Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Kis celluxal oda kell ragasztani 😄
Ööö... 1,5-2 évig nyúztam egy DFP-ét, de akkor ezek szerint én gagyin toltam neki, me' nem vót ilyen gondom sose... <#vigyor> <#nemtudom>

Dietrich
az nem is igazi DFP vagy DFGT tulaj aki nem járt már így 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
valami frissit a háttérben pl. viruskergetõ vagy a java...nálam csak akkor volt ez.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falkon
Mondjuk az tényleg elég hülyén van megoldva.
Nekem nem szokott gondot okozni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ilyen nekem is volt, szerencsére nem verseny közben, csak idõmérõ közben 😊
De engem jobban idegesít, amikor a windows lerakja tálcára az rfactor-t, és nem tudom miért 😊 a játék meg megy tovább.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

cselt
Volt már rá példa, hogy engem is megviccelt, ezért futam elõtt érdemes megnézni hogy koppanásig be van e nyomva.
bardocz
😄D
pointer4
Biztonsági megoldás 😄 Mint a kamion vontatmányon, ha leszakad, befog a légfék, ne történhessen akkora katasztrófa 😄
bardocz
DFGT tulajok:
Nektek is nagyon könnyen kijön a pedál csatlakozója a kormányból? Elég vicces volt, ahogy most versenyen féktávon kiesett, és satuféket érzékelt a gép😄
peti193
Üdv! Ment a privát üzenet

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Eladó egy G25 meg kímélt hibátlan állapotban.
Van ez a Genius SpeedWheel 3 kormányom, és valamiért nem akarnak mûködni a pedálok, és a lepkék. Kormányozni lehet vele, meg a gombok is mûködnek de a többi nem. A pedálok és a lepkék is potenciométerrel mûködnek. Ezek jók, illetve a kábel sincs megszakadva. De a gép akkor sem érzékel semmi jelet. Mi lehet a probléma? Driver vagy a chip ment tönkre?

Genius Twin Wheel FF 😊 nem valami nagy márka de nemrosz
pointer4
Lehet érdemes lenne megkérdezni a TDU topicban, ott többen játszanak a játékkal, és több lesz a tapasztalatuk.
Amúgy melyik kormány ?
Sziasztok, na sikerült venni egy kezdésre alkalmas kormányt 😊 csak van egy olyan dolog, hogy TDU-ban legtöbbször kifagy a játék ha kormány is bevan dugva, kiprobáltam, hogy nem dugom be és ugy ment, valakinek valami ötlet miért csinálja ezt?
Dietrich
legolcsóbban a konzolos boltban lehetett de már ott sem láttam

bardocz
Jaja, átalakítják. Erõsebb FFb pl, a többit nem tudom, bár ezeken a képeken a kormány még elég feltûnõ😄
Meg a kérdésem hogy ez az ARC TEAM ez egy tuning "cég" ami G27-E meg G25-E néven "tuningolja" átalakítja a kormányokat?
Valaki ismeri ezt a verziót? Logitech F1 kormány
Elég drága, nem lehet ilyet csinálni,vagy nincs itthon F1-s kormány?
thedriver
33-34 ezer körül már meg lehet venni. Javaslom az árgépet, vagy a 10596-os hozzászólást. 😊

bardocz
Szerintem még ma is vannak boltok, ahol azt hiszik, hogy csak PS3-al mûködik.
pointer4
Az elején még nem volt teljes támogatású driver hozzá. Akkor még azt írták, hogy only ps3, pedig már akkor is ment vele.
Mindegyik megy PC-vel, akármit írnak rá.
jó, akkor utolsó kérdés vásárlás elõtt, hogy a DFGT esetében úgy vannak feltüntetve az árak, hogy PS3, illetve PS3/PC

kétféle verziója van, vagy csak egyes helyeken lusták feltüntetni a teljes megnevezést ?

pointer4
Hogy hol lehet venni jól ahhoz ott a google, de majd biztos írnak páran.
Thrustmaster meg nem annyira ismert, az meg még talán meg se jelent. lehet nagyon jó is, meg nagyon rossz is. Viszont a Logitech-nek bámulatosan jó a garanciális ügyintézése, ha baj lenne!!!
hello mindenki

m ivel vettem a fáradtságot és visszaolvastam a kérdés feltevése elõtt, ezért az kérdésem már úgy szól most hogy :

a Logitech DFGT-t hol érdemes nézegetni hogy akciósan megvehessem, mert most kb. 38.000 ft környékén mozog az ára.

és a Thrustmaster RGT miért nem olyan jó választás ?

köszönöm az infóket. jövõ hónapban szeretnék venni valamit és én is a DFGT-re szavazok, vagy Thrustmaster F430.

köszi még egyszer mindenkinek
azaz várnék ... <#vigyor0>

Dietrich
DFGT

Én a helyedben várnák most egy kicsit: Hardverhelyzet november elejen

Hamarosan lesznek tesztek is szerintem... én az F430-ról szépeket hallottam...

thedriver
Annyiért teljesen egyértelmû: Logitech Driving Force GT a legjobb választás.

pointer4
Annyiért DFGT-t. Momo az gázos lehet hosszú távon.
Sziasztok! Szeretnék venni egy megbízható, minõségi középkategóriás kormányt max. 30.000-ért. Elég sokat megnéztem már, teszteket olvastam, de nem tudok dönteni. Elõször a Logitech MOMO-ra gondoltam, de sok helyen, sokan panaszkodtak a pedálok megbízhatóságára. Kíváncsi lennék ki mit ajánlana tapasztalatai alapján. Köszönöm a segítséget.

Üdv:Viktor
AntiCamper
Így akartam...

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

AntiCamper
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom én is hogy milyen szimulátorom van... Ez a legelsõ kreálásom, szóval ugy tessék ránézni 😛 Most dolgozok az új H-váltón. Kuplung van, kézifék volt, de sikerült letörnöm... 😄 Mûanyagból volt... A váz az eladó a pedálsorral együtt, mind a 3 pedálban benne van a potméter, csak rá kell kötni amit rá kell... Akit érdekel az írjon!Ülés
Ülés

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

bardocz
Koszi, hazamegyek kiprobalom.

bardocz
Már csak 9%, még párszor megcsinálom, és jó lesz<#idiota>
cselt
Húzd ki a konektorból meg vissza. Ez állítólag segített pár embernél 😊
bardocz
Tökjó, alapból 10%-ig be van nyomva a gázpedálom...DFGT.
Dietrich
Gstylet kérdezd..neki még a gariban kapott másik új EX is ilyen volt aztán vette a G25-öt.

az enyém nem húz balra, az más kérdés hogy behalt a váltó meg a fékpedál 😄

Dietrich
aztán majd ne csodálkozz ha fura dolgokat tesz a kormány egyenesben..pl. balra húz.

Falkon
Nem, csak páran bekerültek a zárt bétára!
Amúgy gyere ide!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Szaisztok!

Kijött már a TDU 2? Csak mert valaki említette itt hogy azzal játtszik!
JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Én még nem hallottam rosszat róla , utána olvastam szim. fórumokon . Ja , és az ára is baráti...

bardocz
Sztem nem véletlenül nincs ez elterjedve.
JUVEfun
Jó az ára és egész komoly darab:

Roger6
Igen, talán elég lehet EX is kezdésnek, bár engem zavart a kis kormányszög.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever