Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és igen, hogyne próbáltam volna, nem hiába mondom, hogy vicc elõre leirni valamit, arról nem beszélve, hogy majd a kormány témára visszatérünk még egy év múlva, de szerintem nagy dobásra készül a codi. és amúgy is miért ne lehetne a G sorozaton kivúl bevezetni valami mást? ne vicceljünk már.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
másik dolog meg, hogy a codi hülye lenne egy bóvli szart kiadni nem? ne vicceljünk már. a legjobb grafikára mennek rá, leszarják, hogy hardvert kell sokaknak lehet cserélni. majd megoldod. ahogy megoldod majd azt is, hogy megvedd a kormányt.
meg a GT5-höz van ugye elvileg a DF GT és régen a Pro, szóval simán lehet és kinézem a Codi-ból, hogy ennél komolyabbat csinál egy kicsit drágábban. Mert mért is ne?
neilszab: Te most viccelsz nem? 😄 mi van, hogy külsõre megtetszik egy lány akkor "mi vagy te, "lány"? 😄 Naná, hogy számit a külsõség is, meg remélem ez még halkabb lesz mint a DF GT, lesznek rajta f11-es kapcsolók, meg etc. Úgyis fõleg csak formula autóval tolom. Az emberek ezek szerint nem vehetnek zizléses számitógépházat mert buzik lesznek tõle vagy mivan? Nem csinálhatok egy tök jó cockpit-et, ami frankón is néz ki a szobában? nem várhatok egy akár jobb kormányra mint, egy DF GT?
Mire fel ez a hülye kérdés?
Anonymus20: f1 2010 topicjába másolta be valaki, forrást nem kerestem, de elhiszem a srácnak aki irta, mert már korábban is volt téma ez, de a codi idén hanyagolja már a témát, majd jövõre. 😊 szal szerintem biztos az info.
rf-bõl hiányzik a kers vérpistikéknek..a kormány meg ne kerek legyen hanem mint a bannerban a mercedesnek van <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem értem, hogy miben kéne másnak lenni egy kormánynak, az F1-hez minõségében, mint az eddigieknek?
Több gomb kell rárakni a gyárban (egy gomb kábé 10 Ft költség a Loginak), meg kerek helyet lapos kormány kell, az meg ugye olyan, amilyenre kalapálják...
Szóval nem értem mire fel a lelkesedés?
Formula force EX
Evvel egyre több a gond, ahogy olvasgatom mostanában szoftverileg.
Ennek jön egy újabb változata inkább (szerintem), ilyen dfgt kategória alatt. 10-15.000-es tartományban.
Mivel Forma1 autóhoz nem kell se szekvenciális, se H váltó, se kuplung, se 360°-nál több forgásszög.
Szóval ez azért a gyenge belépõkategória lehet kb véleményem szerint. Ne éld bele magad nagyon.
Kicsit talán más lesz a formája (F1-esebb), hogy a 10 éves gyerekek ezt kérjék majd a Media Marktban, az Xbox meg a PS3 mellé (igazodva evvel, a játék színvonalához).
f1 2011-hez végre jön egy F1-es kormány, amihez valszeg a logi gyártja majd a cuccot. istenem. végre. 😊
alig várom már. én úgy gondolom, hogy egy komolyabb kormányt szeretnének összedobni, az árát elsõ körben úgy 40-70ezer környékén tippelném megjelenésének idején.
azért is lenne ez jó nekünk, mert egy komolyabb kormány már nagyon drága, viszont a mezeiek meg pl nekem nem nagyon tetszenek. 😞 DF GT még elmegy, de szerintem a fanatec kormányok és a g25-27 is elég ronda.
egy igazi f1 kormány, kapcsolokkal meg minden. nah az odabasz.
mellesleg egyre jobban várom az f1 2010-et. annyira szimpi, amit és ahogy tálalnak, hogy ebbõl nagy szar nem lehet. 😊
#10130: 😄😄D
Beteg vagy...XDDDDDD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A problémám a következõ. DFP-m van épített pedállal, a fékpedálom kb 13 cm utat tesz meg, de rfactor alatt már 8-10cm-nél maxon van. Ezt szeretném állítani. Játékon belül ha az érzékenységet minimumra veszem, még mindig hamar blokkol.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Csak kicsit koszos, lesz tõle a környezete, de a kevés kenés az inkább gond😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
De még van rá 1 év gari, akkor meg ugye ugrik ha szétszedem :S
Mit ajánlotok?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
bezeg most hogy másik van 5 kerékkel..szoba végén állok meg csak 😄
Szõnyeg.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.