15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11538 Hát enyém már ma vagy holnap érkezik :D -
#11537 ha valaki akar még dfgt-t, olcsón
(megbizható srác, tőle van a 27esem :) ) -
#11536 Vagy kocaól :D -
#11535 azt hittem gumi kacsa -
Solt #11534 Jogos kritika, de az ETS2 és a T&T jónak ígérkezik... Az OMSI meg vezetési élményben egyszerűen briliáns.... -
Solt #11533 Dettó basszus... XD -
#11532 Most majd jön a Truck & Trailers (T&T) az ETS2 előjátéka. Az ilyen tolatgatós manőverezős lesz. De az ETS2 már komolyabb lesz. Gondolom téged akkor se fog vonzani, de élethűbb és több extra lesz benne. Ezt várom fél éve :D De még mindig 3-4 hónapot várnom kell :S -
neilszab #11531 Az a baj, hogy maga a műfaj talán még érdekelne is, de ez a Euro Truck Simulator (és tok azonos kaptafára épülő társai) szerintem olyan szintem gagyi és élvezhetetlen borzadájok, hogy 5 perc után törlöm a gépemről. Ahogy ismerem magam egy sima utánfutós tolatgatással/manőverezgetéssel ellenék napokig, de ezek a game-ek iszonyat vérszegények, fizikátlanok, sztem semmit nem adna vissza abból, hogy milyen lehet egy ilyen nagy dögöt terelgetni... -
#11530 közben -
goso #11529 link ha közbe ezt hallgatod akkor egész élvezhető -
#11528 #11523-11527: lol -
#11527 Igen, gyerekkoromba én is kamionsofőr akartam lenni :D De lehet csak a Konvoj film miatt :D -
Solt #11526 Báncsa itten nekem azokat a nagy malacokat... irgumburgum... :D -
#11525 Hüje buszos:P Magadra vetted? :D -
#11524 Igazad is lenne, ha odaírnád, hogy szigorúan magánvélemény :D
Ugyanis a a játékválasztás, kaja, zene, és még millió, erősen ízlés kérdése :D
És bármilyen hihetetlen is, különbözőek vagyunk, és ez a gyönyörű benne. :D
És ebbe az a jó, hogy akár még te is találhatsz magadnak csajt :D -
Solt #11523 Nem! Pont! -
#11522 Akkor is értelmetlen a kamionos pc cucc :D -
Solt #11521
Fékezzé me kisodróóóódsz ecsém... :D -
#11520 Beteg játék az összes kamionos :D -
#11519 Euro Truck Simulatorhoz a legjobb a 900 fokos. Én is ETS 2-höz újítottam be egy DFGT-t. -
#11518 Olvasd el ezt itt fent "Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!!"
Ha még mindig nem tudsz dönteni, akkor segítünk tovább. -
KovyZoly #11517 hello
olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy nem szimulátor programhoz milyen kormányt tudnátok ajánlani 8-10ezer forintos kategóriában? TDU2-höz kellene, meg kamionos programokhoz lenne még jó (Euro Truck Simulator)
-
#11516 g27 -
ronnydown #11515 Tényleg, a Logi EX-ben, vagy a piros Formula Force GP-ben nem ugyanilyen motorok vannak? -
ronnydown #11514 Te is szétkaptad a motort? -
ronnydown #11513 Ott van az a fekete csík, amit a "szén" kefe ken rá, illetve a másik oldalon (kép nem mutatja) lévő csapágy is összegyűjti a mocskot. Én nem sajnáltam tőle a WD40-et... fekete trutyi folyt ki belőle... -
#11512 Tiéd ? brumm brumm -
#11511 brumm brumm DFGT. Csak arra fussa :D -
#11510 Is? Mit nem vettem még észre? -
#11509 brumm brumm milyen kormány? -
ronnydown #11508 Nocsak, tudsz Barcelónául?
Azt mondja bizony, teljesen telemegy mocsokkal, azt (is) kell tisztítani. -
#11507 Most itt ez tényleg arra utal, hogy abból az 5-6 vájatból kaparjuk ki a dzsuvát?
-
#11506 ááá :D Én még csak most rendeltem meg egy órája, úgyhogy csak köv. hét felénél jön meg :S:D -
ronnydown #11505 Itt van pdf-ben: Link -
ronnydown #11504 Ja ez a motor pontos típusa: hc685lg-011, ilyen kéne... -
ronnydown #11503 Mondjuk adsz elérhetőséget, hol tudok venni motort, oszt le van tudva a dolog... -
ronnydown #11502 Itt van-e: -
#11501 :D És mennyit fizessek, hogy adj egy linket? :D -
ronnydown #11500 Könnyű szétszedni, már szét is kaptam a motort, ki is tisztítottam (tele volt mocsokkal), de nem az igazi. A legjobb megoldás lenne venni egy újat. Megkeresem a linket, még konkrét utasítás is van a szétszedés menetét illetően, spanyolul talán, de sok képpel. -
#11499 Már csak pár óra van ebből a hétből. brumm :D