15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11498 brumm brumm remélem a héten megjön a kojmányom brummmm -
#11497 Hol olvastad, hogy a g25 motorját meg kell pucolni, nem írták részletesebben, mire gondolnak ? Mert az emlékeim szerint nem az a könnyen bontható szerkezet. -
ronnydown #11496 Lehet valahol G25-höz való FFB motort kapni? -
#11495 Most ahhoz nem tudok hirtelen hozzászólni :D
Otthon porosodik, és azon gondolkodom, hogy lassan 3.5 éves lesz a g25. Vajon meddig bírja? Lehet meg kéne néznem nem szorul-e a tengelye a portól, és ki kéne pucolni :D Persze ezt csak a lentebb említett események ébresztették fel bennem, amúgy nem hallottam még ilyenről :D -
#11494 Többet beszélünk fagyi áráról, mint kormányokról :D -
#11493 Én jókat szoktam röhögni ezeken a fagyi árusokon, 500ft a vienetta, ami kb 10 gombócnyi fagyi :D
Bár, motorozásom alkalmával ettem tavaly 60ft/gomboc-ért szegedről hazafele fagyit :D Csak nem hiszem hogy visszatalálok abba a cukrászdába, pedig még fínom is volt.
-
#11492 mostmeg 160-200 között (: -
#11491 én ettem még 50 fillérest is :p aztán lett 1Ft majd 2Ft..de az legalább jó sokáig tartotta magát :) -
#11490 Micsoda összegek :D -
#11489 asszem akkoriban már 5ft volt egy gombóc :) -
neilszab #11488 Kellemetlen?? Én direkt élvezem... -
#11487 Én is onnan néztem a webshopokat. A legelsőt néztem ki. Te hallottál valami rosszat róluk ? -
#11486 Hallásból én is ismerem a multiformatot azért akarom onnan. ÉS itt olcsó a posta is meg a kormány is itt a legolcsóbb. -
#11485 Akkor mennyi volt a fagyi? 3.40 Ft?? :D -
#11484 volt, amikor 20ft volt a zsebpénzem, nekem ne mondd :D (csak már régen volt, de azért nem ANNYIRA régen)
szvsz multiformat okés, régóta vannak, készségesek, nem rémlik semmi rémtörténet velük kapcsolatban -
#11483 Védeni véd, csak kellemetlen, amikor már bírósággal kell fenyegetőzni, torkod szakadtával üvöltve a boltban :D -
neilszab #11482 Dave!
Vedd meg nyugodtan bármelyik magyar webshoptól, téged törvények védenek attól, hogy bármiféle képen is rosszul járjál, pláne ha kiszállítással kéred. webshopok
A hipermarketekben biztosan csak jóval drágábban tudod megvenni. Amúgy meg olvasgasd a kormány kalauzt, az nem árthat ;) -
#11481 Hm, kell keresnem valamit, amiből kitudok faragni egy rendes alátétet. Köszi. -
#11480 Hát csak egy alátét lemezzel lehetne valami értelmeset alkotni.
Mint itt, csak nem felfele, hanem oldalra. Az a 1-2 cm - amivel odébb akarod vinni - meg nem akkor csavarodás a szerkezetnek, hogy szétmenjen tőle. -
#11479 Attól még nem kerül közelebb hozzá. Nem tudom megfordítani a pedálokat, pedig úgy jó lenne. -
#11478 Bocs a sok hsz-ért itt van -
#11477 http://www.multiformat.hu/index.php Most ezt az oldalt néztem. Szállítás is csak 1750 és itt a legolcsóbb árgép szerint. -
#11476 Mindig elfelejtek valamit. És akkor tudnál ajánlani valami mást pixmania helyett ?? amit somdav95 küldött linket ott az első bolt az jónak tűnik. -
#11475 DFGT-től is tönkre fogok menni. Havi zsebpénzből nehéz megélni. :D -
#11474 Hihííí ha arra lenne pízem -
#11473 én csak drága (100k+) cuccokat vettem tőlük, mert ott a garis mizéria (küldözgetés) nem olyan aránytalanul drága a termék árához képest (és ugye k. olcsók)
szal, vegyél valami komolyabb fanatecet, pedállal, 180ezerért, az már megérné :))
(amugy viszont NE!) -
#11472 és ha átvariálod a pedálokat kalibrálásnál? -
#11471 Kipróbáltam cipőben már, és csak rosszabb, még jobban nem érzem:D -
#11470 Vegyél föl nagyobb cipőt :D -
#11469 Valahogy meg lehet oldani humánus módon, hogy a G25-ön a fékpedál közelebb legyen a gázhoz? Lehet rá szélesebb pedált rakni, nem fog meghalni attól, hogy picit csavarodik? -
#11468 vannak az asztalomban homorú részek, meg egy kis pereme is van, ahová a g27-et fel akarom majd fogatni, nem fog lötyögni vagy esetleg a peremet lenyomni? -
#11467 Google a barátod (: -
#11466 Akkor honnan tudnék venni ahol ugyan ennyibe kerül, meg bízható, és jó a garancia ? -
#11465 nem gond
én hétfőn veszek tőle egy monitort..
nem ajánlottam volna ha nem ismerem.. -
#11464 velük csak szopsz ha garis problémád van...franciák -
ronnydown #11463 de az -
#11462 Az nem az a francia, ahol ha garanciális gondod van, akkor csak szarul járhatsz? -
#11461 Pixmania-ról rendelt már valaki ? Megbízhatónak tűnik, meg sok országban van, de azért megkérdezem, meg azt is hogy standard szállítással tényleg 3-4 nap alatt ért-e ki. -
#11460 Vitte azt is, elrakta valahova a sarokba.. -
ronnydown #11459 A kormányod megvan még? Eladó?