Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nyugodtan megveheted a DFGT-t..ilyen 30K áron jobbat nem kapsz jelenleg ami új..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Loál János
htx2u2 <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dietrich
megnézted az oldalt is?
ott csak G27 van 79.900 FT-os áron

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Loál János
htx, jó cucc akkor ez is?
Azé fosok egyébként, mert szépnagymoncsi az asztalon, külsõ vinyó az asztalon, biszbaszaim az asztalon. Esetleg barkácsolok valami állványt, ha nagyon tré.
#10443: VOÁV, htxvm, aszittem csak a G25, meg 27 van manapság. <#smile>

Dietrich
Logitech DFGT

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bardocz
Logitech DFGT 30 alatt van, vagyis volt, amikor legutóbb néztem.
A rázkódást meg valamennyire átviszi az asztalra mindenképp.
Loál János
Szasztok, ezek a cuccok vajon mennyire ráznak be egy lapraszerelt, viszonylag könnyû gépasztalt? Vagy ki van találva a rendszer, és nem viszik át a rögzítõfelületre - legalábbis nem számottevõen? Nem egy atomstabil szerkezet a deszkám, nem szeretném, hogy rezonáljon még a farkcsontom is játék közben. -.-
Régen volt egy Trust FF nélküli, gémportos kormányom, amivel elégedett voltam. Manapság milyen minõséget képvisel a márka? Persze a Logitech-ek ránézésre nagyon bejönnek, csak az árcédülájuk ne lenne majdnem 6-számjegyû. <#wow3> Szóval létezik-e valami 30k környéki cucc, ami nem teljesen fos, és meg tudnám vele lepni magam Karácsonyra? <#gonosz1>

htxz

bardocz
Azért ha van 360°, az azért jó szerintem.
Dietrich
ow autónak felesleges a nagy kormányszög fõleg ovál pályán 😉

zártkasztni az más tészta..

pointer4
És nem zavar, hogy a maradék 700°-ot is megvetted? 😄 Remélem nem fizettél teljes árat a kormányért 😄
Dietrich
én se használom a profilert..és csak 200 fok nálam az ow autó 😉

Nekem tökéletesen mûködik a profiler minden játékkal! a lényeg az, hogy a jó exe fájlt kell hozzárendelni, mivel több játék indítóalkalmazása is csak a valódi exe beizzítására szolgál. Egyetlen gondom iR-nél van, ahol szintén tökéletesen mûködik minden...csak az Alt + TAB-ozást nem bírja és visszaváltáskor elveszti a fonalat, de ezt még kibírom.

nekem is DFGT-m van, de én nem szenvedek a profilokkal. valahogy meguntam... nem tart semeddig se átállítani globalban a kormányforgatási szöget, a fék meg gáz és kormány érzékenységet meg úgyis megtartja a profil

Attelee
Valaki dobott egy ilyen beállitást,h 900 fok a játékban meg 30% a steering sensitivy!
Igy nagyjábol ugyanott vagy mintha 300fok-ra állitanád!Persze nem éreztem jobbnak ezt a beálitást,szóval visszaraktam 300-ra!De nem is ez a lényeg,hanem h miért a Globalt használja a kormányom!?
Egyébként logitech DFGT-m van!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

900 fokkal F1ezni? merész dolog...

Attelee
Biztos!
A játékot el is tudom inditani a Profilerbõl!
Mondok példát.
F1 2010 ugye létrehozom a New game-val,megadom neki h F1 legyen a neve ne New Game,utánna
Beállitottam h 900fokos legyen,majd kikapcsoltam a középrehuzást.
Globalban be van pipálva a középrehuzás,és direkt levettem 40 fokra.Játék indít a profilerbõl,és a Globalos beállitás jött elõ!😞 Nem lehet h az a baj h az Allow Game to adjust settings be van pipálva a global settingsben?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

pointer4
Valahogy rosszul hozod létre a profilokat. Biztos, hogy a futó exéket választod ki ?
Attelee
Akadt egy kis problémám!
_Na szóval Logitech Profiler-ben csinálok profilokat az egyes játékokhoz,de nem használja õket,csak azt ami
a Global Device settingsben be van állitva!Ez ellen lehet-e valamit csinálni,vagy minden játéknál be kell álligatnom?Már ujraraktam,hátha szürke marad a Global rész,de minden beállitásom megmaradt!
Kösz aki segit!

Köszönöm Solt elolvastam!köszi a segítséget!

Üdv!
RoF topikban válaszoltam! 😉

www.smart-bus.hu

Sziasztok!

Solt!LEnne egy kérdésem!Egy joystickos forumba olvastam hogy te használtál G25 pedált repülõszimulátorokhoz pedáélként!Ez mûködik?

