Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palinho96
Valaki segítség??? #10390

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Dagi vagy... nincs ezzel gond, nem kell ezt magyarázni! Én így is szeretlek! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Esküszöm tudtam, hogy te be fogsz szólni 😄 Amikor leírtam, már akkor. Pedig még nem is nyomtam rá a küldés gombra 😄
Ezért a pocakért meg kellett harcolni 😛 Kemény meló volt, sok pénzem van benne 😛 Nem lehet mindenki irodista testalkatú 😛 (nyeszlett)
Igen, a szép sportülésben ülve, lusta vagyok kimászni, és lebújni az asztal alá, dugdosni a kábelt 😛
Kihúznom, meg azért kell, mert a 7 USB eszközzel nem nagyon jutok át a boot sequencen a biosnál 😄
"Tököm hajoljon mindig olyan mélyre 😄"

Ja kérem... akinél nem engedi a pocak! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Én találkoztam már ilyesmivel. Viszont nem az elõlapi panelen, hanem a gagyi usb HUB-on. Persze szó sincs elkopásról, az usb 4 csúszóérintkezõjének max koszolódni van lehetõsége. Az a kis fémház, ami körbeöleli a portot, na az csinálta, hogy elengedte a nyákot. Beledugva az usb csatlakozót egy szép nagy kört lelehetett írni vele, és közben hol érintkezett hol nem. Ez úgy nézett ki hogy az apró rezgésektõl néha néha ledobta.
De a csatlakozó nem kopott el, kilazult a háza 😄
Viszont a chieftec házam front csatlakozója 2x olyan idõs, és semmi baja 😄 Kicsit jobban össze van rakva 😄
Itt melóban 1x már jártam úgy, hogy kitört az usb aljzatból az a fehér mûanyag nyelv, és az érintkezõk lógtak a levegõbe 😄 Na de ez se minõségi termék 😄
Abban az állításban igazat adok, hogy egy csatlakozó halála az ha ki-be dugdossák, de az usb csatit erre találták ki, naná hogy többet bír mint a videó hátulján a Scart kábel 😄
Én amúgy könnyebben oldottam meg a kérdést, tettem egy kapcsolót az usb kábelre 😄

Tököm hajoljon mindig olyan mélyre 😄
Roger6
Ja, a fogalomban igazad van, kopás van, gyönyörûen leírtad. Fizika ötös. A kérdés, ha van kopás, lesz valami baja a kormánynak? Veled volt már ilyen? Nekem ezelõtt 3 évig volt meg az elõzõ kormány, és annál bizony ki-be kellett húzogatni, mert a régen más volt a szobám elrendezése + asztal, és semmi gondja nem volt. Most egyik haveromnál van másfél éve, laptopra kötve játszik vele (tehát elég gyakran van mozgásban az aljzat), és még mindig semmi baja. De igazad van, kopás van, de hogy ez tönkretenne bármilyen kormányt, én nem hinném. Ez személyes tapasztalat persze, lehet vannak szerencsétlenebb emberek, rosszabb típusok/típushibák.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Márpedig az állandó ki-be húzigálástól el kell kopnia, ez a törvényszerû. Csak mondjuk egy gagyi kínai hamarabb kopik el, mert abból az anyagból csinálják, amit találnak, míg valami komolyabb cuccnál ez elhanyagolhatóbb.
Ha két felület súrlódik, akkor ott mindig lesz kopás.
Roger6
Tehát szerinted is tönkremegy. Hát nem tudom, mekkora kurva nagy erõs emberek vagytok, hogy szétkúrjátok a pendrive-ot (meg hát a kormányt ugye - ne felejstük el a kiinduló pontot sem) egy USB portal, de nekem még egyszer sem sikerült az évek alatt, pedig sok száz megfordult a kezeim között. Érted, hogy értem, hogy õ mire gondolt? Csak nem hiszem el, hogy az állandó ki-be faszságtól törvényszerûen el kell kopnia, és tönkremennie. Biztos volt rá példa, 1.000-bõl 1.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

palinho96
Sziasztok... nekm egy Genius Speed Wheel 3MT van és minden játékban jobbrahúz nem nagyon csak olyan 5-6 fokkal... A Vezérlõ puiltban megnéztem és ott a kalibrálás után is ugyan olyan... hogy lehetne megoldani.. XP-m van :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

arty
keress rá a windowsod helpjében, hogyan lehet kikapcsolni UAC-ot, ha gond lenne

win7 32bittel ment, szvsz 64bitessel is menne

Forza.

bardocz
Nem a kurva usb port megy tönkre, hanem a kormánynak a csatlakozója, pont úgy, mint ahogy ljebb tönkrement egy pendrive.
Firerock
uac?
win7 64bit el mukodik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

arty
(UAC bekavarhat, ha valakinél engedélyezett ... )

Forza.

arty
devcon.exe letölt: http://support.microsoft.com/kb/311272

windowsodnak megfelelõ 32 vagy 64bites exe c:\windows könyvtárba másol

asztalon jobbklikk, új shortcut (nemtom mi magyarul, fentrõl a második 😄 ) ...

beilleszted az alant általam belinkelt parancssorok vmelyikét:
C:\Windows\devcon.exe disable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
C:\Windows\devcon.exe enable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"

(disable = letilt, enable = engedélyez)

végül elnevezed a shortcutot "g25 letiltása" "g25 engedése" -re és kész

viszont ahogy irtam, a VID és HID számok mások lehetnek másnál, a linkelt képeken látni, hol lehet kilesni az aktuálisat 😊

Forza.

Roger6
Nyugi, nem engem kell elemezgetned, hanem az USB-det törölgesd szorgosan, nehogy szarrá kopjon. <#nyes><#alien> --> ilyet sem láttam, mégis hiszem hogy létezik. <#idiota><#nyes><#zavart1>

Roger6
Na jó, igazad lehet, felbaszták az agyam munkahelyen. A sok paraszt. Nem kéne ennyit a témán lovagolni, szerintem nem mehet tönkre a huzigálástól, mások szerint igen, és kész, ennyi.<#eljen>

Toby0501
Pont az a típus, hogy ha vele nem történt meg, akkor az nem is létezik és lehetetlen és kizárt..<#zavart1>
Szerintem a kémrepülõk sem léteznek, mert még egyet sem láttam, csak hallottam róluk.<#idiota>

Dietrich
én írtam bármit is az USB-rõl?
én csak azt humortalan vagy..nem ûlsz mereven azon a széken? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Na most komolyan. Melyikõtöknek ment tönkre USB portja attól, hogy ki-be húzogatta a pendrive-ot, vagy akármit? De tényleg, lehet jelentkezni.

Roger6
Akurva... na jól van, akkor komolyan: ragasszátok be az USB-t, és soha ne is húzzátok ki. Úgy tuti nem kopik el. Ezt a baromságot, te jó ég...

Firerock
elmondanad az asztalra rakas modjat?

Dietrich
nem tud és még humortalan is...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Értelmeztem. Tehát ha kihúzod sokszor USB-bõl a kormányt meg vissza, elkopik az USB port, ahogy írtad. Aztán jött az USB kontra vs. pendrive, na itt már a pendrive megy tönkre állításod szerint. Nem értem, honnan jött ez a hirtelen vágás, hiszen eddig nem errõl volt szó. Szóval a lényeg, hogy semmit ne dugjak be meg húzzak ki sokszor, mert így-is, meg úgy-is tönkre fog menni (elkopik) az USB port, vagy az, amit beledugok. Világos. Egyik haverom mondta, hogy hallott már olyanról, aki látta, hogy mondták nekik a haverjai, hogy van ilyen. Ja. <#idiota><#fejvakaras><#wave> OFF vége.

Toby0501
Mondtam én egy szóval is, hogy a gépen szar az USB?<#wilting>
Olvas, értelmez és csak aztán szólogat be.<#sniffles>

Roger6
Te, arra nem gondoltál, hogy a pendrive volt a ludas? Ahhoz kibebaszott sokat kéne USB-be dugogatni, hogy elkopjon. Céges gépem 4 éves, azóta egy USB-t használok rajta, ahova a pendrive-ot rakom (ügyfelek azon hozzák ugye az anyagot), és az ég-világon semmi baja. Minden nap jönnek USB-vel, nem tudom te mit csináltál vele otthon. <#zavart2>

Toby0501
De. Nekem pl egy régi pendriveot kell össze-vissza mozgatni bármelyik USB portba dugva, hogy észlelje a gép a veszélyt.<#idiota>

Roger6
Mi?!! Az USB port? Van belõle 8 hátul, 4 elöl. De ezt most ugye nem gondoltátok komolyan... <#whatever>

Toby0501
Kopik.

Roger6
Ööö... hát nekem nem kell húzigálnom, mivel nincs olyan játék, amivel összeakadna, de HA KELLENE, akkor ott van az elsõ USB, úgyis azt használom. És ha szabad kérdeznem, a ki-be húzástól miért menne tönkre évek után?

arty
felesleges huzigálni (ésha évek után tönkremegy?), nem egyszerübb két parancsfájlt kitenni az asztalra? 😉

Forza.

