Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor olvastam nekem is egybõl az ugrott be hogy a Squier-t nem kéne. A Cort viszont jónak tûnik
Squier Bullet Strato-t semmiképpen. Egyszer próbáltam egyet, tremoló használhatatlan, potik recsegõsek, a hangszedõk rettenetesen zajosak, a bundok nincsenek rendesen eldolgozva (alsó húrt be tudtam akasztani a 14-es bund alá... Annak jó, aki elõször fog gitárt a kezébe és még nincsenek igényei (akkor el van vele néhány hónapig, amíg rá nem ébred, mennyire rossz), vagy aki látványelemként akarja összetörni színpadon (bár arra meg van olcsóbban is hasonló).
Sziasztok!
Egy talán egyszerû kérdéssel fordulnék Hozzátok. A fiamnak szeretnénk elektromos gitárt venni, de kb. 30k környéke van rá összesen. Már jó ideje gitározik(akusztikus gitáron), de most akar menni tanárhoz is. Két gitárt találtam újban, ami bizalomgerjesztõ számomra: Cort
G-110 BKS, vagy Squier Bullet Stratocaster with Tremolo - RW - AW. Ezek állnak 30 k környékén, és általam is ismert jó nevek. Ha tudnátok ezekrõl valami információval szolgálni, nagyon megköszönném.
Robi
Egy talán egyszerû kérdéssel fordulnék Hozzátok. A fiamnak szeretnénk elektromos gitárt venni, de kb. 30k környéke van rá összesen. Már jó ideje gitározik(akusztikus gitáron), de most akar menni tanárhoz is. Két gitárt találtam újban, ami bizalomgerjesztõ számomra: Cort
G-110 BKS, vagy Squier Bullet Stratocaster with Tremolo - RW - AW. Ezek állnak 30 k környékén, és általam is ismert jó nevek. Ha tudnátok ezekrõl valami információval szolgálni, nagyon megköszönném.
Robi
Itt a nõje:
Ez engem is érdekelne!
Ami érdekes volt a mókolás közben, hogy ha a direkt hangot lenulláztam, akkor a beállított hangnembe nem illõ hangok helyett egy fél hanggal mélyebb vagy magasabb hangot játszik. Pl beállított C-dúr esetén a lefogott Disz helyett is D szól, de csak ha a direkt hang hangereje 0, a generálté pedig valamekkorával hallható. Ha nem nulla a direkt, akkor meg hamis lesz mint a picsa.
Ami érdekes volt a mókolás közben, hogy ha a direkt hangot lenulláztam, akkor a beállított hangnembe nem illõ hangok helyett egy fél hanggal mélyebb vagy magasabb hangot játszik. Pl beállított C-dúr esetén a lefogott Disz helyett is D szól, de csak ha a direkt hang hangereje 0, a generálté pedig valamekkorával hallható. Ha nem nulla a direkt, akkor meg hamis lesz mint a picsa.
Rendben elviszem valahova.
Nekem egyenlõre a leggyorsabb szólóm az Eruption.
Nekem egyenlõre a leggyorsabb szólóm az Eruption.
Egyszerûen imádom a Line6-et:
POD HD500 Flash Memory v2.02 RELEASE NOTES
POD HD500 Flash Memory v2.02 is a FREE firmware update that is highly recommended for all POD HD500 users.
What’s New? POD HD500 2.02 includes two brand-new HD guitar amp models, the world’s first HD bass amp model (with eight mic model choices) and a new vintage-voiced mic preamp model.
“Plexi Lead NRM” and “Plexi Lead BRT” HD Guitar Amp Models
Stunning new HD guitar amp models based on* the Normal and Bright inputs of the legendary MarshallŸ “Plexi” 1959 Super Lead 100-watt head.
“Flip Top” HD Bass Amp Model
Based on* the AmpegŸ B-15NF PortaflexŸ, one of the most popular studio bass amps of all time.
