15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11458 Nekem is behalt már egy g25 szerintem ugyan ez volt a hibája, csak én nem értek hozzá, más meg úgy se vállalja el h megcsinálja. Eladtam valakinek a váltót+pedált, és vettem egy újat, akkoriba úgyis bagóért ( 40k-ért) osztogatták.. -
#11457 Összekevertelek titeket. -
ronnydown #11456 ki okozza = mi okozza
le karja adni = le akarja adni -
ronnydown #11455 Értem, először levágom a MosFet-et a lábairól, az újat csak ráforrasztom.
Olvasom épp külföldi honlapokon, hogy ezt ki okozza. Azt írják, hogy a G25-ök sorban halnak meg 3 éves koruk körül ugyanezzel a hibával. Oka, hogy az FFB motorok összeszedik a port, és egy picit megszorulnak. Mivel a megfelelő erőt a panel így is le karja adni a motor felé, így azok túlhevülnek, majd egy idő után eldurrannak. Az oldal szerint szét kell szedni, kitisztítani, s olyan lesz, mint újkorában!
Kiszedtem a motorokat, s valóban, az egyik motor kézzel való tekeréséhez is nagyobb erő kell. -
koanla #11454 Ha van ónszippantód, akkor nem nehéz a dolog. Ha nincs, próbálj meg kérni valakitől.
Ha az sem megoldható, akkor kénytelen leszel más módot alkalmazni.
Az egyik esetleges megoldás, hogy megmelegíted az ónt az egyik lábon és egy határozott mozdulattal az asztalra csapod a NYÁK-ot az élénél. Nem brutál, csak határozott módon. Célszerű úgy fordítani a NYÁK-ot közben, hogy a lehető legalulra kerüljön az eltávolítani kívánt forrasz, hogy ne csorogjon végig minden máson is. Arra kell figyelni, hogy egy picit jobban át kell melegíteni a lábat, hogy nehogy azonnal visszahűljön. Ez veszélyes lehet az IC-kre, de mivel állításod szerint úgyis halottak, ezért azoknak már nem árthatsz. Viszont a NYÁK-ról nem szabad leégetni a rézfóliát, szóval azért túl nagy hőt a halott IC-k tudatában sem szabad neki adni. -
#11453 Én nem árgépet ajánlottam. Giannit. -
#11452 Megnéztem, nem írja puhaság szerint, csak gyors, vagy lassú. extra lassú. Ilyenek vannak. -
ronnydown #11451 A képen az a két "nyóclábú" amit cserélnem kellene... -
ronnydown #11450 Kép -
ronnydown #11449 Megvan a hiba! 2 IC eldurrant az alaplapon!
Csak rá kell jönnöm, hogy forrasztom ki őket! -
#11448 Nem mind1 milyen labda, a puhább verzió jó csak. Azt hiszem 2 pötty van a dobozán azoknak. -
#11447 áá már elolvastam logout-on, de hol lehet ilyen labdát venni ? Holnap megyek tescoba ott a sport részlegen lehet kapni ? Mert nincs kedvem mászkálni érte. -
#11446 Végülis pont erre van szükségem, mert jó :D és kell 900 fok is mert szeretem a GTS-t meg majd jön ETS 2.
Másik... Mi az a squas labda és mire jó ha javítom vele a féket ? -
#11445 Szerintem nincs hibája, max hiányossága lehet, de azt látod mit kínál, és csak tudod mire van szükséged.
Squash labdával esetleg a fékén érdemes mindjárt javítani. -
#11444 Akinek van DFGT-je az légyszives írj már le a hibáit, jó tulajdonságait, minőségét stb. Tapasztalatát na.. :D -
#11443 De webshopban se találni 30 alatt. 30-32 körül vannak átlagba. -
#11442 Hipermarketek. MOMO kormányt pl nem egyszer láttam 30 feletti árral. DFGT-t szintén, pedig az akkor jóval olcsóbb volt. -
#11441 Most hipermarketból vagy webshopból ?? -
#11440 Általában ilyen helyeken nagyon drágán adják a kormányokat, legalábbis amikor én néztem, mindig 1 tízessel drágábbak voltak, mint rendes boltból véve. -
ronnydown #11439 Vazz, ez 2,5 éves! -
#11438 2 év elvileg -
ronnydown #11437 Tényleg, a Logi mennyi garit ad(ott) rá? -
ronnydown #11436 Ezaz, hogy már nem az sajnos.
Ez így megy tönkre, egyik napról a másikra? Tegnap még használtam...
A pedálokat kezeli, a gombok, váltó működik rendesen. -
#11435 ha még garanciális írj a logitech-nek, kapsz egy újat -
#11434 Félre értettük egymást :D Ez én is tudtam, én azt nem tudtam, hogy ott ír-e olyat, mint pl. tesco, mediamarkt stb. Mer ezt kérdeztem ilyen helyeken lehet-e még kapni, és te akkor ajánlottad az árgépet. De hipermarketben szerintem egyszerűbb mint webshopra regisztrálni, megrendelni, várni, átvenni, mint bemenni kosárba tenni pénztár azt góó haza nyomulni vele :D -
ronnydown #11433 -
#11432 Kapni biztos nem, javítani meg nagyon ráérős unatkozó elektronikai zsenik max. -
ronnydown #11431 Most kézzel besikerült kalibrálnom (gyorsan eltekerten a másik irányba, így érezhetően beállt középre, s a váltón a led sem villogott), de ha eltekerem jobbra, visszaáll középre, ha balra, akkor nem, úgy marad.
Remélem nem a főpanel a bűnös. Ha mégis, lehet kapni/javítani? -
#11430 #11411
posta van -
#11429 Pedig, ha nem a vezérlőelektronika hibás, akkor az az érzékelő a felelős ezért.
Kábelezése rendben van ? Diódák jó fele állnak ? -
ronnydown #11428 Juteszembe, tud nekem valaki segíteni?
A G25 kormányom megbolondult. Ha rádugom az USB-re a gép felismeri, elkezd kalibrálni. Igenám, eltekeri teljesen balra, és ennyi. Megáll. Nem tekeri a másik irányba.
A fekete burkolat alatti érzékelő csavarjait meghúztam (teljesen lazák voltak), de nem javult.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
#11427 Összes bolt Pesti, én meg nem vagyok az.... :S -
#11426 Nem, sok helyen személyesen is átveheted. Nézd végig. -
#11425 Azt tudom de ott drága.
#11423 Ott nem csak webshopok vannak ? -
#11424 logitech.com-nál van raktáron -
#11423 Nem kizárt. de szerintem nézz körül az árgépen. -
#11422 DFGT kapható Tesco-ban vagy ilyen helyeken ?? -
Laceee #11421 Pedig állítólag a jót könnyű megszokni... -
#11420 én nem is értem..G25/27 a téma mégis egy DFGT van elötte és nem egy Trustmastert F430 -
#11419 Lol 160$ egy rugóért,meg 4 alumínium darabért. És tök primitív az egész.