Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
garanciád van még rá?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

persze, nincs mit titkolnom. 😊 egy verseny alatt sikerült úgy lerántanom, hogy a rögzítõ fülek ketté törtek, ami a kisebbik gond, mert késõbb már a pedálokat sem érzékelte a rendszer.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

Dietrich
Logitech cuccokat magyarországon nem javítanak..legyen az kormány, egér, billentyû..
telefon van hívd õket.
+36 177 74 853

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cselt
Attól függetlenül egy telefont megér, Logitech híresen nagyon korrektül kezeli ezeket a dolgokat 😊
cselt
Mert mit csináltál vele ha szabad tudni?
sajnos én basztam el a cuccot, már ránézésre bárki megmondja. ezért vagyok meglõve.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

cselt
Szervíz az szerintem nincsen, inkább hívd fel Logitechéket és ha olyan baja van küldenek egy vadi újat 😄 (sõt leginkább G27-et)
sziasztok!
g25-öt a fõvárosban hova tudom elvinni szervizeltetni?

pointer4
SrAta
Hogyne létezne...😄
A balettezõknek gyakran van 46os lábuk😛
Fõleg a kislányok, azok veszik leggyakrabban, a rózsaszín 46os balettcipõketXD, jah meg a katonákxD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pointer4
Nekem télen nem tûnt olyan melegnek, zokni kellett.
Nyáron jó mezítláb 😄
Viszont most már cipõn gondolkodok, valami vékonyra gondoltam. Létezik 46-os balettcipõ? 😄
De nem kifejezetten a pedál miatt, hanem az alatta lévõ fémlemez bordái miatt.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jacek
hehe kb 2 eve amikor megvettem a G25-ot kb 10 perc utan a kuplungon volt a fek😄😄😄 egyertelmu kenyelmesebb mert tavolabb van egymastol😄

Roger6
Hogy neked mekkora gondjaid vannak! Zokniban, vagy nélküle? <#vigyor3> Kicsit olyan, mint egy 8 éves kisgyermek, aki tudja mit kap karácsonyra, és be van sózva. Egyébként meg: te fogod tudni, amint megnyomtad a pedált. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

symbol
huhu. devicces 😄 szar ügy hogy itt le vagy ragadva. mellesleg a videók még nem jelentenek semmit, a játékkal kapcsolatban egyedül a törés gáz kicsit, de az sem a többi szimulátorhoz hanem a codi nevéhez képest. fizikáról majd megjelenés után. :p

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Dietrich
facatec cucc?? mikor jön ehhez a hiperszuper F1 játékhoz egy hiperszuper kormány? vagy már nem is annyira hiperszuper csak mezei fos játék ahogy egyre több videó kikerül róla meg a beta kormányról? :p

symbol
egy kérdés. fanatec pedál itt lesz elvileg jövhét csütörtökön. 😊 zokniban toltam eddig ugye mûanyag pedálokkal. Most is tolhatom abban? Nem lesz "hideg" a pedál? 😊 vagy van valami speckó ötlet erre? Cipõben csak nem kéne, bár lehet a kemény fék miatt nem ártana. vagy nemtom. tapasztalatok, tippek, ki mit, merre hogy..? 😊 elõre is köszöntem. 😊

symbol
a kuplung pedálja tök puha lehet, nem is értem hogy lehet azzal fékezni. egy fék legyen kemény, fallabdás esetleg vagy load celles, de szimulátorban kuplung pedállal fékezni öntökönvágás.

Tekintettel voltam rád! 😄

Egyébként ezután a "kuplungos" sztori után kényelmetlenül érzem magam a loadcell-l... 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Tudsz te ennél hosszabb monlógot is 😄

Amúgy, serintem eg vasrudakból összeheggesztett szimulátor, havernál, nagyfaternál, vagy haver haverjánál olcsóbb, mint egy normális forgószék 😄 Leglaábbis, ha bontóban veszünk bele ülést 😄
Kisiklott értékrend, ennyi!

Eredményhajhász hozzáállás, amely szerint értékesebb az e-fasz képzeletbeli nagysága, mint az az élmény, ami a szimulátorozás lényege... ha ezt az NFS szériával csinálnák, egy szót nem szólnék... így szánalmas... ( szerintem )

www.smart-bus.hu

arty
tehát a görgõs irodai széken és a cockpiten kívül nincs semmi 😮

(relax fotelbõl játszok amugy.. akkor ez most kokpit?)

