81
-
generel #81 Gyerekek, ez a SOF II az egyik legretkebb fps amivel valaha játszottam. Hát annyira brutálisan gagyi ez a szerencsétlenség, meg olyan indokolatlan dolgok vannak benne, hogy eldobom az agyam! És 2002-es játékról beszélünk, amikor már olyan remekek is jelen voltak, mint a Return to Castle Wolfenstein, meg még lehetne sorolni. Sok jót hallottam róla, de hatalmas csalódás az egész. Én elsők között tettem volna be a Rossz PC játékok sorozatba, mert ahhoz legalább igazán méltó... -
#80 Mindegy. :) -
#79 Hello
Valaki meg tudja megmondani a 2. cd címét, mert egy olyan verzióm van, amiben valószínűleg rosszul van megadva és nem lehet telepíteni... -
sz4bee #78 jaj sory -
sz4bee #77 [IMG]http://[/IMG] -
sz4bee #76 -
Sz Matyi021 #75 Hy all! Segítségre lenne szükségem! Kamcsatka: Ellenőrzőpont-os pályán elakadtam, már több helyen leszakadt a mennyezet meg ilyenek, a vonat nem indul, azt írja h az áramellátást kéne kikapcsolni v mi a szar, mivel a biztonsági rendszert már túlterheltem, felrobbant és ugyebár úgy szakadt le ott a mennyezet, szal most nem tom hogyan tovább :( PLEASE HELP MEEEE! -
mikosz14 #74 Hali! Nekem egy ollan bajom van hogy nem tom feltelepíteni az SOFII Double Helix-et mert kéri az a DemoShield vagy milyen progit és nem jó!
Mit tegyek hogy jó legyen? A CD-n rajt van egy olyan progi de azzal nem jó mert lefagy... Ha valaki tudna segíteni légyszi írjon nagyon sürgős lenne. Kössz! -
dave13 #73 Király
-
Vezír #72 Az ha késsel, szuronnyal, paskatussal ...stb hentelsz
-
#63 Sziasztok! Én is elakadtam a Hong Kong: STREETS pályán. Mindenkit kinyírtam, egy házban járkálok fel a felső szintig, de nem lehet semmit csinálni. Mi a megoldás? Segítsetek!! -
#60 Csóka! Columbiában vagyak a nejlonos bunkiba, ahol ilye hülye ruhában járkálok egy csajjal. aztán vége ennek a résznek betölt ,majd kilép. Mit csináljak. -
after #53 Adiig lövöd a motort amig el nem megy a gép. -
after #51 Hol találok a játékhoz magyar patcht? -
Matarese #45 Az optionsban van, ott megtalálod, csak keresd a grafikai beállításokat.
Ajánlom mindenkinek a magyarosítás letöltését, úgy könnyebbb!!! -
kidlacee #43 Nekem az első rész jobban tetszik,de ez is jó. -
LabiGabi #34 Találtam: 3Z4J-J3PP-K848-EWPK-1F
:-) -
LabiGabi #33 Nem tud valaki a gaméhoz cd-kulcsot? Nem tudom feltelepíteni. :-( -
kidlacee #32 Valószínűleg leváltja a Return To Castle Wolfeinstein és a Medal Of Honor:Allied Assault egyeduralmát! -
kowajano #14 elég gizda -
Andris #13 Mindíg arra vágytam, hogy dzsungelbe harcolhassunk multiplayerbe full grafikával levelek meg minden, úgy néz ki lassan megvalósul az álom, bár itt még nincs multi, de sebaj. -
#11 Atom lesz ! -
Pali #8 Én komálom a Quaket, meg a Halflife-ot, de a SOF 1 picikét meglepett. Hasba lőttem egy ipsét puskával (duplacsövű?), aztán csodálkoztam mi az a polipszerű a hasán. Aztán rájöttem, hogy a belei. Ekkor szedtem le a gamet azonnal, bár egyébként tetszett. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Kíváncsi lennék arra is, hogy ez a 3000 poligon meg a Radeon 2 n-patchingja mit mutat majd. Már csak egy bank kellene, vagy le kell vadásznom egy vén milliomosnőt, választhatok. -
#7 Mikor lehet már letölteni?
:-))) -
sanya_ #5 A muksók arcszerkezete tényleg elég jó, és az a generálós dolog is jópofa. Ha nagy leszek én is kommandós leszek asszem. :) Csak előbb kirabolok egy kamiont ami GF3 akat szállít. Kellene pár ember. :) -
#3 Hát nem tudom, de kicsit szintelen és homályos a game!
Én láttam pár Jedi Knight 2 képet és az sokkal szebbnek tünt. Ja és ugyancsak a Raven csinálja!