Elõre is köszi!
sziasztok.
szeretnék majd a késõbbiekben venni kormányt PS3-hoz.legfõképpen majd a GT5-höz és az F1 2010-hez kell majd.én G27-re vagy G25-re gondoltam de 60 ezer ft-nél többet nem szeretnék kiadni érte.szerintetek lehet találni valamelyiket a 2 közül 60 ezer vagy alatta?
a másik fontos kérdésem,hogy mégis hová tehetném?mert ugyebár PS3-hoz kell és az ágyon ülve szoktam játszani elõttem meg a TV 1.5-2 m távolságra és egyszerûen nincs hová tennem ha veszek is valamilyent😞
esetleg erre van ötletetek,hogy-hogy oldhatnám meg?
elõre is thx.

PSN ID:misi2mezei

bardocz
Mik nem voltak? Mert ilyen volt!😄
pointer4
pointer4
Épp javasolni akartam egy usb hosszabbítót, és azzal gép mögé bújás nélkül is tudod bontani az áramkört.
Látod látod... ha nem húzlak fel, akkor csak várod a sült galambot! 😄

www.smart-bus.hu

Firerock
na gyerekek sikerült😊
köszönöm
nem volt jó az a devcon,egy frissített verziót kellet kereseni....
sikerült lefordítanom a szöveget
köszi mindenkinek,még Soltnak is😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Well, I did some extra searching and found the Windows Driver Kit, which has an updated devcon, with a new amd64 executable! Even better: it works! Thanks for your input, though. Much appreciated.

elég jól tudok angolul de értelmezni nemtudom,ez mit jelent,ugyanis ez a megoldás😄

Firerock
eszközkezelõbõl már mûködik a letiltás
csak a parancsal nem

Még a végén igazam lesz, és marad a húzkodás! 😄

( fuss neki még egyszer, mert a 64bites rendszer tuti nem akadály )

www.smart-bus.hu

Firerock
pedig nekem úgytûnik hogy mindenkibe belekötsz
megcsináltam ami le van írva,de valószínû a 64bit miatt nem mûködik

Arra gondolsz, hogy ne írjak neked? 😄 Rendben... üsse kavics, de ne hidd, hogy bunkózni akarok... csak tényt feltárok... 😄

www.smart-bus.hu

Firerock
megtennéd hogy nem szólsz hozzám?

Még mindig egyszerûbb, mint megértetni veled mi az az UAC! 😄 A #10385-t már említeni sem merem! 😄

Húzkod csak... jobb lesz ez így! 😄

www.smart-bus.hu

Firerock
igaz😄

bardocz
Kell neked ratyikkal labdát kergetni a képernyõn😛
Firerock
igen
kihúzni az asztalt,bemászni mögé
és ezt kb naponta 3x megismételni

Nem akarlak megbántani, de mindenkinek egyszerûbb lenne, ha ki-be húzogatnád azt az usb-t...

www.smart-bus.hu

Firerock
kipróbáltam
nem mûködik
UAC nemtudom mi de a 64 bites nemmûködik valamiért a 32es meg elindítja a parancsfilet de semmi sem történik
5let?

oneal1
😄😄😄

az van hogy eltûnik a pedál 100% gázom
70-80 ra kb
ha mozgatom a pedált akkor meg ugrál az érték de max gáz nincs

!Forza Ferrari!

pointer4
Ne álmodozz cunci 😛
Alig vártad, hogy visszavágj mi? 😄

Másik topikban leírta a jelenséget, és anno nálam is ezt csinálta a MOMO... úgyhogy nyazsgem melák! 😄 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Mibõl gondolod hogy az a baja ? 😄 Te mûszaki antitálentum tee 😛
Lehet mozog neki a poti, szar a felfogatása, akkor mit ér a benzin ? 😄 Melegen tartja ? 😛
A poti kiszed, kimos benzinben nem mûködik? Ne idegelj... olyan nincs! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich
nekem is 2db USB csati van a ház elején..csak nekem a mobil telónak az infrája ment tönkre amit az USB-be dugtam..hogy pontosan fejezzem ki magam darabokra esett mikor kihúztam :p

oneal1
nemtudom megcsinálni mûködõképesre a momo pedálomat leírással sem:S

vennem kell úgynézki.

g25 öt tudja esetleg valaki hol lehet még kapni normál áron?

!Forza Ferrari!

palinho96
Azon gondolkodtam, hogy volt nekem aegy Driver frissíts... azóta csinálja... de nem akarom visszarakni az ez elõttit, mert akkor meg nem mûködnének agondok... csak 2 a kormányon (A forgatás és a gáz/fék -e kívül...)

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
fél éves.... :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

pointer4
Esetleg tekerd ki koppra jobbra vagy balra. Ha nem áll középre, így se, akkor valami kontrukciós hiba. Ha a kalibrálás nem sikerül jól, hátha javítható a dxtweak2-vel.
Lehet érdemes lenne lassan új kormány vásárláson gondolkodni. Milyen öreg?