Eight New Mic Choices for the “Flip Top” Cab Model
Get your ideal bass tone from the new “Flip Top” HD bass model with eight mic choices based on*:
ShureŸ SM57
SennheiserŸ 421
AKGŸ D12
AKGŸ D112
EVŸ RE20
ShureŸ SM7B
HeilŸ PR40
NeumannŸ U47
“Vintage” HD Mic Preamp Model
A vintage-voiced tube mic preamp based on* the RequisiteŸ Y7. Place this model at any point in the signal chain to give incredible warmth to vocal sounds and guitar and bass tones. Its controls include:
Gain: Input Gain
HPF: Provides a High-Pass Filter with a range of 20Hz-500Hz
LPF: Provides a Low-Pass Filter with a range of 5kHz-20kHz
Phase: 0 or 180 degree out of phase (useful when used within parallel signal paths)
Output: Output Level
Cabinet Model Deep Edit Parameters
These parameters offer more control over the response of the POD HD cab models, allowing more customization than ever. Each cabinet model includes the following controls:
Low Cut: Provides a gentle High-Pass Filter with a range of 20Hz-500Hz
Res Level: Controls the cabinet’s overall Resonance Level
Thump: Controls the cabinet’s Low Frequency Resonance Level
Decay: Controls the cabinet’s Resonance over time
POD HD500 Flash Memory v2.02 RELEASE NOTES
POD HD500 Flash Memory v2.02 is a FREE firmware update that is highly recommended for all POD HD500 users.
What’s New? POD HD500 2.02 includes two brand-new HD guitar amp models, the world’s first HD bass amp model (with eight mic model choices) and a new vintage-voiced mic preamp model.
“Plexi Lead NRM” and “Plexi Lead BRT” HD Guitar Amp Models
Stunning new HD guitar amp models based on* the Normal and Bright inputs of the legendary MarshallŸ “Plexi” 1959 Super Lead 100-watt head.
“Flip Top” HD Bass Amp Model
Based on* the AmpegŸ B-15NF PortaflexŸ, one of the most popular studio bass amps of all time.
Eight New Mic Choices for the “Flip Top” Cab Model
Get your ideal bass tone from the new “Flip Top” HD bass model with eight mic choices based on*:
ShureŸ SM57
SennheiserŸ 421
AKGŸ D12
AKGŸ D112
EVŸ RE20
ShureŸ SM7B
HeilŸ PR40
NeumannŸ U47
“Vintage” HD Mic Preamp Model
A vintage-voiced tube mic preamp based on* the RequisiteŸ Y7. Place this model at any point in the signal chain to give incredible warmth to vocal sounds and guitar and bass tones. Its controls include:
Gain: Input Gain
HPF: Provides a High-Pass Filter with a range of 20Hz-500Hz
LPF: Provides a Low-Pass Filter with a range of 5kHz-20kHz
Phase: 0 or 180 degree out of phase (useful when used within parallel signal paths)
Output: Output Level
Cabinet Model Deep Edit Parameters
These parameters offer more control over the response of the POD HD cab models, allowing more customization than ever. Each cabinet model includes the following controls:
Low Cut: Provides a gentle High-Pass Filter with a range of 20Hz-500Hz
Res Level: Controls the cabinet’s overall Resonance Level
Thump: Controls the cabinet’s Low Frequency Resonance Level
Decay: Controls the cabinet’s Resonance over time
nálam ami már gyorsnak számít: IronMaiden szólók, JudasPriest 😊 ennél gyorsabbakat meg se próbálok egyelõre eljátszani 😄
Ha nem tudod hogyan kell beállítani a gitárt akkor inkább ne nyúlj hozzá, vidd el szakemberhez, érdemes, az beállítja rendesen az egészet és olyan lesz mintha egy új gitáron játszanál 😊
Ha nem tudod hogyan kell beállítani a gitárt akkor inkább ne nyúlj hozzá, vidd el szakemberhez, érdemes, az beállítja rendesen az egészet és olyan lesz mintha egy új gitáron játszanál 😊
Kb egy hét múlva 100% hogy tudok majd válaszolni ha addig nem találod meg a választ vagy nem mondja meg más 😊
Epiphone Les Paul 100-as gitárom van. Tegnap este nem állítottam sermmit a gitáron csak felraktam a 11-eseket simán, viszont az egyiket túlfeszítetem és vissza kellett raknom a 9-est 😊
11-eshez képest nagyon lágyak és könnyen tolhatók, a túlfeszített húr is a D volt, tehát nem a legvékonyabb.
A nyakat meg azt se tudtam hogy lehet állítani.
Amúgy szoktam természetesen gyors dalokat játszani, bár ugye kinek mi a gyors....
11-eshez képest nagyon lágyak és könnyen tolhatók, a túlfeszített húr is a D volt, tehát nem a legvékonyabb.