Roger6
Ezért jó az elsõ USB csatlakozó! <#hawaii>

Persze... Bannerban "Kormány tuningok/MOMO javítás + pdf" 😉

www.smart-bus.hu

oneal1
olvastam, hogy itt meglelem a momo szerelést de nem látom, segítenél?

köszönöm

!Forza Ferrari!

Firerock
köszönöm,kipróbálom

arty

Forza.

arty
C:\Windows\devcon.exe disable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"

Nekem ez letiltja a G25-öt.

Ez meg visszaengedélyezi:

C:\Windows\devcon.exe enable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"

Lehet h a saját kormányodon más a szám, csekkold le a device managerben!

Forza.

Az játék függõ... nem játszom a FIFA-val, így nem tudom...

www.smart-bus.hu

Firerock
hogy tudom tiltani?

Firerock
hát azért elég nagy gáz mindig kihúzni,kihúzni az asztalt,behajolni mögé stb..

Bedugjátok mindkettõt, és aktuális játékban tiltjátok ami nem kell... vagy kiveszitek a beállításokból... nekem egyfolytában be van dugva a G25, és a G940, és így nem akadnak össze...

www.smart-bus.hu

Nekem is ugyanez a gond, csak én még az xbox kontrollert használom a fifához, és hogy ezzel játszak, ahhoz ezt húzzam ki, ahhoz hogy azzal játszak meg azt húzzam ki, mert az rFactorban is érzékeli a joystickot, és múltkor teljesen össze is kavarta a gombokat. Ezt eljátszani sokszor nem vmi örvendetes, fõleg, hogy nekem csak hátul van USB, de hát ez van, ezt kell szeretni<#vigyor>
Ulvar
nincs, a FIFA úgy érzékeli hogy az egy külön controller, ugyan úgy mint a Trackmania. Kikellett húzni mert a kormány érzékelte ha az irány gombokkal vezettem. Legalább is más nincs, de tök mind1, most kihúzni meg bedugni nem egy nagy dolog, szerintem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
G25-t lehet valahogy kalibrálni?
Fifa 11 közbe ugrál a menü miatta,ha ki van húzva akkor nem
vagy valami más lehetõség a kihúzáson kívül?

Hát nem tudom.Felhívtam a Logitech-et,egy faszival beszéltem,felírt egy-két adatot(kormány száma,stb.),majd mondta próbáljam meg másik gépen,és ha azon sem jó akkor képet kell majd küldenem ,és intézik a cserét.Visszahívtam,akkor egy nõ vette fel és azt mondta,hogy ígértek 2 héten belül Momo-szállítmányt,és akkor tudnak,majd küldeni egyet.Ezek szerint még van?Meg azt kérdezte,hogy mennyiért vettem,ja meg a blokkot is le kellett volna fényképezni(ugye a faszi mondta),de a nõ,már nem kért semmit!<#mf1>
Pedig jobb lett volna,márcsak a 900 fok végett!<#rinya>
Roger6
Égett rántott csirke illatú gumifüst? 😊 Zsír.

Dietrich
nem..de én sem mert nyáron 36 fok van a panelban kell az asztali venti 😉
sõt volt olyan is hogy gumi fûstölõs fékezés volt elöttem..asszony közben leégetett valamit a konyhában..teljesen életszerû lett a fûst és a szag 😄

symbol
tököm kivan már ezzel a fanatec pedállal is. 😄 :/
az van hogy fel van rakva driver, iracing alatt faszán megy is, be van kalibrálva normálisan (mert ugye ott faszán be lehet progiban lõni), de RBR-ban tök gáz az egész, az van, hogy hiába nyomom be bikából a pedált, vagy akárhogy, alig mozdul el a piros sáv, a fék alig fog a játékban. elinditom ezután a fanatec driveres progiját ahol látszik a három pedál grafikonja, és ott is alig megy max egy centit fel a fékbedál benyomásra... whyy? pedig nagyon rallyznék már. 😞

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
Azt hiszed viccölök mi ? 😄

Valami szervóval kellene vízcsapot rányitni 😄
arty
homokviharra lenne ötletet? nyomnék egy dakart a 7végén! 😉))

Forza.

Dietrich
tedd be a cuccot a fürdõszobába és nyísd meg a zuhanyzó csapját, tegyél be a víz mögé egy álló ventit és monszunod lesz.
következõ kérdés? <#eplus2>