Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, nem is rossz EX kormány, szerintem kezdõnek ez lesz az ideális választás és még árban is jo 😊
thedriver
Ezt olvasd el:
Kormány Kalauz

Most néztem meg jobban egy Logitech Formula FX és EX. Ezek mennyire strapabíró cuccok? mert árba jo lenne nekem.
thedriver
Amugy Pesten van olyan üzletlánc amelyik árulja DFGT-t, vagy hol lehet beszerezni, mert logitech oldalán elég borsos ára van.
Rendben, akkor visszaviszem és keresek ilyen Logitech DFGT-t, és köszönöm a segítséget.
Roger6
TDU 2-höz a jelenlegi fizikával a kormány halál felesleges, sõt, ront a játékélményen. Egyébként igen, Logitech DFGT a legjobb (én pont 20 rongyért vettem akcióban tavaly).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
peti193
én is dfgt-n gondolkoztam de ,felment az ára 20ért tuti jó választás de 34-ért szerinzem sok én ezen gondolkozom most---> Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch Edition 20 k körül van.Van valakinek tapasztalata a kormánnyal kapcsolatba?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Dietrich
hihetetlen 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én a nyáron jutottam hozzá egy vadonat újhoz 21k-ért azóta is örülök neki mint majom a farkának 😄D

34ezerért :/
(viszont tényleg megéri az árát, nekem is ien van, TDU 1-2, rfactor tökéletes vele 😊

cselt
Logitech Driving Force GT Legjobb!
pointer4
Nem, nem kötelesek, de MM megteszi, csak legyen meg fullosan a csomagolás.
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó kormányt olyan 20e Ft körül?
Oké köszönöm a tanácsot, énis erre gondoltam, hogy visszaviszem mert azt hiszem 3 napig kötelesek visszavenni és visszafizetni.
Akkor tudtunk volna segíteni, ha azelõtt kérdezel, mielõtt vásárolsz... 😞

Ha mondjuk MM-ben vetted, akkor vidd vissza valami hülye indokkal...

www.smart-bus.hu

bertino
nem kellett volna ezt venni :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Helló!
Az lenne a kérdésem,hogy most vettem egy speedlink kormányt,nem valami márkás mert még kezdõ vagyok ilyen téren, de pl Test drive unlimitidben vagy rfactorban is a pedálokat nem is érzékeli meg a váltokat sem és nem tudom mit kéne vele csinálni, drivert már föltettem.

Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
pointer4
Nekem kellene help, megjelent az új SLIPro Manager, de nekem a régi kellene, letöröltem.
v0.94d18c
Valami ilyesmi a file neve: SLIProMgr_094d18c.rar

iRacing, RaceOn, STCC, GTR2, GTREvo LFS -hez is ez való.
Sziasztok !

Adott egy Logitech DFP kormány PS3-on használva, ma a bal oldali led kialudt és újra indítás után sem javult a helyzet valamint az alatta lévõ irányválasztó kereszt sem mûködik minden más igen. Az irányválasztó kereszt viszont játék közbrn fontos lenne menü, stb.
Aki találkozott hasonló problémával kérem segítsen megoldani, köszi.

PS4 PSN: angyisz

peti193
Hello!nem tud valaki Logitech G25 tipusú kormányt?érdekelne nem nagyon találtam sehol tudom nem gyártják már...Használtat fel lehet lelni valahol?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

pointer4
Én nem tippelek, tudom, hogy már úton van neki az új XD

A momo-nak is 24V 0.75A. Nem spórolás miatt könnyebb, ennyit fejlõdhetett a gyártástechnológia kínában, az adapterrészlegen. 😊
Toby0501
Nincs bennük már semmi, az egész félvezetõkkel van megoldva. 😊

Dietrich
én nem azt mondtam de új adaptert küldenek..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
megnéztem a DFGT-nél ez van:
Driving Force GT 190211-A030 24V .75A
ehhez képest nálam meg ez:
Driving Force GT 190211-A130 24V .75A

összehasonlítottam a DFP és a DFGT adaptert utóbbi a könnyebb súlyú érzékelhetõen..kispórólták a rezet? 😉

pointer4
Küldenek neki egy új kormányt 😄
Dietrich
gari van? ha van hívd a logitechet..