A nyakat meg azt se tudtam hogy lehet állítani.
Amúgy szoktam természetesen gyors dalokat játszani, bár ugye kinek mi a gyors....
Nah most nekem lenne egy kérdésem, a Harmonizer effektet hogy a bánatba kell használni? 😛
Itt szenvedek vele kb másfél órája de nem tudok olyan hangot kitekerni vele ami tetszene, szólózásnál szeretném használni, de én le vagyok ragadva effekt téren és csak a szokásosakat használom, delay, reverb, chorus effektek 😄
Itt szenvedek vele kb másfél órája de nem tudok olyan hangot kitekerni vele ami tetszene, szólózásnál szeretném használni, de én le vagyok ragadva effekt téren és csak a szokásosakat használom, delay, reverb, chorus effektek 😄
ha nem játszol gyors dolgokat akkor nem veszed észre a különbséget.
Milyen gitárod van? Amúgy annyira nem változó az oktáv mindegyik gitárnál fontos, 9-esrõl 11-esre váltásnál általában a nyakat is be kell állítani, én most húroztam át a stratómat 12-esre és állítanom kellett a nyakon is mert ugye a vastagabb húr nagyobb erõvel húzza, az oktávot azért kell beállítani mert csak úgy lesznek a hangok jó helyen, ha megpengeted üresen a húrokat ugyanolyan hangot kell adjanak hogyha lefogod a 12. bundban. Az meg hogy hogyan kell beállítani az a hídtól függ pl a floyd rose-os gitárokon kín szenvedés, de egy vintage tremolósat beállítok tökéletesre kb 15 perc alatt, a fix hidasakat meg megint nagyon egyszerû.
Milyen gitárod van? Amúgy annyira nem változó az oktáv mindegyik gitárnál fontos, 9-esrõl 11-esre váltásnál általában a nyakat is be kell állítani, én most húroztam át a stratómat 12-esre és állítanom kellett a nyakon is mert ugye a vastagabb húr nagyobb erõvel húzza, az oktávot azért kell beállítani mert csak úgy lesznek a hangok jó helyen, ha megpengeted üresen a húrokat ugyanolyan hangot kell adjanak hogyha lefogod a 12. bundban. Az meg hogy hogyan kell beállítani az a hídtól függ pl a floyd rose-os gitárokon kín szenvedés, de egy vintage tremolósat beállítok tökéletesre kb 15 perc alatt, a fix hidasakat meg megint nagyon egyszerû.
Jah bocsi..😄
Na jó az utolsó sort nem kell figyelembe venni, csak rá kellett néznem 😊
Most felraktam a 11-est, nem tudom hogy milyen fajtái vannak, de ezt ugyan úgy fel tudom tolni mint a többit, elég lágy ahhoz képest, hogy 11-es.
Most felraktam a 11-est, nem tudom hogy milyen fajtái vannak, de ezt ugyan úgy fel tudom tolni mint a többit, elég lágy ahhoz képest, hogy 11-es.
Nem, azért vettem mert lejjebb játszok fél hanggal.
De leírnád nekem a "beállítást" kicsit részletesebben? Vagy az gitáronként változó?
Fontos lenne, mert most szakadt el az egyik húrom és nincs gitárbolt a környéken.
Meg még nem is nagyon tudom hogy kell ezen a gitáron húrt cserélni, bár annyira nem lehet nehéz (2 hete vettem).
De leírnád nekem a "beállítást" kicsit részletesebben? Vagy az gitáronként változó?
Fontos lenne, mert most szakadt el az egyik húrom és nincs gitárbolt a környéken.
Meg még nem is nagyon tudom hogy kell ezen a gitáron húrt cserélni, bár annyira nem lehet nehéz (2 hete vettem).
nem oktávot kell váltani, hanem az egész gitárt be kell állítani, amúgy a 9-es után bocsi a kifejezésért de hülyeség volt 11-est venni, a 10-es bõven elég lett volna, gondolom normál hangolásban játszol (E A D G B E) arra meg nem nagyon használnak 11-es készletet
Helló sikerült csökkentenem a zajt, köszönök minden segítséget.
Most más témában kérnék segítséget:
Eddig mindig 9-es húrokat használtam, most próbaképp vettem 11-est (Ernie Ball 2220) és az eladó azt mondta a boltban, hogy ha lecserélem oktávot kell váltani a gitárom.
Az mi?
