Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ott csak G27 van 79.900 FT-os áron
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Azé fosok egyébként, mert szépnagymoncsi az asztalon, külsõ vinyó az asztalon, biszbaszaim az asztalon. Esetleg barkácsolok valami állványt, ha nagyon tré.
#10443: VOÁV, htxvm, aszittem csak a G25, meg 27 van manapság. <#smile>#smile>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A rázkódást meg valamennyire átviszi az asztalra mindenképp.
Régen volt egy Trust FF nélküli, gémportos kormányom, amivel elégedett voltam. Manapság milyen minõséget képvisel a márka? Persze a Logitech-ek ránézésre nagyon bejönnek, csak az árcédülájuk ne lenne majdnem 6-számjegyû. <#wow3>#wow3> Szóval létezik-e valami 30k környéki cucc, ami nem teljesen fos, és meg tudnám vele lepni magam Karácsonyra? <#gonosz1>#gonosz1>
htxz
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
zártkasztni az más tészta..
Igy nagyjábol ugyanott vagy mintha 300fok-ra állitanád!Persze nem éreztem jobbnak ezt a beálitást,szóval visszaraktam 300-ra!De nem is ez a lényeg,hanem h miért a Globalt használja a kormányom!?
Egyébként logitech DFGT-m van!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A játékot el is tudom inditani a Profilerbõl!
Mondok példát.
F1 2010 ugye létrehozom a New game-val,megadom neki h F1 legyen a neve ne New Game,utánna
Beállitottam h 900fokos legyen,majd kikapcsoltam a középrehuzást.
Globalban be van pipálva a középrehuzás,és direkt levettem 40 fokra.Játék indít a profilerbõl,és a Globalos beállitás jött elõ!😞 Nem lehet h az a baj h az Allow Game to adjust settings be van pipálva a global settingsben?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
_Na szóval Logitech Profiler-ben csinálok profilokat az egyes játékokhoz,de nem használja õket,csak azt ami
a Global Device settingsben be van állitva!Ez ellen lehet-e valamit csinálni,vagy minden játéknál be kell álligatnom?Már ujraraktam,hátha szürke marad a Global rész,de minden beállitásom megmaradt!
Kösz aki segit!
Üdv!
www.smart-bus.hu
Solt!LEnne egy kérdésem!Egy joystickos forumba olvastam hogy te használtál G25 pedált repülõszimulátorokhoz pedáélként!Ez mûködik?
Elõre is köszi!
szeretnék majd a késõbbiekben venni kormányt PS3-hoz.legfõképpen majd a GT5-höz és az F1 2010-hez kell majd.én G27-re vagy G25-re gondoltam de 60 ezer ft-nél többet nem szeretnék kiadni érte.szerintetek lehet találni valamelyiket a 2 közül 60 ezer vagy alatta?
a másik fontos kérdésem,hogy mégis hová tehetném?mert ugyebár PS3-hoz kell és az ágyon ülve szoktam játszani elõttem meg a TV 1.5-2 m távolságra és egyszerûen nincs hová tennem ha veszek is valamilyent😞
esetleg erre van ötletetek,hogy-hogy oldhatnám meg?
elõre is thx.
PSN ID:misi2mezei
www.smart-bus.hu
köszönöm
nem volt jó az a devcon,egy frissített verziót kellet kereseni....
sikerült lefordítanom a szöveget
köszi mindenkinek,még Soltnak is😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
elég jól tudok angolul de értelmezni nemtudom,ez mit jelent,ugyanis ez a megoldás😄
csak a parancsal nem
( fuss neki még egyszer, mert a 64bites rendszer tuti nem akadály )
www.smart-bus.hu
megcsináltam ami le van írva,de valószínû a 64bit miatt nem mûködik
www.smart-bus.hu
Húzkod csak... jobb lesz ez így! 😄
www.smart-bus.hu
kihúzni az asztalt,bemászni mögé
és ezt kb naponta 3x megismételni
www.smart-bus.hu
nem mûködik
UAC nemtudom mi de a 64 bites nemmûködik valamiért a 32es meg elindítja a parancsfilet de semmi sem történik
5let?
az van hogy eltûnik a pedál 100% gázom
70-80 ra kb
ha mozgatom a pedált akkor meg ugrál az érték de max gáz nincs
!Forza Ferrari!
Másik topikban leírta a jelenséget, és anno nálam is ezt csinálta a MOMO... úgyhogy nyazsgem melák! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Lehet mozog neki a poti, szar a felfogatása, akkor mit ér a benzin ? 😄 Melegen tartja ? 😛
www.smart-bus.hu
vennem kell úgynézki.
g25 öt tudja esetleg valaki hol lehet még kapni normál áron?
!Forza Ferrari!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Lehet érdemes lenne lassan új kormány vásárláson gondolkodni. Milyen öreg?