Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem az ehhez hasonló bandákat! Nem tudom mi ez a stílus konkrétan... Talán valami underground-nu-metal 😄? Kicsit hasonlít egyébként kicsit olyan All That Remains-es. Ez véletlen vagy inspiráltak?
Szervezzetek egy koncertet a tatabányai roxxy music cafe-be és én ott leszek 😊))
http://www.tenke.hu
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ha megerkeszik, valszeg eladova valik a Behringer Guitar link-em kb 8.000HUF-ert, erdekelne valakit?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
(csak vicc volt, valszeg barmilyen 8kHUF folotti cucc megteszi...)
Nem nagyon vágom ezt a VSTi dologot, meg hogy elvileg ezek csak valami kiegészítések. Hogyan tudom õket futtatni? Pl. EZDrummer, Addictive Drums.
Nagyon dicsérik õket, igaz, magyar oldalakon nem igazán találtam megvásárolható formában. Lényeg a lényeg, ezeket most eszik, vagy isszák? 😄
Esetleg valami alternatív megoldás saját gitár alá virtuálisan dobot tenni?😊
Köszi!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az hogy DUDUUDUDUUU az meg, hogy merre pengessek igaz??😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Köszi!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Most komolyan, mi ertelme ezt feszegetni?
Egy SX EG2K Les Paul copy szettem van, kezdõ gityónak azt mondják teljesen jó.
Egy SX GB1065 amp van hozzá. Milyen kábel akkor pontosan?
Audiokártyám nincs csak hangkártyám, szóval 3,5-es jack megy a hangkártyába idáig megvan, 6,3-as jack kell az erõsítõbe, de hogy lesz ez úgy megoldva, hogy a füles rá legyen kötve mindkettõre?
Egyedi hi gain hangja van, igazi marshall beütéssel.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
van hozzá lábkapcsoló is

Marshall VS100 valvestate, csõves elõfok, tranzisztoros végfok. 100 W
A hozzá tartozó 4x12 es ládával.
Így együtt szerintetek mennyiért tudnám elpasszolni?
Venni akarok egy line6 hd padlócuccot.
Valaki..? <#vigyor5>#vigyor5>
Attol lesz hamisitvany, hogy rairjak, hogy PRS, holott a keszitojuknek semmi koze a ceghez. Ami meg a minoseget illeti, en nem biznek egy olyan gitarban, aminek keszitoje nem egy ismert ceg.
"Én láttam már nem egy helyen PRS gitárt 130-150 rongy körül, most akkor ezek nagy része kopi és PRS-ként árulják õket?"
PRS-nek van az SE (student edition = csoro diak) sorozata, azok az olcsobbak, megnezheted pl. >>itt. Ha elore lapozol, talalsz ott >4.000$-os gitart is...
Mondjuk ennyi erõvel az összes low strat & tele vagy lp copy hamisítvány.
A legtöbb olcsó modell ugyanott készül, meg Indonéziában. Az hogy ezek legálisan készülnek, egy dolog. Attól még nem feltétlenül lesznek jobb minõségûek.
Én láttam már nem egy helyen PRS gitárt 130-150 rongy körül, most akkor ezek nagy része kopi és PRS-ként árulják õket? Az azért meleg lenne...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Amit linkeltem, azok kinai hamisitvanyok, ha nem lett volna evidens.
7-800 dollárnál többet nem is hiszem hogy kiadnék gitárra.
A G&L Rampage 140 rongyba került, még egy Ibanez ART 320-at tervezek majd valamikor jövõre ami hasonló árban van, és kb. ennyi.
Amúgy nekem sokkal szimpatikusabbak a PRS féle kisebb cégek, mint pl. a Gibson a köcsögpolitikájával/árazásával. PRS-nek is vannak prémium kategóriás cuccaik Gibson árakkal, de a Gibbo pl. ott sincs az 500 dollár alatti szegmensben, amit meg 500-1000 dodó között kapsz tõlük azt megkapod az Epinél, ESP-nél, vagy éppen a PRS-nél és az Ibaneznél még olcsóbban, hasonló minõségben.
On:
Eternal Descent? 😄
Nem is csak a képregényes rész, de ez a Lyra pedál.. Én kihûltem. Megkérik az árát, de nekem nagyon tetszik! 50 rugó. Nektek mi róla a véleményetek? Esetleg valakinek tapasztalat? 😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Pistike 007: Szerintem te az ufókat fogtál 😄D
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic