15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • arty
    sok nap van még a végéig és tuti drágáb lesz ez sokkal ...
  • TruckerDave
    Arty barátom próbáld meg global.ebay.com-on most van 50-ér licites osztrák.
  • arty
    nem tud valaki eladó g27et?
  • Büdös Bohóc
    electrobox.hu-ról rendeltem. A kormány átmérőjét most nem tudom megmérni nem találok semmi mércét.Itt-ott szerepelni szokott a leírásokban. Úgy, hogy élőben nem láttad még lehet kicsinek fog tűnni számok alapján, kicsit féltem én is, hogy ez lesz, de nem, bőven jó a méret. Persze mondjuk nem stock-car versenyekre.
  • goso
    ja illetve hány cm a kormány átmérője?
  • goso
    értem hát akkor gratulálok hozzá és ha szabad megkérdeznem hol vetted?
  • Büdös Bohóc
    masszív a pedál igen, a kormány meg még jobban, az ffb-nek semmi hangja, a kormány forgatásnak is alig van hangja (belt-driven megoldás), jó a fogása, az FFB kurva erős, ha bedurvul akkor tényleg kitépi a kezedből :D
  • goso
    és úgy masszív a cucc? hang ilyesmi?
  • Anonymus20
    Asszem vagy a pólus centerbe, vagy az örsön láttam a media marktba g27-et kirakva játékkal együtt :D
  • Büdös Bohóc
    ok mégse tudom maga a pedál fej micsoda, de az is lehet hogy valami könnyebb vékony fémlap, de engem akkor is arra az ABS műanyagra emlékeztet
  • Büdös Bohóc
    a kézi váltó is kapcsolós igazából, szóval tökmind1 mihez használod...
    a pedál az fém elvileg, gyakorlatilag meg nem. Lehet ,hogy a Pro verzióban az, ez a sima és ennek műanyag ahogy nézem, de nem szar minőség és elég erősek a pedálok, masszívan kell nyomni pl a féket is. Amúgy meg tökmind1, hogy pro vagy nem, a pro-n is műanyag a pedált tartó rúd és az egész alatta, szóval sok értelme annak sincs
  • goso
    értem és ami érdekelne az hogy a kuplungot csak a "kézi szekvenciális" válthoz lehet csak használni ugye? mármint a kormányon lévőhöz nem kell meg hogy a pedál az ugye nem műanyag
  • Büdös Bohóc
    egyszer kipróbálnék egy g27-et, hogy vajon milyen fíling :D
  • Büdös Bohóc
    hogy miért?

1. szóba se jött tényleg
    2. undorító nekem a design
    3. ez is annyi, mint egy dfgt, akkor inkább már az
  • Anonymus20
    Én közvetlenül DFGT után váltottam G25-re, és elég érezhető volt a különbség, még egy használt G25-nél is. Most meg már G27 van, és abban lehet érezni a G25-höz képest a precízebb forgást, nem véletlenek az árkülönbségek.
  • goso
    én is most gondolkodok egy ilyenen miért nem f430 at vettél? szóba se jött?
  • Dietrich
    DFGT..G25..szart..

ilyen kormány és padál kell nekem! :DD

4:20-tól!
  • pointer4
    Rosszul tudod. :)
    Bár ez nem az én véleményem :D
  • neilszab
    Miért naaa...?

DFGT és G25 volánja között érzetben tudtommal nincs nagy különbség..
  • TruckerDave
    Most megnéztem legtöbb terméknél a kiszállítás világszerte.

nekem mivel nincs bankkártyám, így nem tudok paypal-al fizetni, így ha megkérem fatert, hogy ő fizessen akkor már az ő nevében is regisztrálhatnék.
  • TruckerDave
    Azóta utána néztem és pont a kártya a gondom. De majd valahogy meg lesz az. :)
  • JUVEfun
    A korod nem nagyon számít (nem fognak utána nézni), a kártya már fontosabb. és ebay -n való vásárlásnál a paypal a leg elterjetteb .Arra figyelj inkább nagyon ,hogy a legtöbb esetben (apró betűvel) kizárja Magyarországra a postázást.
    Amúgy neten CSAK dombornyomott kártyával lehet fizetni.......
  • sapkafej
    amit te most írsz, az rendben van.
    a visa electronom sehol sem dombornyomott és orrba-szájba fizetek vele neten, erre ment az a kultúrált válaszom, hogy "faszt". :)
  • Dietrich
    igen?
    na akkor mezei otp-s lakossági kártyával vegyél már nekem valamit :)

https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankkartya/MireHasznalja/InternetesVasarlas
    Milyen kártyákkal lehet az interneten vásárolni?

Az interneten csak olyan bankkártyákkal lehet vásárolni, melyeken szerepel a CVC2 kód: ezek a MasterCard, VISA, VISA Electron és American Express kártyák.

MasterCard Electronic és Maestro típusú bankkártyákkal nem végezhető internetes tranzakció.
  • sapkafej
    faszt. jó a "sima" is
  • bardocz
    Az semmi extra, regisztrálsz, megadod a bankkártyád adatait, és utána lehet vásárolni. Dombornyomott kártya kell hozzá.
  • TruckerDave
    De nincs, az a gond. Se apámnak, se anyámnak, mármint nem tudok róla.
  • bardocz
    Ha más nem, akkor apád vagy anyád nevén veszed meg. Onnan még nem rendeltem, de kb annyi lehet, hogy ha van paypalod, akkor licitálsz, nyersz, levonják a pénzt, és vársz, amíg megérkezik.
  • TruckerDave
    Vett már valaki valamit eBay-ről ?? Mert most egész jó G25-ösök vannak. Csak nem regisztráltam még mer nem vagyok 18 éves. Ott számít mennyi vagyok, vagy beírhatok kamu évszámot ?
  • pointer4
    naaa...
  • bardocz
    Kényelemben én pl semmi különbséget sem érzek.
  • thedriver
    A kormány rész pedig szinte ugyanaz érzésre, mint a G25, csak sokkal több gomb van.
  • Falkon
    DFGT-m van lassan 1 éves, és még mindig tökéletes!
  • bardocz
    Akkor gondolom a felkeményedő pedált nem sikerült észrevenned. Azt meg pláne nem, hogy az 5ezres teszkós az elromlik 2 hónap után, ez meg évekig pedál marad. Hülyeségeket ne írjál már, lehet, hogy vannak olyanok, akik tanácsért jönnek ide, elolvassák a faszságaid, és mivel nem értenek hozzá, elhiszik.
  • Firerock
    én is olvastam sok szépet meg jót,aztán kipróbáltam és nemnagyon tudom hogy hogy képes valaki kiadni 30ezret egy műanyag borzalomért aminek olyan a pedálja mint egy 5ezer forintos teszkósnak...
  • Büdös Bohóc
    Hááát arról is olvastam sok szépet és jót és talán a 900°-os forgatás ami jobban tetszik abban, de ez csak olcsóbb volt egy tízessel, ráadásul szinte sehol nem érzem azt, hogy annyira szükségem lenne a 900°ra szóval...
  • Dietrich
    azt majd az idő eldönti..
    DFP 3 évig nyűstöltem semmi baja..DFGT 1 éves lesz eddig semmi baja.
  • thedriver
    Miért is?
  • Firerock
    grat:)
    jobban jártál vele mint a nagy híres DFGT-vel:)
  • Firerock
    kalibráld be újra