Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a másik meg aki énekel..arról inkább nem is beszélek
MAB abban a videoban nem csak tappingel, kocsog meg buzinak nevezned ot durva volt.
Masfelol a tappinget is lehet sokkal magasabb szinten uzni, lasd pl. Guthrie Govan vieoit.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
De nyugodtan hidd el, hogy tappingel bárki úgy gitározik mint a szél.
Ezt a teknikát evh erre találta ki, kétszer gyorsabb lehetsz vele mintha simán pengetnél. Meg itt többen is megerõsíthetik, hogy a tapping bizony erre alkalmas, és olyan mint a biciklizés, ha egyszer rájössz, h kell jól csinálni, utána már könnyen megy..
én álmomban is tappingelek <#idiota>#idiota>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nekem semmi bajom nincs vele csak a bundok szélét lehet érezni ha végighúzod rajta a kezed. Én anno még negyvenezerért vettem
vegyél egy jó fát, lehet az akár milyen olcsó vagy drága..
nézd meg a fát, hogy tökéletes legyen, nagyon nézd meg a nyakát, bundokat, nyerget, hidat, próbáld ki azokat a dolgokat amiket a vodeókkal mutattam lentebb, és ha találsz egyet ami jó.. vedd meg, és rakj bele valami értelmes pukkancsot
shredding meg tapping... 5 perc gyakorlás, és rájössz, hogy olyan gyors vagy mint a villám. Én magam csodálkoztam 5 perc után, hogy ez ennyire könnyû?.. elõtte meg azt hittem, hogy ezek a gitárosok biztos évekig gyakoroltak, hogy már ilyen gyorsak.. és igazából, csak attól függ az egész milyen gyorsan tudod mozgatni le fel az ujjaidat
persze a két kézzel csinálod, és ezért a sebesség a duplája a hangokban..
Arra lennék kíváncsi, hogy a kiszemeltem egy LTD M-10 - még megfizethetõ sávon belül van - van esetleg valakinek valami ellenérve, rossz tapasztalata? Illetve belefér ebbe a gyakorló szettembe? elõre is köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
practitioner of the forbidden arts of death

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Amúgy igen mint az összes gyári gitárnál ennél is elég magasan van a húrláb, de mégis szinte ugyan olyan közel vannak a bundokhoz mint a régi gitáromon aminek teljesen le van engedve a húrláb
C-1 SheDevil
Fej
Berakás
Potik
Ragasztott nyak
Gyártási hely (a szériaszámot kitakartam mert menõ XD)
a húr meg fogyó eszköz, még elixíréknél is
kiváncsi vagyok vajon bass húrok közt milyen az elixir, meg az árak milyenek
practitioner of the forbidden arts of death
így kis kép alapján nehéz megmondani pontosan milyen állapotban van és mennyit érhet. ha házi gyártmány, akkor nem túl kifinomult és több darabból összerakott lehet (pl. a fej más festésû-lakkozású mint a test). nem tûnik míves iparos munkának, így minimális áron lehet eladni. ha kelet európai, akkor is hasonló a helyzet. ezek a gitárok a maguk korában is olcsó, nem túl pontos hangszerek voltak. manapság csak a kommunista múlt relikviáit õrzõk, vagy megrögzött gitármániások számára képviselnek értéket. esetleg eszmeit a tulajdonosuknak. valódi áruk nincs.
Nem tudom mennyit érhet, nekem nem tûnik frankónak, mekkorák már a pozíció jelölések.. lehet nem is berakások, hanem rajszögek <#idiota>#idiota>
http://kephost.hu/share-9ECD_4F3CC110.html
ezt valami disznóölõ-metál zenekarnak tudnám csak elképzelni 😄D
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Esetleg letét ellenében viszem el..
Meg ugyan ezt preamp csövekkel. Kiváncsi vagyok melyik hogy szól, milyen elrendezésben.