Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1 2010 egy vicc lesz. a grafika tényleg jó lesz, de a szimulátorhoz semmi köze nem lesz kb...

symbol
próbáltam. a videó meg nem sokat árul el, iracingrõl is lehet nevetséges videókat kimenteni. :p
és igen, hogyne próbáltam volna, nem hiába mondom, hogy vicc elõre leirni valamit, arról nem beszélve, hogy majd a kormány témára visszatérünk még egy év múlva, de szerintem nagy dobásra készül a codi. és amúgy is miért ne lehetne a G sorozaton kivúl bevezetni valami mást? ne vicceljünk már.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

bardocz
Láttál már róla videót, hogy kikapcsolt segítségekkel hogy megy? És próbáltál már rendes szimulátorban valami valósat, mondjuk GP2? Ha nem, akkor valószínû ezét nem érted, hogy miért írunk ilyeneket.
symbol
Jézus. 😄 Ti játszottatok már az f12010-el, plusz a jövõbe is láttok? XD no comment.

Igen, az a baj, hogy a keszitok, szerintem sose jatszanak ilyennel, igy nem tudjak mik lennenek az igenyek...
Nem oda akartam nyomni a valasz gombot, sry
bardocz
Szerintem az sem lesz, ha egyáltalán lesz.
Nem is lesz jobb kormany a dfgt-nel, az mar G szintu lenne, es nemreg jott ki a legujabb G-s kormany, a G27, nem szamits atom kormanyra, talan kap egy kezi kuplungot....
bardocz
Miért csinálna jobbat, mint a DFGT? Nyugodj meg, közel sem lesz olyan jó. Ráadásul az F1 2010-hez még ffb se kell. Vízben kipörgésgátló nélkül úgy lehet kigyorsítani, mint máshol szárazon sem.
symbol
olyan kategória már nagyon nem érdekel, tõlem aztán lehet f1-es. 😊

másik dolog meg, hogy a codi hülye lenne egy bóvli szart kiadni nem? ne vicceljünk már. a legjobb grafikára mennek rá, leszarják, hogy hardvert kell sokaknak lehet cserélni. majd megoldod. ahogy megoldod majd azt is, hogy megvedd a kormányt.

meg a GT5-höz van ugye elvileg a DF GT és régen a Pro, szóval simán lehet és kinézem a Codi-ból, hogy ennél komolyabbat csinál egy kicsit drágábban. Mert mért is ne?

neilszab: Te most viccelsz nem? 😄 mi van, hogy külsõre megtetszik egy lány akkor "mi vagy te, "lány"? 😄 Naná, hogy számit a külsõség is, meg remélem ez még halkabb lesz mint a DF GT, lesznek rajta f11-es kapcsolók, meg etc. Úgyis fõleg csak formula autóval tolom. Az emberek ezek szerint nem vehetnek zizléses számitógépházat mert buzik lesznek tõle vagy mivan? Nem csinálhatok egy tök jó cockpit-et, ami frankón is néz ki a szobában? nem várhatok egy akár jobb kormányra mint, egy DF GT?

Mire fel ez a hülye kérdés?

Anonymus20: f1 2010 topicjába másolta be valaki, forrást nem kerestem, de elhiszem a srácnak aki irta, mert már korábban is volt téma ez, de a codi idén hanyagolja már a témát, majd jövõre. 😊 szal szerintem biztos az info.

Elnezest, mar az f-csatorna a divat<#banplz>
Dietrich
hát nem érted?
rf-bõl hiányzik a kers vérpistikéknek..a kormány meg ne kerek legyen hanem mint a bannerban a mercedesnek van <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Azért nem jön be neked egy kormány, mert szerinted ronda?? Mi vagy te, lány? 😄

Nem értem, hogy miben kéne másnak lenni egy kormánynak, az F1-hez minõségében, mint az eddigieknek?
Több gomb kell rárakni a gyárban (egy gomb kábé 10 Ft költség a Loginak), meg kerek helyet lapos kormány kell, az meg ugye olyan, amilyenre kalapálják...

Szóval nem értem mire fel a lelkesedés?

Honnan van az info?
pointer4
De hiszen már van a Logitechnek Formula1-es kormánya.
Formula force EX
Evvel egyre több a gond, ahogy olvasgatom mostanában szoftverileg.
Ennek jön egy újabb változata inkább (szerintem), ilyen dfgt kategória alatt. 10-15.000-es tartományban.
Mivel Forma1 autóhoz nem kell se szekvenciális, se H váltó, se kuplung, se 360°-nál több forgásszög.
Szóval ez azért a gyenge belépõkategória lehet kb véleményem szerint. Ne éld bele magad nagyon.
Kicsit talán más lesz a formája (F1-esebb), hogy a 10 éves gyerekek ezt kérjék majd a Media Marktban, az Xbox meg a PS3 mellé (igazodva evvel, a játék színvonalához).
symbol
ide is bekopizom amit az f1 2010 topicjába irtam mert nah... :

f1 2011-hez végre jön egy F1-es kormány, amihez valszeg a logi gyártja majd a cuccot. istenem. végre. 😊

alig várom már. én úgy gondolom, hogy egy komolyabb kormányt szeretnének összedobni, az árát elsõ körben úgy 40-70ezer környékén tippelném megjelenésének idején.

