Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

pajti
Órmótlan?
Verseny közben a tökéletes kezelhetõség a lényeg, esztétika másodlagos.. Én nagyon bírom mert olyan Subie-s <#eplus2>

bertino
ez bizony igy igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bardocz
Ormótlan? Te mirõl beszélsz? Egy pillangóváltónak így KELL kinéznie, nem egy hangyafasznyi gombot kell rárakni.
Firerock
elég órmótlan az a váltó
pedálját megnézném még hogy ugyanolyan buta mûanyag e mint a DFGT-é.
amúgy tetszetõs darab

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Ahh, milyen pillangóváltó<#szeret>
JUVEfun
<#eljen>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
AZ árról van elképzelésed ?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

pajti

wow <#merges2>

oneal1
lehet volna egy eladó logitech g25-m!

érdekelne valakit?

!Forza Ferrari!

Roger6
Nálam eddig egyik általatok tapasztalt jelenség sem volt észlelhetõ (DFGT), viszont néha lefagy a driver, amikor rF-bõl kilépek. Annyira nem zavaró, csak megemlítettem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Nálam ilyet még sose csinált. Ellenben van, hogy második újrakalibrálásra sem áll középen a kormány, és engem egy fok eltérés is rohadtul tud zavarni.
cselt
Ez nálam folyamatosan jelentkezik amikor Win alatt be van dugva a kormány. Ezért is csak akkor dugom be az USB-be, ha épp játszani szeretnék.
atenza
A logi garanciális ügyintézése az egyik legjobb, ezt is vedd figyelembe.

Az egyébként normális h néha középállásba elkezd remegni a kormány ( DF GT ) nagyon picit, mintha járó motor lenne, de nem a játékban hanem a win alatt. Gondolom középre akarja igazítani a kormányt a motor, és olyan mint a libikóka, ha picit túlmegy a középálláson, akkor a motor visszarántja, de valszeg túl erõsen és átcsúszik az ellenkezõ irányba, ahonnan megint középre akarja állítani, és ez így megy addig ameddig kézzel meg nem fogom. Persze mindez mm-es szinten, tehát csak rezeg, nem fordul nagyon el, csak idegesítõ, van h egyszer csak elindul.

Igazából nem tudni. Most, hogy felment a DFGT ára a magasba, így jó választásnak tûnik, de senkinek sincs még konkrét tapasztalata itthon vele kapcsolatban.

szia!ment privát!
Firerock
9k-ért énis odaadom az enyémet

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

és az milyen árban van?

pointer4
Sziasztok!logitech driving force gt kormányt szeretnék venni.akinek lenne eladó komolyan érdekelne.a [email protected] várok ajánlatokat vagy ide a fórumba.elõre is köszönöm fontos lenne!
Ismerek olyat akitõl meg tudnám venni szinte teljesen újan <#wink>
pointer4
Azért G25ön már lassan késõ lesz gondolkodni. Lassan fél éve, csak használtat lehet találni, és azok is egyre öregebbek lesznek.
Nem hiszem hogy a windows a gond mert többször is újra volt téve + mondom totál egyan ez van a másikon is Hát pénzt nem igen akarok belekölteni fõleg h amúgy is gondolkodok egy Logitech G25-ön csak az még egy ideig nem lesz<#gonosz3> . Csak addig is ha egyszerûen meg lehetett volna oldani a problémát jó lett volna ez is,mert ezzel is jobb mint a billentyûzettel.

Köszi a segítséget majd meglátom mi lesz <#worship><#worship><#worship>
pointer4
Hát, nem tudom, van*e már olyanja valakinek.
DFGT lenne egyedül olyan kategóriában ellenfele, ha épp nem ment volna fel az ára.
Hali!
Szerintetek a Thrustmaster RGT FFB CLUTCH kormány megéri az árát? (25k)
Nem akarok 25nél többet kiadni érte, alapból 20k-t szántam rá, de annyiért nincs semmi jó..

