15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • lac coo
    Nem bizonygatok én semmit, de azért nem olyan híre van a t300-nak, hogy félórákat bír :)))
  • bardocz
    Menjetek át átlagjúzerbe, Laccoo bizonygassa, hogy az összes T300 jó, mert az övé jó, Solt pedig hogy egy hulladék az összes, mert az övé elromlott. Holnap estére legyen itt 50 komment.
  • lac coo
    T300-at használunk azért jó páran, nem olyan fos.
    Én lassan két éve nyúzom, mindig 100% erővel, amit bír ....
  • Solt
    Az se rossz! :D

Itt most ugye azért vagyok szarban, mert nem tudom tutira eldönteni, hogy most akkor a T300 egy ekkora rakat fos, vagy esetleg nálam van valami bibi...
  • __Jacek__
    Azt nem mondtam hogy en mar tudom:)))
  • __Jacek__
    Nekem a ruhaszarito hasalt el ugy hogy az asszony bekapcsolta, az leverte a biztit erre a modemem dobott egy hatast de ugy hogy annyi volt a hiba jelenseg hogy az upload 10-rol 1 lett de minden mas faca.
    Na ezt 3x mire rajottem a szolgaltatis csavo meg 3 orat basztatta a harmadik cserenel hogy ez mi:)
  • Solt
    Nem lepne meg... először arra gondoltam, hogy az USB port szart be, de más eszköz egyelőre működik rajta, plusz egy ilyen pofon után beszarna az USB vezérlő is szerintem, főleg másodjára. Aztán arra gondoltam, hogy mivel az új cockpit nincs földelve, gumikerekeken áll, nem-e a statikus kisülés nyírja ki, de az azon kívül, hogy engem megcsíp, a bázis elektronikájáig nem juthat el.

Szóval passz... lehet, hogy a firmware, viszont akkor azóta már rajtam kívül lennie kéne még új áldozatnak... szerintem egyszerűen ennyire fos a táp benne. Van pár ilyen videó ahol azt csinálja amiket nálam is... de ettől még gyanús és parázom, hogy lehet mégis nálam van valami probléma.
  • macleody
    Az kurva jó. Nem lehet, hogy az új firmware baxa el?
  • Solt
    Cirka 1 órát bírt az új T300! :D Ugyanazzal a hibával szállt el mint a régi...
  • macleody
    Már megint Elite Bázis meg perec van az aukción.
  • bardocz
    Forrasztás után elmásztak a mikrokapcsolók, és azzal szívtam, hogy minden a helyén legyen. Most működik, de át kell majd építenem merevebbre. A tiplik majd vasrúdból lesznek a véglegesben. Tök jó, helyi barkácsboltban lehet kapni ilyen dolgokat (profilok, rudak) kis mennyiségben is, Bp-en csak ilyen 6 meg 3 méteres darabokat találtam :D
    A váltórudat hosszabbra kellett vennem, hogy jobb érzés legyen a váltás, viszont emiatt ugye kisebb erő is elég a váltáshoz. Még mindig jobb, mint a G25 váltója. Nem rossz amúgy, csak egy kisebb dobozba kell majd belepakolnom az egészet, mert ez így túl nagy. Keresgéltem kábelt hozzá, és találtam egy 6 eres riasztóhoz valót, ugyan annyiba került, mintha valami egy eres kábelt vettem volna ugyan ilyen hosszal, és tökéletes a mérete krimpeléshez. Ráadásul csak 1 másik vezeték kell ezen kívül, mert a földelést össze lehet kötni a gombokon.
    Ha sikerülne szereznem egy 3D nyomtatót, akkor elkezdhetném azzal csinálni az egészet. Gyorsabb lenne, meg kevesebb lenne a kosz utána.
  • macleody
    Csúnyácska ez a mostani kormány az aukción.

Bardocz: szerintem a tipliket vágd le 45 fokban, hogy könyebben be lehessen tolni a váltókart.
  • bardocz

Már csak a forrasztás van hátra ahhoz, hogy használni tudjam.
    Jobbra balra mozgásnál nem elég erős a rugó, arra még ki kell találnom valamit. Vagy csak rakok a másik oldalára is.
    A G29, G29 váltónál nekem ez jobb váltási érzetet ad. Itt le kellett fognom a lábammal, mert különben felborulna.