Nah szóval 24V / 1.75 A a táp ami kell!
És elszállt azért kellene ,nem erõsítés,hanem mûködés szempontjából kellene! <#lookaround>
Toby0501
Lehet, gyengének érzi az FFB-t és egy erõsebb táppal próbál javítani a dolgon.<#idiota>

pointer4
Ha ilyen kell a G27-hez, akkor tuti nem egyforma, mert a G25-hez 24V 1A-kell.
Viszont 25V-os tápegységet még a büdös életben nem láttam.
Sziasztok!

Logitech g27-hez keresek tápot!Gondolom a g25-é is jó!Vagy tud valaki esetlek ötletet hol lehet venni! 25volt 1,75amper!

Köszöntem!
pointer4
Versace21
Nekem g25 kormányhoz kéne a legfrisebb szoftver,tudtok segiteni linkben?Köszönöm

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

hát szétszedtem :$ 😄 és ezért kéne segítség hogy honnan tudok beszerezni infra vörös vevõ egységet 😊

Ombika
Tuningoltad vagy miert?! 😊

Dietrich
Logitech nem javít semmit Mo-n!

Van egy régi Genius SpeedWheel 3 kormányom, és egy kicsit át szeretném alakítani. Mivel nincs benne FF ezért, eléggé szarul van megoldva. Mintha rugók fordítanák vissza a kormányt. Nemtudom, hogy szét szedhetem-e a belsejét, h kiszedjem ezeket, mert attólfélek, hogy elqrom a potmétert. Próbálkozott már valaki hasonlóval?

hát már szétszedtem azért nincs rá gari,egyébként lenne... 😄 de hála istennek találtam 4 lábú infravevõ szenzort,már csak le kell hoznia a postásbácsinak és remélem rendben lesz 😊

Ombika
G27-re nincs gari, mi az lopott a cucc?! 😊

pointer4
Online:
http://www.hqelektronik.hu/fooldal.html
http://www.hestore.hu/

Telefonos:
http://www.arwill.hu/
http://www.elektrokontha.hu/
esetleg tudsz linket dobni lyan oldalrol? én kerestem de nem találtam sajnos...😞

pointer4
Sehol, esetleg a rajta lévõ alkatrészek beszerezhetõek, alkatrész boltokban.
nincs... ezért kérdezem 😊 hát már volt szétszedve,tipikus g25bõl átmentet hibája van 😊

somdav95
gari,esetleg?

sziasztok,segitséget szeretnék kérni abban,hogy a g27-esembe szétment az infravörös vevõ egység,és olyat honnan lehet venni? vagy esetleg egybe lapkát lehet-e valahol kapni?

pointer4
A rohadék, mindjárt törlöm is, itten szét OFF-ol 😄
<#circling><#eljen>

Toby0501
Semmi gond, legfeljebb majd töröltetjük a házigazdával.<#idiota>
Egyébként jó, hogy ezeket leírtad, én például valami sokkal bonyolultabb megoldásra gondoltam, jó tisztába lenni az ilyenekkel. (értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja? 😊)

pointer4
A potméter úgy van felfogatva. hogy a pedál se minimumra, se maximumra nem hajtja ki a forgópotit. Csak valahol az eleje felé kezdõdik, és a vége elõtt koppan le a pedál. nagyon nehéz lenne olyan mechanikát készíteni, amit az uccsó millimétertõl a legelsõig eltekeri a potit, nem beszélve arról, hogy így könnyû lenne tönkretenni, ha nagyon megtaposná valaki a mûanyag pedált.
A poti csak feszültség osztóként mûködik ebben a bekötésben, és az elektronika megjegyzi újraindítás után a minimumot, és a maximumot, majd e két pont közötti állapotot osztja fel mondjuk 1024 lépcsõfokra, és érzékeli a nyomogatást.
Ha újraindul minden, akkor a kormány elektronikája elfelejt mindent, ami korábban történt. És benyomatlanul áll a pedál elvileg a földön, itt már kalibrálva is van a minimum. Majd ha nyomsz rajta 3 mm-ert, és nem tovább, akkor az lesz a full gázállás. Ha túl nyomod ennél akkor mindig átkalibrálódik.

Akkor van nagy probléma, ha mozog a poti (MOMO pedálprobléma). És az össze vissza mozgó potmétert egyszer sikerül elforgatni maxra, másszor nem. Illetve, ha felengedni sem sikerül teljesen, a poti mozgolódása végett.

Viszont legelsõ bekapcsolásnál már hallottam ilyet, hogy hülyeségeket csinál másnál is. Azóta sem jeleztek vissza, hogy gond lenne vele.

Na bocsi a szófosásért 😄