Forza.

bardocz
Lehet még nem láttál olyat, de biza vannak görgõ nélküli székek is, irodába valóak!
Toby0501
Igazad van, végülis ebben az országban mindenki megteheti, hogy cockpitet építsen magának vagy esetleg rendeljen egy PlaySeat-et .<#wilting>

arty
tán nem görgõs széken kellene játszani... 😊

Forza.

Toby0501
Szerintem egyszerûen csak nincs kedvük cipõt felvenni a vezetéshez, vagy kiékelni a jól megszokott görgõs széket, hogy el ne tolják magukat..

arty
Nyilván a hatékonyság miatt csinálják. Ezért játszanak sokan ffb nélkül is, ahogy hallom.

Kisiklott értékrend, ennyi 😊

Forza.

NIBI
De az, de sokan nem akarjuk azért szétszedni... Pláne ha még garis...
Illetve akkor ha H váltózok, akkor meg kicserélve lesz gagyi. 😄
SrAta
Rugót cserélni nem megoldás?😄😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nem tudom mi ebben a nagy eretnekség... a G25 ben a gáz mellet balra van még két darab pedál, az egyikben keményebb, a másikban pedig puhább a rugó.. és akik nem kuplungolnak, azok arra rakják a bal lábukat, amelyiket nekik kényelmesebb/hatékonyabb lenyomni.

Én két hét gyötrelem és fájdalom után megszoktam a keményebb féket, de manapság már ok a nyápic, ezért nem kell õket bántatni. Meg ugye vannak olyanok is, akik például dagik... <#beka2><#smile>

pointer4
Azt nem mondtam, hogy nem tudnak vezetni 😄
Dietrich
pl. Tom is a G25-nél a féket a kuplungra átrakta mert baromi kemény és ugye az õ segge alatt is egy nagy bömi van az életben 😉

Dietrich
ja nyertek már pár versenyt rfactorban meg GTR2-ben is mastersen :p

Norbi1990
LOL
Eddig nem is tudtam, hogy kuplung pedállal kell fékezni 😄
De nem hiszem, hogy olyan nagyon nehéz lenne benyomni azt a kuva féket 😄
Anyám borogass! <#idiota>

www.smart-bus.hu

pointer4
Fõleg ha van valami fájdalmas nemibetegség 😄
macleody
Ha F1-et nyomnak akkor nincs ezzel semmi gond. Gondolom a bal lábbal fékezésnél jobban "lábra" esik a kuplung pedál.
arty
ha nidforszpideznek, nincs is ezzel semmi gond... csak ha szimeznek, akkor kicsit fura, hogy a képernyõre kell a realitás, de a lábai alá már nem ?

Forza.

NIBI
Én is a kuplungot használom féknek. Hosszú távon sokkal kényelmesebb (ha nem kell H váltózni).<#kacsint>
pointer4
Ezek mind buzák lehetnek 😛 😄
Dietrich
az egyiknek 240 lovas autója van a másiknak nem tudom de kb 220 lehet az is..nem hiszem hogy ez lenne a probléma :p

bardocz
:ASD

Gondolom autóban még csak hátul, meg jobbegyben ültek.
Dietrich
kalibrálás..féknek a kuplung pedált adja meg.

Dietrich
neveket nem mondok 😊
de azt mondják a fék pedál túl kemény így azt a kuplung pedálra rakták rá.

bardocz
És azt hogy?😄
pointer4
Ki ez a sok eszetlen ?
Dietrich
G25 esetében szinte majdnem mindenki a féket a kuplung pedálra kalibrálta 😉
így ott sincs kuplung pedál ahol egyébként van.

bardocz
De nekem nem olyan kéne, úgy nekem is be van állítva, hanem rendes, mint egy pedál. Ne digitális legyen mán az a kuplung😛
Dietrich
DFGT-n nálam az L3 gombon van a kuplung.

bardocz
Pontosan így😊
Ez igazából a DFGT-re is jó lenne, akkor tudnék normálisat rajtolni.