Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kormány Kalauz
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(viszont tényleg megéri az árát, nekem is ien van, TDU 1-2, rfactor tökéletes vele 😊
Ha mondjuk MM-ben vetted, akkor vidd vissza valami hülye indokkal...
www.smart-bus.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az lenne a kérdésem,hogy most vettem egy speedlink kormányt,nem valami márkás mert még kezdõ vagyok ilyen téren, de pl Test drive unlimitidben vagy rfactorban is a pedálokat nem is érzékeli meg a váltokat sem és nem tudom mit kéne vele csinálni, drivert már föltettem.
Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
v0.94d18c
Valami ilyesmi a file neve: SLIProMgr_094d18c.rar
iRacing, RaceOn, STCC, GTR2, GTREvo LFS -hez is ez való.
Adott egy Logitech DFP kormány PS3-on használva, ma a bal oldali led kialudt és újra indítás után sem javult a helyzet valamint az alatta lévõ irányválasztó kereszt sem mûködik minden más igen. Az irányválasztó kereszt viszont játék közbrn fontos lenne menü, stb.
Aki találkozott hasonló problémával kérem segítsen megoldani, köszi.
PS4 PSN: angyisz
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
A momo-nak is 24V 0.75A. Nem spórolás miatt könnyebb, ennyit fejlõdhetett a gyártástechnológia kínában, az adapterrészlegen. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Driving Force GT 190211-A030 24V .75A
ehhez képest nálam meg ez:
Driving Force GT 190211-A130 24V .75A
összehasonlítottam a DFP és a DFGT adaptert utóbbi a könnyebb súlyú érzékelhetõen..kispórólták a rezet? 😉
És elszállt azért kellene ,nem erõsítés,hanem mûködés szempontjából kellene! <#lookaround>#lookaround>
Viszont 25V-os tápegységet még a büdös életben nem láttam.
Logitech g27-hez keresek tápot!Gondolom a g25-é is jó!Vagy tud valaki esetlek ötletet hol lehet venni! 25volt 1,75amper!
Köszöntem!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
http://www.hqelektronik.hu/fooldal.html
http://www.hestore.hu/
Telefonos:
http://www.arwill.hu/
http://www.elektrokontha.hu/
Egyébként jó, hogy ezeket leírtad, én például valami sokkal bonyolultabb megoldásra gondoltam, jó tisztába lenni az ilyenekkel. (értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja? 😊)
A poti csak feszültség osztóként mûködik ebben a bekötésben, és az elektronika megjegyzi újraindítás után a minimumot, és a maximumot, majd e két pont közötti állapotot osztja fel mondjuk 1024 lépcsõfokra, és érzékeli a nyomogatást.
Ha újraindul minden, akkor a kormány elektronikája elfelejt mindent, ami korábban történt. És benyomatlanul áll a pedál elvileg a földön, itt már kalibrálva is van a minimum. Majd ha nyomsz rajta 3 mm-ert, és nem tovább, akkor az lesz a full gázállás. Ha túl nyomod ennél akkor mindig átkalibrálódik.
Akkor van nagy probléma, ha mozog a poti (MOMO pedálprobléma). És az össze vissza mozgó potmétert egyszer sikerül elforgatni maxra, másszor nem. Illetve, ha felengedni sem sikerül teljesen, a poti mozgolódása végett.
Viszont legelsõ bekapcsolásnál már hallottam ilyet, hogy hülyeségeket csinál másnál is. Azóta sem jeleztek vissza, hogy gond lenne vele.
Na bocsi a szófosásért 😄