Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Soha nem gitároztam még, de úgy döntöttem el szeretném kezdeni. Kezdésnek szerintetek egy ilyen gitár jó választás?
Hát igen, én csak a metallicat tudom akik ilyen húrt használnak standard hangolásban
Amúgy, a számban 0:20-tól kicsit megakadtam, valaki kis help? 😊
ööö ja<#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk amikor elkezdtem gitározni már akkor nagyon megtetszettek a hajlitások ezért sokat csináltam
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Van hogy az ember elõbb fut minthogy járni tanulna 😄
Szerintem kezdonek kifejezetten karos ilyen meret, nem fogsz megtanulni hajlitani, es konnyebben kapsz inhuvelygyulladast.
11-es szett egy strat menzuraju gitaron standard hangolasban azert eleg extrem egy kezdonek... <#hehe>#hehe>
A rage szam elso perce nagyon konnyu, probalkozz hallas utan, elobb-utobb osszejon! Fejleszted a hallasod es meg elvezetesebb is, mintha tab utan potyogned...
mellesleg: még mindig érdekel ha tud valaki tabot a Curved in stone-hoz, vagy egy nálam tapasztaltabb személy ha nagyon ráér és nagyon rendes irhat egy tabot az elsõ 1 percrõl (szóló gitár)
Rage - Curved in Stone Az album cime is ugyan ez, de van egy ilyen szám is
GYIK-en feltettem egy kérdést (gitár polírozás): Valakinek valami tapasztalat? Jó tanács? 😊
Elõre is köszönöm! 😊
Így a két szedõ közt kapcsolgatva a gitáron, választhatsz, torzított és majdnem tiszta hangzás között, ugyan azon az erõsítõ csatornán.
Ezzel a móddal egy két csatornás erõsítõt is virtuálisan 3 csatornássá lehet tenni, egy clean, egy virtuális crunch, és hi gain csatorna.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Utoljára ilyen hangot kiadni még egy commodore 64 es kazetta egységet hallottam, sok sok évvel ezelõtt.
Azért akartam formatokot mert az univerzális toknál ált. 20 centivel hosszabb a toki mint a gitár, és mert a formatok amúgy is milyen fasza már 😄
Meg azért is örülök hogy találtam hangszerdiszkontnál mert veszek onnan máscuccokat is és igy egyszerûbb
Fuck Yeah
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
practitioner of the forbidden arts of death
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C