azért is lenne ez jó nekünk, mert egy komolyabb kormány már nagyon drága, viszont a mezeiek meg pl nekem nem nagyon tetszenek. 😞 DF GT még elmegy, de szerintem a fanatec kormányok és a g25-27 is elég ronda.

egy igazi f1 kormány, kapcsolokkal meg minden. nah az odabasz.
mellesleg egyre jobban várom az f1 2010-et. annyira szimpi, amit és ahogy tálalnak, hogy ebbõl nagy szar nem lehet. 😊

pointer4
Hát vedd lejjebb az érzékenységét. Ha 13cm a teljes út, akkor 13cmnél kellene 100%-on állnia. Innentõl kezdve, max a beállításokon múlhat.
somdav95
Mikor a játékba már elfordult, a gép akkor kezd mozogni, jó ötlet, de úgylátom még nincs teljesen kifejlesztve 😊

#10130: 😄😄D

SrAta
XDDD
Beteg vagy...XDDDDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gabesz752
Igen, ez lesz az. Sajnos úgy nem mûködik, ahogy én gondoltam.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

cselt
DXTweak-re gondolsz?
gabesz752
Egy gyors kérdés. Mi annak a programnak a neve, amivel lehet állítani a tengelyeket winbõl. Azthiszem azt is a wingmanteam csinálta.
A problémám a következõ. DFP-m van épített pedállal, a fékpedálom kb 13 cm utat tesz meg, de rfactor alatt már 8-10cm-nél maxon van. Ezt szeretném állítani. Játékon belül ha az érzékenységet minimumra veszem, még mindig hamar blokkol.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

somdav95
Szóval jó zsírosan szereted... <#eplus2>

atenza
Az ffb-t amúgy sem maxon használom, szóval ha gyengébb lesz akkor picit erõsebbre állítom. Iszonyat hangos és idegesít még fejhallgatón keresztül is. Hangszigetelni kéne 😛 Úgysem melegszik annyira, szóval kibírná 😊

SrAta
ott a pont, a sok zsír nemgáz, az kifolyik😄😄😄
Csak kicsit koszos, lesz tõle a környezete, de a kevés kenés az inkább gond😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pointer4
Ja, hát ha vastagon bekeni zsírral, akkor 1 körbeforgatás alatt a felesleg eltûnik onnan.
Toby0501
Egy mondatomban sem említettem, hogy csontszáraz a fogaskerék. Azt írtam, hogy nem áll a zsírban.

pointer4
Dehogy nincsen 😄

Csak vékonyan, hogy ne tocsogjon, meg spórolnak.
Toby0501
A zsír miatt a motornak nagyobb erõt kell úgy kifejtenie, s gyengébbnek fog tûnni az FFB. Illetve neked is erõsebben kell majd tekergetni. Szerintem nem véletlenül nem áll a zsírban a fogaskerék. 😊

atenza
Nekem is be kellene kennem a df gt-t azt mondják gyárilag nincsen és így sokkal halkabb lenne...
De még van rá 1 év gari, akkor meg ugye ugrik ha szétszedem :S

pointer4
Zsírt, kenõzsírt.
Gondoltam nem ártana kicsit megkennem a G25 fogaskerekeit, mert kezd csúnyulni a hangja, mikor tekerem. Viszint sok eltérõ/ellentmondó véleményt láttam már, hogy mivel érdemes "besíkosítani".. 😊

Mit ajánlotok?

gabesz752
Én a 2hátsó görgõt belerakom a cipõmbe<#buck> Nem csúszik még parkettán se.

Ombika
En meg ennel is koltseghatekonyabb modszert alkalmazok. Szonyeg alatt megy el a hangfal kabele, az ugye kituremkedest okoz es pont eleg ahhoz,h ne csusszak hatra, ha fekezek! 😊))))))

symbol
Ez jó 😄 ezt én is megcsinálom. 😄 így egy ideig még sportülés sem kell majd a fanatec pedálhoz 😊

ffb-es kormánytól le tud fagyni egy játék ? saitek r660 gt-m van és a grid valamint a dirt 2 gyakran lefagy játék közben a kormány meg oldalra kormányozza magát és ottmarad amíg újra nem indítom a gépet . Van valakinek valami ötlete ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Dietrich
nyugi nem mozdult el a szék ha tapostam a féket 😉
bezeg most hogy másik van 5 kerékkel..szoba végén állok meg csak 😄

Falkon
Nálam se túl bonyolult!
Szõnyeg.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
kicsit kikopott tõle a parketta 😄

pointer4
<#eljen>
Mersant
latom az egyszeru megoldasok hive vagy 😄😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ombika
Ettol meg a tobbi kerek siman mozog, ami kenyelmetlen!

Kenny85
nekem nem hiányoznak a görgõk..
csak szigetelõszalag kérdése 😄

bardocz
:ASD?A:
pointer4
Neked nem hinékk, múltkor is így leléptél le a webcam-es dumálásról:
pointer4
Ennél egyszerûûûbb? Az a föld legegyszerûbb megoldása 😄 És még relatív igényes is.
Dietrich
nálam bevált 😉

Toby0501
Törölközõ a két hátsó görgõ mögé?