Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem nem szokott gondot okozni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De engem jobban idegesít, amikor a windows lerakja tálcára az rfactor-t, és nem tudom miért 😊 a játék meg megy tovább.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nektek is nagyon könnyen kijön a pedál csatlakozója a kormányból? Elég vicces volt, ahogy most versenyen féktávon kiesett, és satuféket érzékelt a gép😄
Amúgy melyik kormány ?
Elég drága, nem lehet ilyet csinálni,vagy nincs itthon F1-s kormány?
Mindegyik megy PC-vel, akármit írnak rá.
kétféle verziója van, vagy csak egyes helyeken lusták feltüntetni a teljes megnevezést ?
Thrustmaster meg nem annyira ismert, az meg még talán meg se jelent. lehet nagyon jó is, meg nagyon rossz is. Viszont a Logitech-nek bámulatosan jó a garanciális ügyintézése, ha baj lenne!!!
m ivel vettem a fáradtságot és visszaolvastam a kérdés feltevése elõtt, ezért az kérdésem már úgy szól most hogy :
a Logitech DFGT-t hol érdemes nézegetni hogy akciósan megvehessem, mert most kb. 38.000 ft környékén mozog az ára.
és a Thrustmaster RGT miért nem olyan jó választás ?
köszi még egyszer mindenkinek
Hamarosan lesznek tesztek is szerintem... én az F430-ról szépeket hallottam...
Üdv:Viktor
Gondoltam megmutatom én is hogy milyen szimulátorom van... Ez a legelsõ kreálásom, szóval ugy tessék ránézni 😛 Most dolgozok az új H-váltón. Kuplung van, kézifék volt, de sikerült letörnöm... 😄 Mûanyagból volt... A váz az eladó a pedálsorral együtt, mind a 3 pedálban benne van a potméter, csak rá kell kötni amit rá kell... Akit érdekel az írjon!Ülés
Ülés
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

Amúgy gyere ide!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kijött már a TDU 2? Csak mert valaki említette itt hogy azzal játtszik!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...