Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Szokta valaki használni közületek a Guitar Pro (6)-ot (nem csak kotta olvasásra, írásra is!)?
ez itt egy yamaha stúdiókütyü reklámvidijója, csak azért rakom be mert nekem baromira tetszik amit a srác összehoz nem egész negyed óra alatt, meg maga a természetesség amivel játszik
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Tudom remenytelen, de emlekszik-e meg valaki erre a videora..? <#vigyor5>#vigyor5>
Ingyenes az általad is említett Audacity-t tudom ajánlani, nem rossz program az és legalább ingyen van.
Ha elobbi, akkor guitar rigben hasznalhatod a masodik tapedeck-et az ablak aljan.
http://www.youtube.com/watch?v=vj16FcI2cBM
Ez nekem nagyon jó lenne, de nem tudom hogy kéne beállítani neki a gitárt. Valószínûleg a hangkártyát kéne neki beállítani, mint a guitar rigben midi settingsnél, csak ebben nem lehet, úgyhogy máshogy kéne, viszont nem tudom hogy.
...vágod?
Problemas lehet viszont egy panel lakasban.
Napi körkérdés: egyszer volt alkalmam játszani egy Silverblade Hellhound-on. Nagyon tetszett a hangja, ezért érdekelne: egy 20wattos fej egy 4x12es ládával mire lenne elég és mire nem?
Szerk: feszesebb hurt meg ugye nehezebb lefogni, nehezebb hajlitani es a gitar nyakat is jobban terheli.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ismét turkáltam a neten, és felötlött bennem a kérdés, kinek mi a véleménye a Marshall MG FX szériáról?
Miután megvettem elvittem hangszerboltba hogy állítsák be nekem az egészet 10-es húrhoz és azóta a hardverekhez hozzá se kellett nyúlni, hangolást tartja, persze az új húroknak kell egy kis idõ hogy beálljanak. A gyári hangszedõk is teljesen jók szerintem, igaz én cseréltem õket DiMarzio-kra (nyak: LiquiFire, közép: TrueVelvet, híd: ToneZone)
http://facebook.com/musicleander
http://facebook.com/musicleander
Van köztetek olyan aki próbálta már a Schecter Damien 6-ot? Esetleg az Ibanez rg350-370-et? Ahogy láttam hasonló árkategóriában vannak és érdekelnének a tapasztalatok, persze kipróbálom majd hangszerboltban csak hát mégis...😊
De én is inkább a Cortot ajánlanám, azt talán nem kell annyira válogatni, meg kevesebb betegsége van valószínûleg.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat