15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11338 sok nap van még a végéig és tuti drágáb lesz ez sokkal ... -
#11337 Arty barátom próbáld meg global.ebay.com-on most van 50-ér licites osztrák. -
#11336 nem tud valaki eladó g27et? -
#11335 electrobox.hu-ról rendeltem. A kormány átmérőjét most nem tudom megmérni nem találok semmi mércét.Itt-ott szerepelni szokott a leírásokban. Úgy, hogy élőben nem láttad még lehet kicsinek fog tűnni számok alapján, kicsit féltem én is, hogy ez lesz, de nem, bőven jó a méret. Persze mondjuk nem stock-car versenyekre. -
goso #11334 ja illetve hány cm a kormány átmérője? -
goso #11333 értem hát akkor gratulálok hozzá és ha szabad megkérdeznem hol vetted? -
#11332 masszív a pedál igen, a kormány meg még jobban, az ffb-nek semmi hangja, a kormány forgatásnak is alig van hangja (belt-driven megoldás), jó a fogása, az FFB kurva erős, ha bedurvul akkor tényleg kitépi a kezedből :D -
goso #11331 és úgy masszív a cucc? hang ilyesmi? -
Anonymus20 #11330 Asszem vagy a pólus centerbe, vagy az örsön láttam a media marktba g27-et kirakva játékkal együtt :D -
#11329 ok mégse tudom maga a pedál fej micsoda, de az is lehet hogy valami könnyebb vékony fémlap, de engem akkor is arra az ABS műanyagra emlékeztet -
#11328 a kézi váltó is kapcsolós igazából, szóval tökmind1 mihez használod...
a pedál az fém elvileg, gyakorlatilag meg nem. Lehet ,hogy a Pro verzióban az, ez a sima és ennek műanyag ahogy nézem, de nem szar minőség és elég erősek a pedálok, masszívan kell nyomni pl a féket is. Amúgy meg tökmind1, hogy pro vagy nem, a pro-n is műanyag a pedált tartó rúd és az egész alatta, szóval sok értelme annak sincs -
goso #11327 értem és ami érdekelne az hogy a kuplungot csak a "kézi szekvenciális" válthoz lehet csak használni ugye? mármint a kormányon lévőhöz nem kell meg hogy a pedál az ugye nem műanyag -
#11326 egyszer kipróbálnék egy g27-et, hogy vajon milyen fíling :D -
#11325 hogy miért?
1. szóba se jött tényleg
2. undorító nekem a design
3. ez is annyi, mint egy dfgt, akkor inkább már az -
Anonymus20 #11324 Én közvetlenül DFGT után váltottam G25-re, és elég érezhető volt a különbség, még egy használt G25-nél is. Most meg már G27 van, és abban lehet érezni a G25-höz képest a precízebb forgást, nem véletlenek az árkülönbségek. -
goso #11323 én is most gondolkodok egy ilyenen miért nem f430 at vettél? szóba se jött? -
#11322 DFGT..G25..szart..
ilyen kormány és padál kell nekem! :DD
4:20-tól!
-
#11321 Rosszul tudod. :)
Bár ez nem az én véleményem :D -
neilszab #11320 Miért naaa...?
DFGT és G25 volánja között érzetben tudtommal nincs nagy különbség.. -
#11319 Most megnéztem legtöbb terméknél a kiszállítás világszerte.
nekem mivel nincs bankkártyám, így nem tudok paypal-al fizetni, így ha megkérem fatert, hogy ő fizessen akkor már az ő nevében is regisztrálhatnék. -
#11318 Azóta utána néztem és pont a kártya a gondom. De majd valahogy meg lesz az. :) -
#11317 A korod nem nagyon számít (nem fognak utána nézni), a kártya már fontosabb. és ebay -n való vásárlásnál a paypal a leg elterjetteb .Arra figyelj inkább nagyon ,hogy a legtöbb esetben (apró betűvel) kizárja Magyarországra a postázást.
Amúgy neten CSAK dombornyomott kártyával lehet fizetni....... -
#11316 amit te most írsz, az rendben van.
a visa electronom sehol sem dombornyomott és orrba-szájba fizetek vele neten, erre ment az a kultúrált válaszom, hogy "faszt". :) -
#11315 igen?
na akkor mezei otp-s lakossági kártyával vegyél már nekem valamit :)
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankkartya/MireHasznalja/InternetesVasarlas
Milyen kártyákkal lehet az interneten vásárolni?
Az interneten csak olyan bankkártyákkal lehet vásárolni, melyeken szerepel a CVC2 kód: ezek a MasterCard, VISA, VISA Electron és American Express kártyák.
MasterCard Electronic és Maestro típusú bankkártyákkal nem végezhető internetes tranzakció. -
#11314 faszt. jó a "sima" is -
#11313 Az semmi extra, regisztrálsz, megadod a bankkártyád adatait, és utána lehet vásárolni. Dombornyomott kártya kell hozzá. -
#11312 De nincs, az a gond. Se apámnak, se anyámnak, mármint nem tudok róla. -
#11311 Ha más nem, akkor apád vagy anyád nevén veszed meg. Onnan még nem rendeltem, de kb annyi lehet, hogy ha van paypalod, akkor licitálsz, nyersz, levonják a pénzt, és vársz, amíg megérkezik. -
#11310 Vett már valaki valamit eBay-ről ?? Mert most egész jó G25-ösök vannak. Csak nem regisztráltam még mer nem vagyok 18 éves. Ott számít mennyi vagyok, vagy beírhatok kamu évszámot ? -
#11309 naaa... -
#11308 Kényelemben én pl semmi különbséget sem érzek. -
#11307 A kormány rész pedig szinte ugyanaz érzésre, mint a G25, csak sokkal több gomb van. -
#11306 DFGT-m van lassan 1 éves, és még mindig tökéletes! -
#11305 Akkor gondolom a felkeményedő pedált nem sikerült észrevenned. Azt meg pláne nem, hogy az 5ezres teszkós az elromlik 2 hónap után, ez meg évekig pedál marad. Hülyeségeket ne írjál már, lehet, hogy vannak olyanok, akik tanácsért jönnek ide, elolvassák a faszságaid, és mivel nem értenek hozzá, elhiszik. -
#11304 én is olvastam sok szépet meg jót,aztán kipróbáltam és nemnagyon tudom hogy hogy képes valaki kiadni 30ezret egy műanyag borzalomért aminek olyan a pedálja mint egy 5ezer forintos teszkósnak... -
#11303 Hááát arról is olvastam sok szépet és jót és talán a 900°-os forgatás ami jobban tetszik abban, de ez csak olcsóbb volt egy tízessel, ráadásul szinte sehol nem érzem azt, hogy annyira szükségem lenne a 900°ra szóval... -
#11302 azt majd az idő eldönti..
DFP 3 évig nyűstöltem semmi baja..DFGT 1 éves lesz eddig semmi baja. -
#11301 Miért is? -
#11300 grat:)
jobban jártál vele mint a nagy híres DFGT-vel:) -
#11299 kalibráld be újra