Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ovszer zseniális példa, tééényleg ugyanolyan a ruha is. Sõt, használt kormányt se szabad venni, az is olyan, mintha más farkát fogdosnám, miközben kanyarodok.
<#falbav>#falbav>
Forza.
Üdv!
Egyszer kíváncsiságból felteszek egy hirdetést: Garantáltan egyszer használt, megkímélt, szépen elmosott gumi óvszer most akciósan, az eredeti ár harmadárt eladó! Próba garancia van, posta csak elõre utalás esetén!
Amekkora állatok vannak ott, szerintem még licitálnának is! 😄 😄
www.smart-bus.hu
"Seitek szimulátor" <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egy biztos: ha ez így lezajlik ahogy akkor én mindenbõl CSAK Logitech terméket fogok venni!KORREKT,KORREKT,KORREKT cég!Maximális tiszteletem az övék!!!
Kép: http://www.sg.hu/galeria/1092643315/10926433151285948392.JPG
Irányár: 8000ft
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
hogy adta meg magát pontosan?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a kiskerek adnak 1 évet..viszont mara még +1 gyári gari.
Üdv!
Jah és az baj hogy kicsavartam a csavarokat és kijött belõle ez?Vagy tegyem vissza,és ha gariztatom akkor úgy!
2 év gari van rá most még nincs fél éves!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Azt többször is hallottam már, hogy a Logi ügyfélszolgálata nagyon rendes, de a helyedben még kivárnék a gar végiég. Két éves garit vállalnak rá, és ez még most igazából nem gátol téged semmiben.
Akkor ezt most gariztassam vagy ne gariztassam?Ez itt a kérdés!És garizzák e így egyáltalán!Mert gondolom annak ott a helye!
Elõre is köszi!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
számítástechnikában verhetetlenek,megbízható,olcsó,nekem az egész számtechcuccom tõlük van😊
pár még mindig a kétszerese a g25-nek,amit sajnos már nem lehet kapni,ez azért elég patkány dolog
Sõt 60-ért rengeteg helyen kapni... Ott porosodik, mert senki nem veszi meg annyiért...
Bár másik haver meg 1 hónapja vett annyiért... De legalább tudott szerezni, és rögtön hozhatta haza. 😊
Érdeklõdnék a hozzáértõktõl,hogy egy használt G25 megér 35rugót?Új váltókart adnának hozzá. Keresem már egy ideje ezt a típust(pont hogy a szekvenc váltó miatt),de sehol nem találom csak a G27et.