pointer4
De ez egy USB-s gameport.
Tehát evvel azt a hibát lehet kiszûrni, hogy a jelenlegi gameportod hibás.
Van másik hibaforrás, hogy a windows-al van baj, és akkor tényleg egyikkel sem menne.
Azt hogy a kormány jó-e, azt a hibát már kiszûrted.
Win7-en pl tuti nem menne, mert az alá nincs gameport támogatás.
De ha pénzt kell az egészbe belefeccölni, akkor ne felejtsd el, hogy 10k ért már van többféle egész jó usb-s kormány a piacon.
De ha eleve nem mûködik a gameport akkor az USB átalakító se fog sztem
Roger6
Vagy gameport --> USB konvertert.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Hangkarin van a game port? Esetleg a mûködõ gépbõl vedd ki és dug át a másikba. Lehet annak a game portja szar. Vagy szerezz egy game portos karit 😄
Roger6
Ja mer én az USB változatot néztem. Jahogyja. <#idiota>

Nem tom, az USB-m az mûködik (immáron otthonról írok) de am én se tudom <#pias>
pointer4
Nem gameportról volt szó ? Mit usb-zünk ?
Tudom nem sok esély van rá mert már én is fél éve keresgélek mindenhol de semmi <#gonosz3>
Roger6
Hát sajnos a neten sem találtam semmit a problémádra (bár nyilván ennyi idõ alatt nem lehetett túl sok mindent megnéznem). Nincs jobb ötletem, mint a legújabb driver letöltése a kormányhoz, másik USB használata, esetleg leellenõrizni, hogy nem-e törött a zsínór. Ha találnék valamit, jelzem, de erre kicsi az esély...

mennyiért lehet találni legolcsóbban Playseatet?
mert szeretnék venni valamien játékulést de a házi készitésuek tul nagyok és még el is férne a szobában de nem tudnám elrakni ha nem használom.viszont a Playseatet amiket eddig láttam elég kicsire ossze lehet csukni csak nagyon drágák😞
legolcsobban 112000 ft-ért láttam.van ennél olcsobban is?

PSN ID:misi2mezei

Most nem otthon vagyok, de biztos hogy mûködik
Roger6
Tudom, hülye kérdés lesz: az USB-d tökéletesen mûködik? Egy pendrive-al ellenõrizd le pl.

Hát nem egy csoda Speedlink 2in1 silver lightning wheel
Roger6
Okés, nem támadás volt, lehagytam a smiley-t. Felõlem úgy írsz, ahogy akarsz, de én azért megpróbálok helyesen írni, ahogy tudok. Ezt mindenki maga dönti el.

pointer4
Megtûrt inkább 😄
Dietrich
mivel az egy elfogadott a fórumokon, ha minden kisbetûvel van irva.
még az új mondat is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Milyen kormányról lenne szó?

Nem dudja valaki h miért nem ismeri fel a kormányom a gép??? Van egy másik gépem csak az nagyon gyenge azon mûködik op. rendszer ugyan az mind a kettõn (win xp sp3). A gameporttal lehet a baj mert az eszközkezelõben azt írja a helyhez h ismeretlen 5x is újratelepítettem a gameportot de semmi.<#conf><#rinya>
Köszi elõre is!!!<#worship>
Roger6
Figyelembe véve, hogy nem használsz sem nagybetût, sem írásjeleket, ezen a szinten megfelel.

Dietrich
1 mondat 3 elütés..az rossz arány? :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mivel ha nem hazsnálom a kormányt oldalra elvan tolva az asztalomon és az ilkyen oldalasó tologatások miatt a kábel simán kitud mozdulni <#ravasz1>

Dietrich
ahogy írták másik DX-be kell rakni..
pl. a historic mod DX8-ba hajlandó csak tálcáról visszajönni.

bardocz
Nekem ilyet csak bizonyos modoknál csinált, de ott átraktam DX8-ra, és mûködött utána rendesen. Így ha olyan van, akkor idõmérõn futok 1 gyorskört, kipróbálom milyen megtankolva a kocsi, majd a maradék fél órában netezek😄
Ezek alap dolgok, vírusírtó kikapcs, és a többi is, amit tudok 😊
De ha már itt tartunk, azt hogyan lehet megoldani, hogy pl. rF-nél, ha lemegy tálcára, vissza is tudjam rakni?
Mert sokszor ez van, ha én rakom le, akkor sem megy vissza.
Verseny közben egyszer jó csaták közben, 3. helyrõl lerakott a tálcára, és vissza sem tudtam rakni 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Jólvan, akkor ez nem egyedi eset😄
Volt ~12sec elõnyöm, szóval behoztam végül elsõ helyre, de azért mókás volt😄
Asztalra ledobástól én is frászt kapok😄