitehun
Ja elég zúzós, kösz 😄
nekem is tetszik, zúzús

Hecker007
Nagyon szép darab gratula 😄

Nekem is valami hasonló kéne zúzáshoz aktív szedõkkel 😄 xD

elitehun
Sajnos ja :S
Froopy
Nagyon szép! Tetszik a berakás.😊 De õ is ilyen ujjlenyomatfogó lesz, ha jól látom.

Froopy
4-húros készlet 14.000 körül forog, további kiegészítõ húrok egyenként 3500 jó magyar forint.

elitehun
Tudtok valamit a Craftsman basszusgitárokról?
elitehun
and I know it <#idiota>
Amúgy igen mint az összes gyári gitárnál ennél is elég magasan van a húrláb, de mégis szinte ugyan olyan közel vannak a bundokhoz mint a régi gitáromon aminek teljesen le van engedve a húrláb
Frosty01
szexi <#finom>

elitehun
El is felejtettem hogy a képfeltöltés.hu-ról nem lehet feltölteni, de sebaj, kezdjük elölrõl!
C-1 SheDevil
Fej
Berakás
Potik
Ragasztott nyak
Gyártási hely (a szériaszámot kitakartam mert menõ XD)
elitehun
De hülye vagyok! Nem is Elixir húrok vannak rajta hanem D'Addario. AM az elixir basszgitár húrok is kétszer drágábbak mint az ernie ball
én is a ballt veszem, elég jó az árához képest, az elixírek jobbak, de annyival nem mint amennyivel drágábbak.. duplaárban vannak
a húr meg fogyó eszköz, még elixíréknél is

kiváncsi vagyok vajon bass húrok közt milyen az elixir, meg az árak milyenek

elitehun
AHa, hát úgy is Ernie ball párti vagyok, de azért jó hogy nem kell rögtön lecserélni a húrokat
azok a legjobbak, de a legdrágábbak is <#szomoru1>

elitehun
Wow, az alapból rajta lévõ elixir húroknak még megvan a csengése 😄
elitehun
Igy van 😄
Frosty01
látod látod csak panaszkodni kellett <#gonosz1>

elitehun
Jó majd dobok képet csak még várok mert most kicsit "vizes" mert ugye eddig hidegben volt és behoztam a melegbe
Count Adyn
muti😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

elitehun
Úristen, ez gyönyörû, most jött meg 😄
elitehun
Az a gitár nagyon nem akar jönni, elõször szerdát mondtak, aztán pénteket de csak akkor hogyha a hó nem kavar be. Csütörtökön nem esett, na mondom fasza erre ma mintha a kibaszott Hoth bolygón lennék
lehet valami házi gyártmány is, de erõsen hajaz a 60-70-es évek kelet-európai gitárjaira.
így kis kép alapján nehéz megmondani pontosan milyen állapotban van és mennyit érhet. ha házi gyártmány, akkor nem túl kifinomult és több darabból összerakott lehet (pl. a fej más festésû-lakkozású mint a test). nem tûnik míves iparos munkának, így minimális áron lehet eladni. ha kelet európai, akkor is hasonló a helyzet. ezek a gitárok a maguk korában is olcsó, nem túl pontos hangszerek voltak. manapság csak a kommunista múlt relikviáit õrzõk, vagy megrögzött gitármániások számára képviselnek értéket. esetleg eszmeit a tulajdonosuknak. valódi áruk nincs.

szerintem egy házikészítésû sg, bútorlapból.
Nem tudom mennyit érhet, nekem nem tûnik frankónak, mekkorák már a pozíció jelölések.. lehet nem is berakások, hanem rajszögek <#idiota>

Valaki tudna segíteni, hogy honnan származhat ez a gitár, mibõl lehet, mennyit érhet?!
http://kephost.hu/share-9ECD_4F3CC110.html
elitehun
Hardest thing you cand do on a guitar (vidi elsõ kommentben) Ez mekkora már 😄
úristen ez a hang 😄
ezt valami disznóölõ-metál zenekarnak tudnám csak elképzelni 😄D

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Kizárt dolognak tartom, hacsak nem nagyon jó haverod a bolttulaj. Általában minden hangszer/hangszerhez kapcsolódó dolog olyan, hogy amint kiviszed a bolt ajtaján, 70-80%-ra esik az értéke (legalábbis használtan már max. ennyiért illik eladni, akkor is, ha ez csak "egyszerhasznált" kategóriát jelent). Nagyon kevés az olyan dolog, ami tényleg tartja az értékét.
figyuzz.. szerintetek lehet olyat csinálni, hogy hangszerboltban, hazaviszek 10 különféle mikrofont, otthon kipróbálom, hogy a saját hang rendszeremhez melyik illik a legjobban, majd kiválasztok 2 õt, visszamegyek a boltba, azokat megveszem, a többit meg visszaadom.
Esetleg letét ellenében viszem el..

Meg ugyan ezt preamp csövekkel. Kiváncsi vagyok melyik hogy szól, milyen elrendezésben.