A Gnutella folyamatosan növekszik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye ezt te se gondolod komolyan ? 😊 mert ha igen akkor sajnallak.. de nagyon, meg oszinte reszvetem 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Törölt felhasználó
kiralysag ez a progi
Hanyingerem van a sok buzi filecserelobol, akik rinyalnak internetszabadsagrol meg filemegosztasrol es szabad letoltesrol, kozben ha bekonnektal hozzajuk egy juzer, szivbaj nelkul kick/ban/ignore, esetleg bebujnak egy tuzfal moge es blokkoljak a befele iranyulo forgalmat (unable to connect), netan nagy buszken kiirjak pl. fiszfaszomTRADEONLY.mp3 (bizniszbuzi).
Bar nem is tudom miert rinyalok itt, hiszen a peer2peer-es emberek nagy resze ugyis kulfoldi, bar a fentiek nem _csak rajuk_ vontakoznak. A p2p programok celjat sokan felreertelmezik.
Netan en is?
tudom...
shut up and dance...
Bar nem is tudom miert rinyalok itt, hiszen a peer2peer-es emberek nagy resze ugyis kulfoldi, bar a fentiek nem _csak rajuk_ vontakoznak. A p2p programok celjat sokan felreertelmezik.
Netan en is?
tudom...
shut up and dance...
zizi
Gnutella. Az internet után a világ második legnagyobb találmanya. Én dialup-os user vagyok, s mostanába igen sokszor megy éjjel a gép. Vaj miért 😊)))
Gnutella. Az internet után a világ második legnagyobb találmanya. Én dialup-os user vagyok, s mostanába igen sokszor megy éjjel a gép. Vaj miért 😊)))