A kinézet pöppet igénytelen, de csak összeraktam amim van, nem gondolkoztam hogyan legyen szép, első körben csak működjön, ha az megvan, jöhet a szépítgetés, meg normális változat tervezése. Nincs már hozzáférésem lézervágóhoz meg hajlításhoz akciósan, szóval marad a fa.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.12.08. 16:28:20
  • Solt
    Ha porosodik pár a raktáron akkor elképzelhető... mondjuk én még elő embert nem láttam, aki vett volna Fana cockpitet! :)
  • macleody
    Jaja, nem is kell, csak kíváncsi vagyok.
  • Solt
    Szerintem tavasszal kiadják, még kijönnek a gyerek betegségek, jövő ilyenkor már el lehet gondolkozni rajta! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.08. 11:57:32
  • Solt
    Az még féláron is drága náluk! :)
  • Pitti
    én is a DD-re gyűjtögetek :) Az kell nekem mindenképp :) Sajnos nagy a csend... semmi infó, a szeptemberi expo óta
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.08. 11:00:13
  • macleody
    Már megint pedál van. Pedig sebváltóra tippeltem volna. Vajon cockpit lesz-e?
  • Solt
    Én sem idegesítem magam vele... spórolok tovább a DD-re... :)
  • macleody
    Nekem esélyem sincs, úgyhogy éjfél után mindig megnézem mi a tök lesz a következő cucc, aztán elkönyvelem magamban, hogy ez se lesz meg az se lesz az enyém :) Mindegy, megveszem nemsoká a bázist és a két ünnep között tolom a versenyt mint az állat :)
  • Solt
    Még levél sem jött róla, pedig fel vagyok iratkozva... iszonyat pöcsök! :)
  • Pitti
    ejha 18:04:54-kor lett vége... ez hamar ment...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.07. 18:18:08
  • Pitti
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT... nem vagyok meglepve
  • macleody
    Club Sport Pedal v3 van ma soron.
  • Solt
    Helyreállna a lelki békém... :))
  • macleody
    Na Solt bácsi, rajtad a sor :)
  • Solt
    No azt nem is láttam... :)
  • macleody
    Tudom, én írtam neked PH-n macy néven.
    Nem biztos, hogy lefújták, tegnap is csak pár perces volt az aukció, csak mivel sokkal többen elérték az oldalt, az ár is feljebb szökött.
  • Solt
    Szerintem lefújták, mert összeomlik állandóan a szerver... ezt a részét elképesztően amatőr módon kezelik már évek óta.

Ja, egyébként bedöglött a T300-m! :D
  • macleody
    Nekem 20-at mutat és hulljon le a keze-lába aki elvitt :D
    De egyébként, ja, folyamatosan néztem az oldalt, mikor elindult lehalt, mikor vége volt bejött a weblap.
  • Solt
    Ez ilyen házi bajnokság szerintem... esélytelen az élő aukció ideje alatt elérni az oldalt. Egyébként ha jól látom 25 euróért kelt el... :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.05. 20:16:05
  • macleody
    A mai eksön.
  • macleody
    Kurva durva. Bent melóban próbáltam figyelni az eseményeket, de egy csomó ideig be se jött ez a bidelős izé. Aztán mikor végre bejött, azt írta még nem indult el. Mikor megint ránéztem, akkor meg már vége is volt.
  • Solt
    Baszki... az kemény!
  • macleody
    111€-ért kelt el ma a v3i.
  • Pitti
  • lac coo
    Szar ! ;))
  • Pitti
    Nekem ilyen kerekeken áll a cucc, persze be vannak fékezve használat közben. Előnye, hogy tényleg egész testemen érzem a motorokat...:)

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.04. 09:56:54
  • Pitti
    Nálam az egész cockpitet rezgeti. 95%-nál jön...:) Mondjuk nekem a kormány FFB is rázza a cockpitet. :) tiszta motion cockpit feeling :)