15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#11578 Amit adtak hozzá azt tettem fel. -
#11577 áljj!
drivert leszedted hozzá a logitech oldaláról? -
#11576 Race 07 demo
próbáld ki úgy hogy driverben 720 fokra állítod a kormányt a játékban 35-re a kormányszöget 8autó beállításnál találod majd) -
#11575 Letöltötte, a boxutcából kihajtás még jól is ment de annál gyorsabban megint elkezdett rángatni, meg újra alig lehetett elfordítani :S -
#11574 Live for Speedet töltsd le. A hivatalos oldalukon ott a demo, nagyon kicsi a mérete játékviszonylatban, és azzal nagyon jól ki tudod próbálni. -
#11573 Az most nincs gépen :S -
#11572 Szerintem arra gondol, hogy azzal a játékkal nem érdemes kínlódni kormánnyal. Inkább próbálj ki valami szimulátort mint pl: rFactor, Race sorozat, GTR sorozat, GPL stb. -
#11571 Ezt viccből írtad vagy az tényleg javít ?? -
#11570 F12010 uninstall :D -
#11569 Elugrok fürdeni, addig mondjatok valami okosságot. :D -
#11568 Most kipróbáltam F1 2010-ben, és amikor állok egy helyben akkor teljesen jól működik, amikor kis gázt adok rögtön recseg ropog és nem lehet mozdítani. :S -
#11567 De onnan nem tudom semerre mozdítani... -
ronnydown #11566 Még jó, hogy beáll középre... -
#11565 Kipróbálom... -
#11564 Lehet azt, csak erősen fogja a motor:) Próbáld ki valami játékban, nem hinném, hogy így marad. -
#11563 Megérkezett a DFGT-m, és az lenne a gondom, hogy amikor kalibrál és már nem pörög akkor nem lehet mozdítani csak pár centire. Feltelepítettem a drivetr is, nem tudom mi lehet. -
#11562 Nyugi, ez mindenkivel így volt. Szokni kell az autót, a pályát. Most mentem 2 napot az lfs-be újra néhány hónapos kihagyás után az xfg-vel, Blackwood-i pályán, sikerült összehozni egy 1.34.7-es időt ami elég jó, de még most is érzem h lehetne javítani az első szakaszon ... Meg van amit egyáltalán nem érzek, pl a forma autó, ott mindig 1-2 másodpercre vagyok az élmezőnytől... Szóval meg kell találnod idővel a számodra megfelelőt (: -
#11561 Kéziváltót kapcsold vissza. Most.
Gyakorolj, és menni fog, kevesen vannak, akiknek rögtön megy. Belőlük lesznek az alienek:D -
#11560 Azóta Race07-et letöltöttem, kipróbáltam. Én amit produkáltam :S :D 200%-ba se férnék be nem hogy 107-be :D Minden féktávon vagy hamar fékeztem vagy túl későn. Kézi váltót pár perc után kikapcsoltam :D Egyéb segédletetek ki se mertem kapcsolni, mert nem bírtam ki menni a boxból. Ott pörögtem össze-vissza. :D -
neilszab #11559 Alig néhányan: GTR2 bajnokság aktuális állás
A játék ára 1790 Ft, nehogymá ne férjen bele: GTR2
De van GT Legends és RACE On (WTCC) bajnokság is szép számű részvevőkkel, minden játék fillérkeért beszerezhető: GTL, Race On Bundle
Én személy szerint a GTL-t szeretem, mert a régi verdák sokkal puritánabbak és vadabbak (zabolátlanok), nincsenek úgy odaszegezve az úthoz mint a modern gépek. Másnak meg persze más jön be... -
#11558 De játszanak azokkal olyan sokan?? Azért nem azt kérdeztem mert ahogy láttam azzal nem túl sokan játszanak. Te játszol ilyesmivel ? s ha igen melyikkel ? -
#11557 Gtr bajnokság az csak eredeti játékkal lehet ?
Igen.
de ma már a Race On, Race 07 és társai fillérekért vannak..eredeti árukhoz képest! -
KovyZoly #11556 először a 10e alatti kategóriára kérdeztem itt rá a fórumon, tehát még ez a DFGT is necces a keretet tekintve... :-) -
balazsgigi #11555 Szerintem is a DFGT teljesen rendben van.Az alá szerintem ne add!Ha G25,G27 nem fér a keretbe,akkor szerintem azt válaszd. -
#11554 Bocs az offért de tud valaki olyan magyar bajnokságot ahol warez játékkal is lehet?? Mer nem tudom melyiket lehet azzal vagy nem de most majd szeretnék egyet kezdeni. Gtr bajnokság az csak eredeti játékkal lehet ? -
KovyZoly #11553 remélem pénteken este én is megkapom az enyémet! :-) -
#11552 Itt egy teszt róla, ha érdekel:
-
#11551 Holnap érkezik meg az enyém és majd mondok véleményt. -
#11550 jó
nekem is és sokan másoknak is az van
meg sok gomb ami jól jöhet szimulátornál :) -
KovyZoly #11549 és ez a Driving Force GT jó cucc?
nagyon tetszik benne a 900°-os elfordulási szög! -
#11548 a wigman jobb volt mint a Force EX..viszont használtan lutri mindkettő.
-
balazsgigi #11547 Csak Genius-t ne!!Nekem volt,de még garanciával be tudtam cseréltetni Momo-ra. -
KovyZoly #11546 eddig két konkrét példányt találtam, ami tetszik, az előbb említett Formula Force EX és a Logitech Wingman Formula Force GP
igaz, hogy használtak, de ezek jó cuccnak tűnnek, érdemes beruházni vmelyikre? -
#11545 Genius-t ne vegyél, azt nem is lehet egy mondatban említeni a Logitech-kel. Bár én most mégis megtettem. :D
Volt szerencsém Genius kormányhoz, iszonszú pontatlan, nehezen használható, és másoktól sem hallottam még nagyon jobbat róluk. -
#11544 Tudom miről beszélsz ;) Kedvenc szórakozásom tesómat hülyíteni :D -
KovyZoly #11543 konkrétan az érdekelne, hogy ebben az árkategóriában a genius, logitech ér annyival többet, mint a noname kormányok, vagy teljesen mind1?
pl konkrétan a logitech formula force ex használtan 7e-ért? -
#11542 Szeretem az embereket ilyen tévhitben hagyni:DD -
#11541 Elég lett volna annyit mondani, hogy nézze meg a logitech.com-on... -
#11540 Nekem boltban mondák, hogy biztosan valami torrentes illegális drivert csináltak hozzá, és azért működik pc-n. Ennél a pontnál tudtam, hogy én itt nem nyerhetek, ahhoz nagyon mélyre kéne süllyednem -
#11539 Aki kételkedik a PC-n való használatban az olvassa el a Net-en hogy tökéletesen működik és a gombok szabadon konfigurálhatóak.
Ezt valahogy így írnám:
Mindan aminek USB a csatlakozója jó PC-re is.