Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
www.smart-bus.hu
Ezért a pocakért meg kellett harcolni 😛 Kemény meló volt, sok pénzem van benne 😛 Nem lehet mindenki irodista testalkatú 😛 (nyeszlett)
Igen, a szép sportülésben ülve, lusta vagyok kimászni, és lebújni az asztal alá, dugdosni a kábelt 😛
Kihúznom, meg azért kell, mert a 7 USB eszközzel nem nagyon jutok át a boot sequencen a biosnál 😄
Ja kérem... akinél nem engedi a pocak! 😄
www.smart-bus.hu
De a csatlakozó nem kopott el, kilazult a háza 😄
Viszont a chieftec házam front csatlakozója 2x olyan idõs, és semmi baja 😄 Kicsit jobban össze van rakva 😄
Itt melóban 1x már jártam úgy, hogy kitört az usb aljzatból az a fehér mûanyag nyelv, és az érintkezõk lógtak a levegõbe 😄 Na de ez se minõségi termék 😄
Abban az állításban igazat adok, hogy egy csatlakozó halála az ha ki-be dugdossák, de az usb csatit erre találták ki, naná hogy többet bír mint a videó hátulján a Scart kábel 😄
Én amúgy könnyebben oldottam meg a kérdést, tettem egy kapcsolót az usb kábelre 😄
Tököm hajoljon mindig olyan mélyre 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha két felület súrlódik, akkor ott mindig lesz kopás.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
win7 32bittel ment, szvsz 64bitessel is menne
Forza.
windowsodnak megfelelõ 32 vagy 64bites exe c:\windows könyvtárba másol
asztalon jobbklikk, új shortcut (nemtom mi magyarul, fentrõl a második 😄 ) ...
beilleszted az alant általam belinkelt parancssorok vmelyikét:
C:\Windows\devcon.exe disable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
C:\Windows\devcon.exe enable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
(disable = letilt, enable = engedélyez)
végül elnevezed a shortcutot "g25 letiltása" "g25 engedése" -re és kész
viszont ahogy irtam, a VID és HID számok mások lehetnek másnál, a linkelt képeken látni, hol lehet kilesni az aktuálisat 😊
Forza.
Szerintem a kémrepülõk sem léteznek, mert még egyet sem láttam, csak hallottam róluk.<#idiota>#idiota>
én csak azt humortalan vagy..nem ûlsz mereven azon a széken? 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Olvas, értelmez és csak aztán szólogat be.<#sniffles>#sniffles>
Forza.
www.smart-bus.hu
Nekem ez letiltja a G25-öt.
Ez meg visszaengedélyezi:
C:\Windows\devcon.exe enable "HID\VID_046D&PID_C299&REV_1222"
Lehet h a saját kormányodon más a szám, csekkold le a device managerben!
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Fifa 11 közbe ugrál a menü miatta,ha ki van húzva akkor nem
vagy valami más lehetõség a kihúzáson kívül?
Pedig jobb lett volna,márcsak a 900 fok végett!<#rinya>#rinya>
sõt volt olyan is hogy gumi fûstölõs fékezés volt elöttem..asszony közben leégetett valamit a konyhában..teljesen életszerû lett a fûst és a szag 😄
az van hogy fel van rakva driver, iracing alatt faszán megy is, be van kalibrálva normálisan (mert ugye ott faszán be lehet progiban lõni), de RBR-ban tök gáz az egész, az van, hogy hiába nyomom be bikából a pedált, vagy akárhogy, alig mozdul el a piros sáv, a fék alig fog a játékban. elinditom ezután a fanatec driveres progiját ahol látszik a három pedál grafikonja, és ott is alig megy max egy centit fel a fékbedál benyomásra... whyy? pedig nagyon rallyznék már. 😞
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
következõ kérdés? <#eplus2>#eplus2>