Most más témában kérnék segítséget:
Eddig mindig 9-es húrokat használtam, most próbaképp vettem 11-est (Ernie Ball 2220) és az eladó azt mondta a boltban, hogy ha lecserélem oktávot kell váltani a gitárom.
Az mi?
hangszínt jelent magyarul igen, de am külföldi fórumokon is lehet olvasni így elég sokat 😊 én is onnan vettem át sajna, pedig a hangszín magyarosabb 😄
"de szerintem nagyon jó soundja van"
Nem kotekedeskepp, de jol gondolom, hogy a hangszinre, tonusra (angol "tone") csak magyar forumokon hivatkoznak "sound"-al? (rosszabb esetben szand-al <#nemtudom>#nemtudom>)
Nem kotekedeskepp, de jol gondolom, hogy a hangszinre, tonusra (angol "tone") csak magyar forumokon hivatkoznak "sound"-al? (rosszabb esetben szand-al <#nemtudom>#nemtudom>)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Egy kis Orange Dark Terror + valami 2*12-es láda 😄
Vagy Line6 DT25 xD
Viccen kívül mind a kettõnek nagyon jó hangja van, de egyik se olcsó, ami még jó Peavey Bandit112 igaz ez nem csöves, de szerintem nagyon jó soundja van, csöves motyók drágák és ha nem zenekarban játszol akkor fölösleges is szerintem, otthonra teljesen jók bármilyen zenéhez a tranzisztoros ill modellezõs cuccok.
Vagy Line6 DT25 xD
Viccen kívül mind a kettõnek nagyon jó hangja van, de egyik se olcsó, ami még jó Peavey Bandit112 igaz ez nem csöves, de szerintem nagyon jó soundja van, csöves motyók drágák és ha nem zenekarban játszol akkor fölösleges is szerintem, otthonra teljesen jók bármilyen zenéhez a tranzisztoros ill modellezõs cuccok.
Pont ebben a pillanatban rendeltem meg az iRiget (iPad-hez). 😊 Lehet, hogy valóban valami USB cucc lesz a vége.
"Hogyha vennék valami komolyabb csöves fejet, láda nélkül, azt érdemes/lehetséges bekötni a gépbe?"
Ha a szamitogep hangszoroit akarnad hasznalni lada helyett, felejtsd el. A gitarodbol itelve a zuzosabb hangszineket kedveled, ezt egy csoves erositovel csak nagyobb hangerokon lehet elerni, ezt is vedd figyelembe.
A csoves erositohoz sem kene ragaszkodnod, sok modellezo erosito mar egesz jo hangot produkal.
Elso korben foltetlenul probald ki a guitar riget (vagy revalvert, amplitube-ot), youtube-on is talalsz rengeteg hangmintat!
Ha a szamitogep hangszoroit akarnad hasznalni lada helyett, felejtsd el. A gitarodbol itelve a zuzosabb hangszineket kedveled, ezt egy csoves erositovel csak nagyobb hangerokon lehet elerni, ezt is vedd figyelembe.
A csoves erositohoz sem kene ragaszkodnod, sok modellezo erosito mar egesz jo hangot produkal.
Elso korben foltetlenul probald ki a guitar riget (vagy revalvert, amplitube-ot), youtube-on is talalsz rengeteg hangmintat!
Sziasztok! Tanácsot kérnék 😊
Egyenlõre nagyrészt itthon játszom, egy Vox DA5-öm van bekötve PC-re, Schecter 7 húrossal nyomom, de meguntam a digitális hangzást. A pénztárca kiürül szerintem, újítok egy másik gitárra. Hogyha vennék valami komolyabb csöves fejet, láda nélkül, azt érdemes/lehetséges bekötni a gépbe? Lényegében vehetnék Line6 Toneportot is vagy mit, azt az USB-s cuccot, de akkor megint ugyan ott vagyok. Késõbb vennék hozzá ládát, és akkor király lenne hangosba is. Errõl vélemény? Vagy valami ötlet? 😊
Köszi elõre is! Béke!
Egyenlõre nagyrészt itthon játszom, egy Vox DA5-öm van bekötve PC-re, Schecter 7 húrossal nyomom, de meguntam a digitális hangzást. A pénztárca kiürül szerintem, újítok egy másik gitárra. Hogyha vennék valami komolyabb csöves fejet, láda nélkül, azt érdemes/lehetséges bekötni a gépbe? Lényegében vehetnék Line6 Toneportot is vagy mit, azt az USB-s cuccot, de akkor megint ugyan ott vagyok. Késõbb vennék hozzá ládát, és akkor király lenne hangosba is. Errõl vélemény? Vagy valami ötlet? 😊
Köszi elõre is! Béke!
