Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny közben a tökéletes kezelhetõség a lényeg, esztétika másodlagos.. Én nagyon bírom mert olyan Subie-s <#eplus2>#eplus2>
pedálját megnézném még hogy ugyanolyan buta mûanyag e mint a DFGT-é.
amúgy tetszetõs darab
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az egyébként normális h néha középállásba elkezd remegni a kormány ( DF GT ) nagyon picit, mintha járó motor lenne, de nem a játékban hanem a win alatt. Gondolom középre akarja igazítani a kormányt a motor, és olyan mint a libikóka, ha picit túlmegy a középálláson, akkor a motor visszarántja, de valszeg túl erõsen és átcsúszik az ellenkezõ irányba, ahonnan megint középre akarja állítani, és ez így megy addig ameddig kézzel meg nem fogom. Persze mindez mm-es szinten, tehát csak rezeg, nem fordul nagyon el, csak idegesítõ, van h egyszer csak elindul.
Köszi a segítséget majd meglátom mi lesz <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
DFGT lenne egyedül olyan kategóriában ellenfele, ha épp nem ment volna fel az ára.
Szerintetek a Thrustmaster RGT FFB CLUTCH kormány megéri az árát? (25k)
Nem akarok 25nél többet kiadni érte, alapból 20k-t szántam rá, de annyiért nincs semmi jó..
Tehát evvel azt a hibát lehet kiszûrni, hogy a jelenlegi gameportod hibás.
Van másik hibaforrás, hogy a windows-al van baj, és akkor tényleg egyikkel sem menne.
Azt hogy a kormány jó-e, azt a hibát már kiszûrted.
Win7-en pl tuti nem menne, mert az alá nincs gameport támogatás.
De ha pénzt kell az egészbe belefeccölni, akkor ne felejtsd el, hogy 10k ért már van többféle egész jó usb-s kormány a piacon.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mert szeretnék venni valamien játékulést de a házi készitésuek tul nagyok és még el is férne a szobában de nem tudnám elrakni ha nem használom.viszont a Playseatet amiket eddig láttam elég kicsire ossze lehet csukni csak nagyon drágák😞
legolcsobban 112000 ft-ért láttam.van ennél olcsobban is?
PSN ID:misi2mezei
még az új mondat is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Köszi elõre is!!!<#worship>#worship>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pl. a historic mod DX8-ba hajlandó csak tálcáról visszajönni.
De ha már itt tartunk, azt hogyan lehet megoldani, hogy pl. rF-nél, ha lemegy tálcára, vissza is tudjam rakni?
Mert sokszor ez van, ha én rakom le, akkor sem megy vissza.
Verseny közben egyszer jó csaták közben, 3. helyrõl lerakott a tálcára, és vissza sem tudtam rakni 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"