Soldier of Fortune II: Double Helix

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek, ez a SOF II az egyik legretkebb fps amivel valaha játszottam. Hát annyira brutálisan gagyi ez a szerencsétlenség, meg olyan indokolatlan dolgok vannak benne, hogy eldobom az agyam! És 2002-es játékról beszélünk, amikor már olyan remekek is jelen voltak, mint a Return to Castle Wolfenstein, meg még lehetne sorolni. Sok jót hallottam róla, de hatalmas csalódás az egész. Én elsõk között tettem volna be a Rossz PC játékok sorozatba, mert ahhoz legalább igazán méltó...
Qwerty4
Mindegy. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Hello

Valaki meg tudja megmondani a 2. cd címét, mert egy olyan verzióm van, amiben valószínûleg rosszul van megadva és nem lehet telepíteni...

Qwerty4

jaj sory
Hy all! Segítségre lenne szükségem! Kamcsatka: Ellenõrzõpont-os pályán elakadtam, már több helyen leszakadt a mennyezet meg ilyenek, a vonat nem indul, azt írja h az áramellátást kéne kikapcsolni v mi a szar, mivel a biztonsági rendszert már túlterheltem, felrobbant és ugyebár úgy szakadt le ott a mennyezet, szal most nem tom hogyan tovább 😞 PLEASE HELP MEEEE!
Hali! Nekem egy ollan bajom van hogy nem tom feltelepíteni az SOFII Double Helix-et mert kéri az a DemoShield vagy milyen progit és nem jó!
Mit tegyek hogy jó legyen? A CD-n rajt van egy olyan progi de azzal nem jó mert lefagy... Ha valaki tudna segíteni légyszi írjon nagyon sürgõs lenne. Kössz!
Király
<#banplz><#banplz><#banplz><#taps>

Az ha késsel, szuronnyal, paskatussal ...stb hentelsz

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Capovics
Sziasztok! Én is elakadtam a Hong Kong: STREETS pályán. Mindenkit kinyírtam, egy házban járkálok fel a felsõ szintig, de nem lehet semmit csinálni. Mi a megoldás? Segítsetek!!

progeny
Csóka! Columbiában vagyak a nejlonos bunkiba, ahol ilye hülye ruhában járkálok egy csajjal. aztán vége ennek a résznek betölt ,majd kilép. Mit csináljak.

http://szefoo.uw.hu

Adiig lövöd a motort amig el nem megy a gép.
Hol találok a játékhoz magyar patcht?
Az optionsban van, ott megtalálod, csak keresd a grafikai beállításokat.
Ajánlom mindenkinek a magyarosítás letöltését, úgy könnyebbb!!!
Nekem az elsõ rész jobban tetszik,de ez is jó.
Találtam: 3Z4J-J3PP-K848-EWPK-1F
:-)
Nem tud valaki a gaméhoz cd-kulcsot? Nem tudom feltelepíteni. :-(
Valószínűleg leváltja a Return To Castle Wolfeinstein és a Medal Of Honor:Allied Assault egyeduralmát!
elég gizda
Mindíg arra vágytam, hogy dzsungelbe harcolhassunk multiplayerbe full grafikával levelek meg minden, úgy néz ki lassan megvalósul az álom, bár itt még nincs multi, de sebaj.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Coine
Atom lesz !

Én komálom a Quaket, meg a Halflife-ot, de a SOF 1 picikét meglepett. Hasba lõttem egy ipsét puskával (duplacsövû?), aztán csodálkoztam mi az a polipszerû a hasán. Aztán rájöttem, hogy a belei. Ekkor szedtem le a gamet azonnal, bár egyébként tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Kíváncsi lennék arra is, hogy ez a 3000 poligon meg a Radeon 2 n-patchingja mit mutat majd. Már csak egy bank kellene, vagy le kell vadásznom egy vén milliomosnõt, választhatok.
Frank99
Mikor lehet már letölteni?
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A muksók arcszerkezete tényleg elég jó, és az a generálós dolog is jópofa. Ha nagy leszek én is kommandós leszek asszem. 😊 Csak elõbb kirabolok egy kamiont ami GF3 akat szállít. Kellene pár ember. 😊
Törölt felhasználó
Hát nem tudom, de kicsit szintelen és homályos a game!
Én láttam pár Jedi Knight 2 képet és az sokkal szebbnek tünt. Ja és ugyancsak a Raven csinálja!
Oldal 1 / 2Következő →