Szerintetek van értelme fix hidas gityóra staus kulcsokat venni? Most grover kulcsok vannak rajta, mondjuk teljesen meg vagyok elégedve velük csak kiváncsiságból kérdezem 😊
Határozottan biztos vagyok benne, hogy ezt a számot már belinkelted 😄 Sõt 100%-ék hogy már belinkelted 😄
De amúgy ja nagyon fasza
De amúgy ja nagyon fasza
A zajhoz hasznalj noise gate-et - az ablak tetejen a Gate-el cimkezett kallantyut tekergesd, de hozzaadhatod a rackbe is a bal oldalrol. Az egyutt recsegeshez meg huzd le a hangerot.
Már csak azt kéne megoldanom, hogy ne legyenek a torzítós toneok ilyen zajosak és tudjam együtt mûködtetni a guitar pro a guitar riggel (ha együtt szólnak nagyon berecseg)
Köszi már megoldottam!
A hangszorokat ugye a guitar link kimenetere kototted, es a hangero nincs letekerve az oldalan..?
No, hát már elnézést, hogy mindig traktállak benneteket, de az élet nem áll meg, mi meg ontjuk az új számokat magunkból, ennek a címe az lett, hogy After All. Elején picit hamiskás a gitár, fogom a fejem, hogy ezt miért nem vettem észre idõben.
Viszont eltérve a zenétõl van egy kis videó is, amit a Ganxsta Zolee-s turné alatt veszünk fel telefonnal, de azért valami filmecskét majd összevágunk belõle. Ennek is csináltunk elõzetest, hogy igazán szárnyaljon a marketing is, ez inkább talán a viccesebb kategória mintsem komolyabb.😊
Viszont eltérve a zenétõl van egy kis videó is, amit a Ganxsta Zolee-s turné alatt veszünk fel telefonnal, de azért valami filmecskét majd összevágunk belõle. Ennek is csináltunk elõzetest, hogy igazán szárnyaljon a marketing is, ez inkább talán a viccesebb kategória mintsem komolyabb.😊
Na most jöttem rá mi az az oszcillátor, igen, mozognak.
Nem tudom mi az az oszcillátor, viszont a a beállításokkban devicenak be tudom állítani a behringer usb audiot.
Nem vagyok nagy rajongója a gitáron dobolásnak, általában egy cajon-t ajánlanék a zenésznek, de ez szerintem nagyon szép. Nem tudom, milyen márka/típus ez a gitár, de nagyon jó mélyei vannak ezen a szar fülesen is.😄 Enjoy!😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
"Már mindent próbáltam"
Akkor egyertelmu, hogy hibas a cucc. <#hehe>#hehe>
Akkor egyertelmu, hogy hibas a cucc. <#hehe>#hehe>
"érzékeli a guitar link" = "érzékeli a guitar rig" 😊
Helló!
Most kaptam meg a behringert (guitar link), de sehogy nem tudom aktiválni.
Már mindent próbáltam, felraktam a telepítõlemezrõl az ASIO drivert, minden extra dolgot is felraktam még (kombók), de egyszerûen nem ad ki hangot, pedig érzékeli a guitar link, be is van neki állítva.
Akinek van és tudja hogy kell aktiválni, legyen szíves leírni nekem lépésrõl-lépésre részletesen, hogy hogy kell csinálni!
Most kaptam meg a behringert (guitar link), de sehogy nem tudom aktiválni.
Már mindent próbáltam, felraktam a telepítõlemezrõl az ASIO drivert, minden extra dolgot is felraktam még (kombók), de egyszerûen nem ad ki hangot, pedig érzékeli a guitar link, be is van neki állítva.
Akinek van és tudja hogy kell aktiválni, legyen szíves leírni nekem lépésrõl-lépésre részletesen, hogy hogy kell csinálni!
Huszárvágással oldottad meg a problémát😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nice, grat! Az árnyéka miatt elkezdtem keresni hogy van-e egy plusz hangolókulcs a Vintage-n XD Bár lehet annak is köze van hozzá hogy olyan álmos vagyok hogy konkrétan homályosan látok már 😄
Nem tudtam eldönteni, hogy elektromosat, vagy klasszikusat vegyek, megvettem mindkettõt. xDD Új szerzemények:
Vintage V100
Cort AC10 klasszikus

Vintage V100
Cort AC10 klasszikus

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Biztos hogy nem 50 féle van, hanem van egy két meg néhány reissue.
Meg ha jobban megnézed ugyan annak a kapcsolásnak több féle másként rajzolt változata van.
Egyébként meg ha belenézel a cuccba utána keresheted a pontos kapcsolását, hogy pontosn melyik illik hozzá.
Ezek a cuccok még nem olyanok mint a mai erõsítõk. Akkoriban alig pár dologból építették a marshallokat, kb fél marék ellenálás és kondi, a csövek, meg a tekercs meg a trafók.
Arra vigyázz, hogy ne rögtön kikapcsolás után nyúlkálj bele, mert még percekig is töltve lehetnek benne a nagyfeszültségû kondik.
300-400 V ok futkosnak benne, az lehet meg is ölne téged.
Szerezz egy multimétert és mérd meg az alkatrészeket, hogy jók e. Ha zárlatos, vagy megszakadt egy alkatrész, akkor azt kell cserélni, de nem mindegy a fajtája se... kondikból is van ilyen hogy silver mica, orange drop, meg mustard..stb
Ha meg akarod õrizni a soundot, h autentikus legyen a hangja, akkor a megfelelõ fajtával kell pótolni minden kondit. Az ellenállásokkal annyira nem fontos.
Meg ha jobban megnézed ugyan annak a kapcsolásnak több féle másként rajzolt változata van.
Egyébként meg ha belenézel a cuccba utána keresheted a pontos kapcsolását, hogy pontosn melyik illik hozzá.
Ezek a cuccok még nem olyanok mint a mai erõsítõk. Akkoriban alig pár dologból építették a marshallokat, kb fél marék ellenálás és kondi, a csövek, meg a tekercs meg a trafók.
Arra vigyázz, hogy ne rögtön kikapcsolás után nyúlkálj bele, mert még percekig is töltve lehetnek benne a nagyfeszültségû kondik.
300-400 V ok futkosnak benne, az lehet meg is ölne téged.
Szerezz egy multimétert és mérd meg az alkatrészeket, hogy jók e. Ha zárlatos, vagy megszakadt egy alkatrész, akkor azt kell cserélni, de nem mindegy a fajtája se... kondikból is van ilyen hogy silver mica, orange drop, meg mustard..stb
Ha meg akarod õrizni a soundot, h autentikus legyen a hangja, akkor a megfelelõ fajtával kell pótolni minden kondit. Az ellenállásokkal annyira nem fontos.
Kb. 50 féle super lead kapcsolási rajz van a gépemen, épp az a gond, hogy nem tudom melyik a jó, mert fogalmam sincs milyen erõsítõvel rendelkezem. De akkor most mindegyik jó hozzá? 😄
ebben az idõben, nem nagyon különböztek még a kapcsolások a különbözõ marshall cuccokban. pl super lead és super bass között is csak két kondenzátor értéke különbözik, meg asszem az egyikben eggyel több ellenálás van.
Keress rá a googleben:
marshall super lead schematic
Keress rá a googleben:
marshall super lead schematic
Értem köszi az info-t! Igazából nekem egy kapcsolási rajz kellene, ami alapján a fater megjavítja az erõlködõt, mert gyengélkedik szegény..... Esetleg ebben tudnál segíteni a megadott paraméterek alapján? Mert én több hete nem találom a megfelelõ kapcsolási rajzot...
úgy szokták mondani, hogy marshall plexi.. ebben az idõben még minden féle marshallt csináltak, olyanokat is amik nem stock hivatalos erõsítõk.
De az is lehet, hogy valami utólag moddolt, és kapott egy új faceplatet, vagy burkolatot..bármi lehet.
Minden esetre becsüld meg nagyon ezt a csodát. A super leadeknek nagyon szép krémes igazi marshall hangjuk van.
De az is lehet, hogy valami utólag moddolt, és kapott egy új faceplatet, vagy burkolatot..bármi lehet.
Minden esetre becsüld meg nagyon ezt a csodát. A super leadeknek nagyon szép krémes igazi marshall hangjuk van.